cereale pentru bebe de 4 luni ...de care?

cereale pentru bebe de 4 luni ...de care? | Autor: gianina

Link direct la acest mesaj

am inceput in urma cu o saptamana sa ii dau fetitei mele ( 3luni jumate ) cereale in biberonul cu lapte( humana 2).I-am dat cereale fara gluten (porumb, orez si tapioca) de la Hero.Ii plac mananca cu placere dar problema este ca s-a constipat foarte tare...pana acum i-am introdus doar cereale...suc de fructe nu .
acum ma gandesc sa le schimb dar de care sa-i dau? multumesc

gianina si bebe Simona Andreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Eu am inceput cu cereale de orez si ovaz de la Nestle pe care i le-am dat cu lingurita. Poti sa-i dai putin suc de mere daca crezi ca e constipata.

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Si eu am inceput cu cereale-orez de la Bebelec (recomandat de dr. pediatru), la inceput i-am pus in biberon si nu a vrut dupa o saptamana i-am dat iarasi (cu lingurita) si a papit, nu s-a constipat niciodata.
Toate cele bune.
lili & daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Eu i-am dat cereale (orez, porumb) cu mar si morcov de la Milupa si apoi la fel, dar cu banane, care i-au placut mai mult. Nu s-a constipat niciodata. I-am dat de pe la 5 luni. Am inceput cu suc de mar si apoi a urmat supa strecurata de legume.

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Noi am inceput cu orez si porumb de la Milupa la 4 luni jumate.
Am mai incercat si de la Nestle, dar cele de la milupa mi s-au parut mai bune. Si acum la 1 an si 4 luni tot de la Milupa papam cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

fara gluten pana la 6 luni. orez, porumb, tapioca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hero cu mere si cu pere papam de la 4 luni. Si inca nu ne-am despartit de ele (11 luni acum)

Mergi la inceput