Pentru suflet...
Raspunsuri - Pagina 2
Oblio spune:
Stiti ce este foarte ciudat? Toata lumea este de acord cu cele spuse atat de minunat de Oani, dar suntem mult prea departe de a accepta in suflet multe dintre adevaruri. Am vazut aplauze la scena deschisa acolo unde poate se cuvenea un sfat catre rabdare si intelepciune. Cred ca suntem mult prea influentabili si gata sa dam dreptate, fara sa ne pese prea mult de zbuciumul unor suflete despre care cu siguranta banuim ca exista, dar ne face placere sa le situam de partea cealalta a baricadei!... Oare nimeni nu se simte responsabil de ingaduirea cu prea multa usurinta a unor nedreptati? Vorbele pot fi invelite in poleiala, dar Adevarul se poate ghici usor printre randuri. Este de-ajuns sa veghem! Oare e prea mult?
DARAEL spune:

DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
elena_ltd spune:
Drept la tinta si atat de adevarat. Deseori ma gandesc si eu la aceste lucruri. Excelent spuse!
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
Anina_n spune:
" Daca dragoste nu e, nimic nu e ! "
Nina &
Nina-Cristina (1 an si 10 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
Oani spune:
Am schimbat culoarea si fontul, pentru ca, trebuie sa recunosc, nu eu am scris acele randuri
. Le-am primit prin e-mail de la o prietena, si m-am gandit sa vi le impartasesc si voua.
Nu stiu cine este autorul, dar oricum este minunat ceea ce a scris..
, Oani
lena spune:
minunat...cati oare dintre noi au mai privit cu adevarat o floare sau iarba sau norii...

!!!

Lena
Crisnemes spune:
Foarte frumos, dar si foarte trist , si foarte adevarat adeseori ne dam seama ca o persoana inseamna foarte mult pentru noi si nu-i spunem acest lucru pentru ca de multe ori suntem prea preocupati cu altceva , dar atunci cand nu mai este este prea tarziu.
Cred ca trebuie sa invatam sa oferim mai multa dragoste si sa fim mai buni .
Cris