Lapte cantitati cat mai mici

Lapte cantitati cat mai mici | Autor: korinna

Link direct la acest mesaj

Bb Stefan a facut 5 luni pe 31 octombrie.Am observat ca isi micsoreazatot mai mult cantitatea de lapte pe care o bea.E adevarat ca acum 2 mese sunt ocupate cu:
-mar cu cereale si branzica
-supa de legume cu carnita
Dar,la mesele pe care le ia numai de lapte in loc de macar 160-170ml cat bea pana acum,bea cam 100 ml.Seara daca de exemplu mananca la 19,nu mai vrea si cand se culca la 22.Setrezeste tooocmai dimineata la 6-7 si bea laptic.Deci doarme toata noaptea si nuse trezeste de foame.
De mare..e mare ca avea acum 2 saptamani 9 kg,care cica deja ar fi prea mult pentru varsta lui.
Dar ma gandesc oare nu-i problema ,sa aiba dupa aia vreo carenta ca si-a micsorat asa cantitatea de lapte baut?

KORINNA mamika x 2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Daca doarme toata noaptea linistit e inutil sa te preocupi. La 5 luni copiii deja si-au redus numarul de mese pe zi si nu ar mai trebui sa se mai trezeasca noaptea sa ceara laptic. (din cate am auzit, pentru ca am experienza doar cu bebelusii de o luna...)
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Doarme toata noaptea,dar ma gandesc ca sa nu aiba vreo lipsa de calciu ceva dupa asta.
Ar trebui sa-si mareasca cantitatea..nu sa scada...nu???

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Dar manaca si branzica, isi ia calciu si de acolo .
Voinicul meu a inceput sa refuze laptele, dar cand i l-am schimbat a mancat ca inainte. Poate nu-l mai multumeste formula actuala. Cel mai bine e sa intrebi pediatrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

faptul ca doarme fara probleme toata noaptea nu ar tebui sa te ingrijoreze, din contra sa te buure ca singur a renuntat la masa de noapte. alte mamici se chinuie sa isi amageasca bebelul pentru a renunta la aceasta masa. faptul ca nu mia bea aceeasi cantitate de lapte nu este tragic inseamna ca supele si pireurile pe care i le dai ii sunt suficiente iar laptele probabil ori nu-i mai e de ajuns ori nu se prea omoara. daca mananca branzica de vaci si iaurt e ok.
sa-ti traiasca si sa se faca mare si sanantos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

korinna, daca maninca 500 ml pe 24 de ore eu zic sa nu-ti faci probleme.

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trisha spune:

Korinna, tu ii pui si cereale in laptic? Daca-i asa, sa stii ca si cerealele mai sunt imbogatite cu ceva calciu!

Trisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

Draga Korina am o prietena care a fost in situatia ta. De fapt baietelul ei manca si mai putin.S-a dovedit ca la putin timp(1 luna) i-au iesit 2 dintisori.Asa ca nu te speria.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

offf, offf, o ffff si eu am "problema" asta, numai ca bb al meu are doar 2 luni si 20 de zile, si a inceput sa nu mai manince cu asa pofta ca inainte...adica suge cam 70 ml maxim de la san dupa care din biberon cam 50-60 ml, ceea ce este sub cantitatea normala de supt pt varsta lui (ii dau completare din biberon de la o luna si jumate pt ca nu lua in greutate). De fapt se vede si pe cantar ca nu se alimenteaza cat trebuie pt ca in 3 saptamani a luat doar 400 gr, fatza de luna anterioara cind a luat 1,200 gr...acum nu am nici eu pretentia sa se ingrase la felm, dar e mare diferentza, si nici asta nu m-ar ingrijora, numai ca il vad ca parca e mai interesat de ce este in jur, prin camera, decat de supt...doar dupa ce doarme cateva ore se trezeshte intr-adevar flamind si suge cu nesatz fara sa respire aproape, in rest, asa mai lent...repet, pina acum vreo 2 saptamini era un copil foarte mincacios, chiar ma ingrijoram ca ii plezneste burtica de cat sugea (cam 200 ml la o masa), pe cand acum suge mult mai putin. Eu ii dau in completare Vitalact ii place mult (zic asta pt ca atunci cind nu sunt acasa si i se face foame, i-a dat mama cate 180 ml in biberon si l-a mincat pe tot!!! doar ca in acelasi stil, mai lent si cu rotit capul prin toate colturile camerei). Ati mai patit si voi asa ceva?!?!

danat

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput