Mamici de Ian-Feb 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Dragelor,
Am ajuns sambata si in Cora. Sa va impartasesc parerile mele cu privire la preturi si lucrurile pe care le puteti gasi acolo.
Ce mi-a placut cu adevarat este faptul ca au rezervate locuri de parcare pt. gravidutze, f. aproape de intrari. Puteti merge linistite pana acolo pt. ca cei de la paza au grija sa nu parcheze decat cei indeptatiti. Pe noi a vrut sa ne intoarca cu masina si cand sotul i-a spus ca sunt gravida tipul si-a cerut de 5-6 ori scuze. Deci, din punctul asta de vedere este f.f.f. bine.
La intrare exista un magazin al firmei Loris Company (care se gaseste si in Prisma). Mie oferta mi s-a parut mai saraca decat in Prisma, iar la unele lucruri preturile sunt mai mari. Oricum spatiul de expunere este mult mai mic decat in Prisma. Gasiti insa de toate: de la carucioare pana la tetine, pompe de muls si alte chestii folositoare. Predomina produsele Cam si Chicco. Am vazut si acel pat de la Neonato cu lampa de veghe, muzica si functie de leganat.
In Cora (adica in hypermarket) nu erau prea multe produse demne de atentie. Ne-a placut un carut la 5,9 milioane, in oferta, destul de mare, cu landou si sport, dar fara husa pentru piciorusele lui bb.
Ce merita cu adevarat atentia sunt hainutele pt. bb, saci de dormit, lenjerii la 500 000 de lei. Absolut superbe, o gramada de modele, de culori. Preturile nu mi s-au parut insa f. mici (la hainute).
Cam astea ar fi impresiile mele. Cred ca noi vom merge insa in Prisma pt. cumparaturile pt. bb. Mi s-a parut ca avem posibilitatea sa alegem din mai multe produse.
Va pup si va urez un week-end placut in continuare.
Adriana in 27 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Crisnemes, poti lua si insera o gramada de imagini suplimentare cum ar fi cea cu Happy Birthday daca apesi pe Show Entire Smile List. Tot acolo o sa gasesti si prescurtarile imaginilor. In mod special, poti sa introduci imaginea pentru Happy Birthday, daca introduci in text acolo unde vrei.

Multa sanatate tuturor,
DARAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Scuze - in mesajul de mai sus am vrut sa scriu ca se poate introduce imaginea cu Happy Birthday si daca se pune litera s in paranteze drepte, dar cand am pus litera incadrata, a si aparut pictograma...

Hi, hi, hi - ce hazliu !

DARAEL (si nu eram !!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Buna dimineata, dragi burticute frumoase si destepte si cu bebei si mai si!
Nu prea ati mai scris, din cate vad. Trebuie sa recuperam, ca ne ajung alte mamici din urma!
Adriana, ati gasit parchet si perdele? Cum sunt, ce nuante, ce preturi, cand le puneti? Spor la treaba! Ce bine ca ai ajuns la Cora! Tineam si eu neaparat sa stiu cam care e oferta pe acolo, dar daca asa stau lucrurile, atunci nu mai are sens sa bat atata drum, poate doar in plimbare. Ne mai ramane Niro, despre care am auzit ca e totalmente chinezesc si ca nu gasesti tigani pe-acolo (rafuieli mafiote etc.). Nu putem sti exact pana nu ajungem sa vedem cu ochii nostri. In orice caz, daca ne hotaram sa mergem, trebuie sa o facem in cursul saptamanii, cand nu e foarte aglomerat.

