Stare febrila (Help)
Raspunsuri - Pagina 3
tinatache spune:
Nici eu nu te inteleg, de ce nu te-ai dus la spital? Si mie mi-au gasit proteine in urina la ultimul control, dar pt ca erau la limita, iar peste 2 sapt. iar fac analizele, a ramas asa, insa cu siguranta nu e ceva bun pt ca altfel nu as fi discutat despre asta, nu?
Ai cateva zile de-acuma de febra... dar tu stii cum e mai bine...
Sa auzim de bine!
Cristina, mamica cu burtoaie
Lauraa spune:
Mi-i tarshala sa merg la Urgenta ca am 37... Poate is eu prea timida si invatata cu mentalitatea din Ro unde nu te baga nimeni in seama daca nu esti pe jumate mort... Am fost aici la Urgenta,m-au dus cu SAlvarea, mi-au dat toata atentia dar eram intr-aevar intr-o situatie oribila. Acum.. mi-e asa nu stiu cum... Poate mergem maine. Daca nu merg eu luni la dr. ginec.
Fetelor, mai ales cele din De. Auziti! As fi exagerata daca merg la ginec. si ii spun sa-mi faca analizele? Eu am termin la el abia la sfarsitul lunii,dar ma intereseáza de ce am starea asta febrila si mi-r frica sa nu fie listeria sau toxo... Alte praxisuri nu stiu daca fac analiza asta.. Vaca de asistenta nu mi-l da la telefon, ma trimite la medicul de familie desi i-am zis ca N-AM! E normal sa nu ma ia la analize pana la urmatorul control? Eu l-as schimba pe dr. asta...
Laura si iubirea mica din burtica (14 saptamani)
Irinusha spune:
Laura, ti-am mai spus ca trebuie sa fii putin mai impertinenta, ca doctorii astia traiesc dupa "durerile" noastre. Cand ai o urgenta nici macar nu-ti trebuie programare. Pur si simplu te instalezi la el si ceri sa te vada si sa-ti faca ce analize doresti tu - mai ales ca esti asigurata privat. Nu-ti mai fa atatea griji!
In caz ca face figuri, schimba-l ... dar nu uita sa-i si spui de ce ai facut-o. Pana la urma trebuie sa ai un doctor care tie iti place cum te trateaza, trebuie sa ai incredere in el si sa stii ca daca te duci cu vreo problema, te baga in seama si nu se comporta cu tine ca cu un copil mic.
Cum te mai simti? Sper ca mai bine! Dar totusi, luni, du-te la doctor si fa gura!!! Multa sanantate!
PS: Ca sa fie asistenta mai dragutica, du-i si tu ceva acolo. Si in Germania se obijnuieste. Eu cand am aflat ca sunt gravida si am stiut ca o sa ma duc des la ginecolog, le-am dus fetelor niste bombonele - de fapt o nica-toata, dar de atunci sunt niste zambarete. Tot asa o sa fac si de Craciun, numai ca o sa-i duc si doctoritei o sticla de Sekt. Cheltuiala nu-i mare, dar face minuni!
Irinusha - cu minunea de 14 saptamani din burtica :)
tinatache spune:
Dupa cum am mai spus, cand esti gravida te poti duce la spital si daca visezi urat noaptea. Le spui ca ai simtit ca ceva nu e in regula. Cand am fost eu,la sfarsit ma simteam cam prost ca nu mi-au gasit nimic si i-am deranjat la miezul noptii, dar dr. de acolo mi-a spus sa nu-mi fac probleme si sa ma duc ori de cate ori simt nevoia, ca femeile insarcinate sunt si mai sensibile si un control in plus nu strica niciodata. E adevarat ca 37 nu e febra, dar daca te agiti si nu esti sigura ca nu ai nimic... nici asta nu-i bine pt bebe.
Cat despre dr. ginec... idem si eu: schimba-l ca prea iti face figuri, programare trebuia sa-ti faca fara macar sa te intrebe ce ai, stiind ca esti cu burtica. Si n-ar strica, cu ocazia asta, sa cauti un medic de familie prin zona ta. Sanatate multa!
Cristina, mamica cu burtoaie