Este grav pentru BB daca mamica se imbolnaveste?

Este grav pentru BB daca mamica se imbolnaveste? | Autor: daniels

Link direct la acest mesaj

Ce puteti sa-mi spuneti?
Daca mama se raceste sau se gripeaza pot aparea efecte negative asupra fatului, chiar daca nu se urmeaza un tratament antibiotic?

Va multumesc!

miky

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris spune:

eu pot sa apun ca m-a lovit gripa la fiecare bebeu, am cam zacut in pat, imi bubuia capul, am baut tone de ceai, am papat miere si lamiie pentru toata viata, am luat paracetamol si intr-un final, dupa cite doua saptamini mi-am revenit; bebelele au fost ok, sper sa ramina asa...stai linistita!!!! nu lua medimente fara sa intrebi medicul si citeste si prospectele...eu ama vut surpriza sa citesc prospectu unir pastile pt dureri de git, recomandata cu caldura de farmacista...nu erau recomandate gravidelor....trebuie atentie deci,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Stai linistita si ingrijeste-te cu metode naturiste (adica suc de portocale stors de tine si ceaiuri). Trebuie sa ai mare grija la medicamentele pe care le iei si sa nu iei nimic fara confirmarea medicului.

Si eu stiam de paracetamol pentru febra sau simptome grave ale gripei (dar nu in versiunea Panadol si in nici un caz Panadol Forte care contine si aspirina). Pentru gat: sucuri (cum am zis mai sus) si ceaiuri cu lamaie, si poate o lingurita sau doua de miere. Si pentru nasuc, am inteles ca serul fiziologic ar fi OK.

Insanatosire grabnica si ai mare grija de tine de acum incolo.

Rox

Mergi la inceput