Vreau sa va povestesc ce mi s-a intamplat, cu speranta ca nu o sa va plictisesc. Sambata am stat in casa, nu am avut sarbatoriti la care sa mergem in vizita (i-am felicitat la telefon, pe care i-am gasit) si m-am plictisit ingrozitor (fiind sarbatoare, nici nu am putut sa fac mare lucru, de citit nu mai am ce, joculete pe calculator-nu mai am noutati etc.). Spre seara, sotul meu a trebuit sa plece in afara Buc. si sa ramana peste noapte acolo. OK. Dupa ce a plecat, pe la 19, m-am tolanit pe canapea cu gandul sa savurez un film pe HBO, dar..............nu mai mergea telecomanda!!!! (a iesit din banda si eu nu stiu sa o programez, ca am ratacit prospectul) Ce sa fac, ca fara telecomanda sunt distrusa, de-abia ma scol din pat sa ma duc la baie, dar sa schimb canalele la TV sau sa dau sonorul mai mic/mare?! Fetelor, am simtit ca-mi iese fum pe urechi si-mi cresc peri albi in cap, gandindu-ma ce fac eu pana a doua zi. Intr-un final, am adormit. A doua zi, de dimineata am inceput cu aceeasi stare de nervi-nervi-nervi, pe care mi-a amplificat-o, clar, si vremea tampita, apasatoare, de afara. La un moment dat, m-am hotarat sa ma duc la matusa mea. Ma urc in masina, ajung repede. Acolo, toata lumea avea cate ceva de facut prin casa, la TV intepenisera pe un post idiot, iar eu eram in plus, in mod clar (eu venisem cu intentia sa jucam whist). Iar m-am enervat si am plecat brusc. Drumul inapoi spre casa a fost un calvar din cauza taximetristilor impotenti si imputiti care impanzesc strazile Buc. si care, de fapt, habar nu au sa conduca o masina. Nu va mai relatez acum prin ce faze am trecut (m-a blocat unul pe o alee, altii mi-au "taiat fata" etc.). Cert e ca am intrat in casa plangand in hohote. Noroc ca l-am gasit pe sotul meu acasa, care s-a si speriat si, intelegandu-ma, m-a luat in brate si m-a linistit si a fost toata ziua superatent si tandru cu mine. Vreau sa va subliniez ca nu am mai trecut printr-o asa criza de nervi niciodata. O fi de la eclipsa? Oricum, i-am cerut iertare lui bebita, am facut tot posibilul sa-l fac sa se simta cat mai bine (nu mai stiam ce sa fac de vinovata ce m-am simtit dupa aceea). Citisem eu pe undeva de starile de nervozitate in sarcina. Voua vi s-au intamplat asemena chestii?

Puisorul e bine, se joaca, a inceput sa loveasca tare cand pune tati mana pe burtica si ce ne mai bucuram! Am primit niste finet metraj si ma apuc maine sa fac niste dreptunghiuri pe care o sa le festonez la masina de cusut, desi nu stiu daca o sa-mi trebuiasca neaparat, dar sa fie acolo. In rest, asteptam sa gasim o valiza cu bani ca sa putem termina planul de cumparaturi pe care l-am facut.

Mi-am cumparat revista mami si v-o recomand. Numarul asta e foarte interesant. Haideti sa mergem si noi la niste cursuri gen "Scoala mamei" (la Municipal?). Am mai vorbit noi despre subiectul asta. Daca aflati ceva sau aveti vreo propunere, percutez numaidecat! Intre timp, o sa ma interesez si eu.

In alta ordine de idei, sambata trebuie sa mergem la botezul baietelului prietenei mele (a nascut pe 30 sept. si il boteaza pe 15 nov.). Mie mi se pare cam devreme. Voi ce ziceti? Si mai e si post (i-ar fi spus ei parintele ca nu e nici o problema, numai nunti nu se fac (???)). Oricum, nu mergem decat la biserica, la slujba.

Va astept sa scrieti cat mai mult pt ca mi-e dor de voi! Ce fac bebeii vostri dragalasi, ce faceti voi, ce stari mai aveti, ce pofte mai aveti, ce idei de hainute si jucarii mai aveti...? Cum ati petrecut sambata?

