Iarasi GRETURI ???

Iarasi GRETURI ??? | Autor: Ratusca

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,
Sint insarcinata in aproape 4 luni(peste doar o saptamina), si am o sarcina "pretentioasa"poate va amintiti ,am mai povestit aici pe forum(dureri de stomac,greturi,junghiuri si lista mai poate continua).
Am tot sperat ca simptomele sa dispara incet incet,am avut zile cind pot spune ca macar scapasem de greturi si de a da la ratuste,insa acum, spre surprinderea mea,au revenit la o intensitate destul de mare,adica in general dupa-amiezele mi se face pur si simplu greata de orice fel de mincare,maninc si spre seara imi este mereu rau.
Sint normale revenirile acestea bruste,acum cind doctorii in general spun ca dupa 4 luni, ar trebui sa dispara?
Multumesc de sfaturi si va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

E am vomitat 5 luni incheiate de la venirea ultimului ciclu. Stiu cum este. Te inteleg perfect. De fiecare data cand te simti mai bine te gandesti ca poate ai scapat de perioada critica. Stai linistita va trece totul

Pupici
Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

prietena me a avut in fiecare dimineta si era aproape in 6 luni de si dr s-a mirat, dar acun e ok ! acum are reprize de inghiolteli de la 'fetita ' de-l trezeste si pe taica-su ( care doarme in bratele ei ) .Si cine credeti ca se plinge mai tare , mamica sau taticu?
Taticu , binenteles , dar in gluma!!!

Asa ca draga mea, mai rezista - vorbeste o aspiranta care habar nu are de ce insemna , dar care s-a indragostit de voi si care e inconjurata de si, intr-o tara straina , in care nu prea exista limba internationala, numai nationala si deci sunt tare fericita ca v-am gasit pe voi.
Sarcina usoara !!!

bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Si eu am vomitat pana in a 6-a luna. Tot asa, am avut si zile bune si zile mai proaste. Deci totul este posibil!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput