Va rog dati-mi o mana de ajutor!!!

Va rog dati-mi o mana de ajutor!!! | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Iata care este situatia mea:
Am nascut in februarie 2003, fiind angajata cu contract pe perioada nedeterminata la firma care mia- si platit concediul pt cresterea copilului pana in luna septembrie. Din cauza situatiei financiare destul de precara am acceptat un job care imi oferea un salariu bunicel si l-am dus pe bebe la tara, la parintii mei. Pana aici totul ok. Problema a aparut in momentul in care am suparat foarte tare pe cineva sus pus la noua firma angajatoare (din motive subiective) si am fost pusa sa aleg: ori demisie ori necorespundere din punct de vedere profesional. Am acceptat varianta demisiei caci mi-au spus ca CNASMB imi va plati in continuare indemnizatia pt concediul de cresterea copilului. La CNAS am avut surpriza extrem de neplacuta sa mi se spuna ca nu imi pot plati banii deoarece nu am contract de munca si am plecat prin demisie. CE pot face in acest caz? Nu mi se pare corect tinand cont de faptul ca pana in momentul nasterii eu am platit asigurari de sanatate timp de 5 ani.
VA rog din suflet, poate totusi stiti voi o solutie. Sunt disperata.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Consider ca nu este corect ce au facut, deoarece poti sa revii la CIC pana in momentul cand copilul implineste 2 ani.
Poti sa-i actionezi in instanta.

Mergi la inceput