Va sarut pe absolut toate , sper ca sunteti bine si voioase si va astept la taclale.
Lia 29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna dimineata burtici,
eu nu m-am putut apropia de calculator in weekend din cauza sotului care a avut multa treaba.
Lia daca stiam ca ai fost singura ... si eu am avut o criza de nervi simbata. de obicei in weekend nu am stare, nu pot sta in pat si ma apuca nervii.sotul a fost f. ocupat cu niste proiecte,nu a avut timp de mine, chiar m-a intrebat daca nu am intilnire cu "congresul gravidutelor". asa ca am stat singura si m-am plicitisit la greu. am plins si m-am lamentat (ca sunt singura in Buc, ca cine naiba ne-a pus sa ne mutam in Buc, etc, etc, etc.) prietenii toti ocupati, cu planuri de distractie cui sa-i pese de mine si de cele 100 kg.
Am vb. si cu Adriana, si sunt si eu de acord sa mergem la cursuri de respiratie. trebuie numai sa ne grabim ca eu mai am un pic... cind ma gindesc ca mai am teoretic intre 6-8 saptamani... ce emotionant ,nici nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul atat de repede.
o zi minunata, sa va imbracati bine.
Layla - cu BB" Dulci" 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetele! In primul un rind vreau sa urez un calduros LA MULTI ANI! tuturor fetelor care s-au serbat de Sf Mihail si Gavril. Sa dea Dumnezeu sa avem toate o sarcina usoara, finalizata cu bebei sanatosi, adusi usor pe lume. Apropos de lucruri de bebei ieftine,stiind ca multe locuiti in Militari,am auzit ca se gasesc si in Apromat(en gros). Eu nu am fost, ca vreau sa incep "vinatoarea" de lucrusoare dupa luna a 7a....Dar daca stati aproape, merita sa ne uitam si acolo..Programul este cam scurt L-V 9-18 si S 9-15, parca.
Eu voi incerca, dar mai incolo. Pupici

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Si eu am crize de astea de nervi, nici nu mai spun din ce motive ca mi-e si rusine. Motive neinsemnate, evident.
Ieri bb a sughitat vreo 3 minute, a fost clar sughit, ca atunci cind loveste nu o face intr-un ritm asa constant. In rest e foarte jucaus, ne-am uitat la eclipsa de luna de pe balcon pina am inchetat si a fost foarte vesel cind ne-am bagat inapoi in paturica, s-a jucat 2 ore. De intors nu s-a intors ca sughitul l-am simtit sub stomac, citeodata am senzatia ca sta transversal ca il simt umflat si in stinga si in dreapta. E caraghios cind pun mina pe burta ca vad ca se umfla intr-o parte si simt ca e tare in partea aia, cred ca e capatzina ca simt un guguloi mare. Cind nu se misca mai mult timp pun mina pe burta si in maxim 1 minut imi raspunde cu un bobirnac. Ne jucam asa de cite ori stau jos si stau destul de des ca obosesc repede.
Saptamina asta am intrat in a 32-a. Musai sa-mi fac bagajul pt. spital sa am totul pregatit ca cine stie cind i se nazare.

Pupici
Diana - 31 saptamini

Diana si bebelushul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna dimineata dragi burticute !!!!

Mi-a fost tare dor de voi, noroc cu Adriana care m-a tinut la curent cu tot ce s-a intamplat.

Noi am venit astazi la birou insa credem ca de maine nu mai venim - o sa stam acasa la caldurica, asa cam ptr 2 saptamani. Dupa cum v-a spus si Adriana, dr. mi-a recomandat sa stau mai linistita, adica mai mult in pat - so maine dimineata ma voi duce la dr de familie sa imi dea concediu....medical.
Dupa cele 2 saptamani vom vedea ce si cum, insa chiar simt nevoia sa ma odihnesc mai mult - doar de sambata am intrat in 7 luni, nu ?

L-am intreba si eu pe dr de acel vaccin - si mi-a spus ca este optional. Plus de asta, mie nu mai mi-a dat sa iau nimic - toata sarcina am luat Magne B6, calciu lactic si Tardyferon. Oare sa iau de la mine putere Prenatal ?

Altfel, noi sambata am fost nasi....de logodna si da-i cu petrecere si chef pana pe la 01.00 noaptea...am ajuns acasa eram rupta de oboseala.

Ieri m-am odihnit mai mult si m-am bucurat tare mult ca am vazut-o pe Adriana (si sotul) care au venit la noi in vizita. Sper ca s-au simtit tare bine ca noi ne-am simtit super. Andrei dupa ce au plecat imi spune ca vrea sa mearga cu Cosmin, ca eu mai am un baietel un burtica asa ca... plus declaratii de amor ca ii iubeste si multe altele...

