Cat stam in fundulet?

Cat stam in fundulet? | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are aproape 6 luni (pe 13 noiembrie), sta in fundulet destul de bine...Chiar daca nu e sprijinita cu nimic, tot sta...Problema este ca vrea stea numai in fundulet, nu-i mai place la orizontala...O mai pacalesc si o pun in scaunul de masina, acela tip cos, un pic ridicat...Dar tot da sa se ridice...Intrebarea mea este: cam cat timp trebuie sa stea in fundulet la varsta asta? E bine sa stea cat vrea ea? Ii face rau la coloana daca sta prea mult? Va multumesc...

_Ella & Emma

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Daca poate sa stea singura nu e nici o problema.De la varsta de 6 luni, coloana vertebrala poate sustine corpul si din moment ce sta nesprijinita, e ok. Daca oboseste, fii fara grija, se va sprijini ea pe spate.
Sa-ti traiasca si sa creasca mare.

Mihaela, Diana si Silvia

http://community.webshots.com/user/mihaela_s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Las-o sa stea cum vrea ea petru ca este deja mare si i sa intarit coloana. Daca o tot pacalesti si o pui pe spate si la 6 luni la cate luni crezi ca o sa inceapa sa mearga in patru labe, sau in picioare? Julian la 6 luni a inceput sa mearga in patru labe, mai pica pe burtica dar incerca iara-si. Sanatate la bebitza ta si tzie.
Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cat vrea mujkiu ei. Daca nu o fortezi totul e OK. Maria mea la 6 luni statea f bine in fund si nu o puneai pe spate nici cu politia. La 7 luni a plecat in plimbare in 4 labe si de atunci tot catar diverse obiecte cat mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Daca sta singurica in fundulet, fara sprijin, e ok. Las-o sa stea cat vrea ea.
Vladut la 6 luni mergea in 4 labe, la 6 luni si o saptamana s-a ridicat in picioare iar la 6 luni si 2 saptamani statea in genunchi. In fundulet statea bine pe la 7 luni jumate - 8, nu l-am fortat. El a preferat statul in genunchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Multam frumos, fetelor! Asa ma gandeam si eu, ca n-are cum sa dauneze, dar ma tot batea mama la cap...

_Ella & Emma

Mergi la inceput