Ma bucur ca voi sunteti bine si aveti grija de voi- Ramona ce ma bucur ca stai acasaFelicitari ptr decizie !!!! Daca stam acasa, poate ne mai auzim la telefon...

Dienuca - spune-ne si noua de cursurile acelea de respiratie sa ne trainuim si noi, nu ? Eu nu stiu daca voi naste normal sau cu cezariana, INSA trebuie sa ma pregatesc ptr orice eventualitate.

Lia - cu crizele de nervi si eu stau prost adica le am . Acum citind mesajele voastre, parca toate am avut ceva in weekendul asta. Si eu am plans duminica- fara motiv --- a venit Daniel si m-a pupat si mi-a trecut

Ioana ma bucur ca Arturicii tai sunt bine si sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi si intelepti si mami sa ii duca in burtica cat mai aproape de termen, da ?

Va saluta si bb-ul meu din burtica , eu va pup pe toate si sper sa mai pot intra pe forum putin mai tarziu, daca nu va va tine Adriana la curent cu ce se intampla, OK ?

Andra cu burtica de 28 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Dragi burtici nu prea mici,

Va salutam si noi la inceputul unei noi saptamani care sa speram totusi ca nu va fi atat de friguroasa pe cat se anunta.
In acest week-end am fost tare lenesi, nu am facut nici macar mancare. Sambata am fost un pic la piata, iar duminica am facut o plimbarica pana la socrela si in rest....odihna si iar odihna. Am devenit din ce in ce mai lenesa si asta si ptr ca am inceput sa ma misc mai greu.
Sambata am aflat despre o tipa care a nascut cu dr meu la Giulesti. Toate bune si frumoase numai ca...in tot spitalul ala nu s-a gasit si ptr ea o trusa de peridurala, astfel ca s-a chinuit saraca pana a nascut. Degeaba s-a enervat dr ginecolog cand a venit, ca ea era deja in dureri mari (ea tipa si sotul plangea de mila ei). Eu am inteles ca peridurala este considerata un lux si ca de aia trebuie sa platesti trusa (costa in jur de 2000 000 lei), dar sa te trezesti ca n-ai ce plati......cam neplacut si...foarte dureros.
Eu sunt hotarata sa-l intreb pe dr ce si cum, ca sa nu am surprize de genul asta. Oare trusele astea se pot cumpara de undeva si sa te duci cu ele de acasa??

Bebe al meu este din ce in ce mai puternic si foarte vivace si asta nu poate decat sa ma bucure si sa ma induioseze. A avut si el ieri o repriza destul de lunga de sughitat astfel ca a apucat si tati sa-l simta.

Lia, stai linistita ca si pe mine m-a apucat sambata plansul din nimic si ca si in cazul Andruskai, totul s-a rezolvat rapid cu un pupic de la sot.

Fetele care stati acasa, stati linistite si odihniti-va ptr ca pe frigul de afara cred ca nnici la bebei nu le place la plimbare si mai ales la servici.

Mai asteptam vesti de la burtici,

Andra -in sapt 29 & bebe burticos Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

Dragi frumoase burticutze,
Noi desi suntem o familie intreaga de Mihaili si Gavrili ne-am felicitat la telefon,(m-am simtit iubita si ocrotita, caci parca eram informatii- Romtelecom); si asa cum am promis, am trimis copilu' in "tabara" la soacra-mea, am dormit la prinz de la 15, cind a ajuns al meu sot de la servici- la 18, de ne-am speriat amindoi, am iesit in oras ca doi porumbei, dar pentru ca toate restaurantele erau f. aglomerate, ne-am luat provizii, si-am cinat in doi tete-a-tete. Oricum ne-am simtit minunat!!!Ne-am uitat la un film pina la 1 noaptea... somn de unde?, iar dimineata ne-am trezit la noua, cind de obicei scularea o da Stef la 7.A venit si el acasa, am luat prinzul impreuna si iar somn toti trei 13-16!!! Aseara ningea, azi e intunecat dar noi suntem odihniti si bine dispusi.BB-ta e cam puturos, cred ca de la vreme si no-spa.
A inceput numaratoarea inversa, caci mai am 4 zile fara azi, si intru in prenatal!Chiar ma gindeam cite am de facut acasa.

Mergi la inceput