Contractii uterine

Contractii uterine | Autor: carmen _d

Link direct la acest mesaj

Ajutor ! De 2-3 zile ma doare burtica . Azi am fost la doctor si mi-a spus ca am contractii .Mi-a prescris No-spa .Sunt doar in 18 sapt. Ce sa fac ?
Astept sfaturile voastre .
Pupici pentru mamici si pitici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carmen, eu zic sa iei. Eu am luat si inca mai iau cand am contractii. Nu e daunator daca respecti doza prescrisa si poti sa iei numai cand simti durerile (nu neaparat de 2 ori pe zi).

Pana una alta, evita sa te obosesti prea tare si odihneste-te cat poti.

Numai bine.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2mami spune:

Draga mea,
Eu am avut contractii cu al 2-lea bebe de la inceput pana am nascut. E adevarat am facut tratament cu No-spa (eu te sfatuiesc sa le iei asa cum ti-a prescris doctorul), Utrogestan si faceam si cate o injectie cu Gravibinon in fiec saptamana. Daca ti-a dat doar No-spa, probabil ca nu e asa de grav. NU te speria si incearca sa te odihnesti cat mai mult, nu face prea mult efort fizic si vezi ce mai zice doctorul (eu de ex. nu am avut voie nici in toata perioada sarcinii).
Multa bafta si o sarcina cat mai placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Da, si eu am luat No-Spa, cam de prin luna a 4-a, primele 4 luni am luat Utrogestan, iar in ultimele 2 luni, am luat si Duvadilan, cand No-Spa nu mai facea fata. Fetita mea e absolut sanatoasa, stiu ca toate atea nu au nici un efect negativ asupra bebelusului. Asa ca, nu te speria, fa tratamentul asa cum ti l-a prescris doctorul. Sarcina usoara si bebe sanatos!

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

daca nasti in martie sau aprilie vino la 'subiectul mamici de martia-aprilie 2004'. eu sunt in 19 sapt, dar nu am probleme, dar poti sa vb cu celelalte fete.
pupici si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Eu am avut cu Andrei toata sarcina - am luat No Spa, Diazepam, supozitoare cu Scopantil si multe altele. Am nascut la 37 de sapt un bb super sanatos de 3.750 kg si 52.5 cm. Am si stat in pat de la 3.5 luni de sarcina dar a meritat.

Sanatate maxima si multa rabdare,

Andra cu burtica de 31 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Draga Carmen,
Am avut contractii inca de la 20 de saptamani. Am fost internata in spital pt. tratament cu amestec litic (papaverina, diazepam, scobutil), am luat no-spa 2 pe zi si scbutil supozitoare. Nu-ti fac rau nici tie, nici lui bb, asa ca ia dupa cum te-a sfatuit medicul tau. In plus trebuie sa te odihnesti mai mult, sa stai mai linistita, sa nu te agiti, sa nu ridici greutati, sa nu urci zeci de scari pe zi.
Contractiile cred ca sunt cea mai frecventa problema in sarcina, asa ca nu-ti fa probleme pt. ca daca esti cumintica se vor rezolva.
Multa sanatate!
Adriana in 31 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Draga Carmen mie mi-a prescris doctorul No-Spa sa-l am in permanenta in poseta pt cazul in care as avea contractii. Mi-a spus sa nu ma impacientez daca am contractii, sa iau o pastila si sa stau culcata.
Aceste contractii pot interveni in orice perioada a sarcinii, dar trebuie privite cu mai multa ingaduinta, nu cu panica. Stresul, nelinistea, oboseala, supararea sunt motivele care contribuie la aparitia contractiilor sau la amplificarae lor.
Priveste cu mai mult calm situatia si o sa-ti treaca.
Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Am avut contractii inca de la 2 luni si alte probleme si am stat in pat si am luat cam aceleasi medicamente ce au luat si fetele mai sus, s-au reluat contractiile in luna a sasea-saptea dar atunci nu am mai luat decat no-spa dar totul s-a rezolvat cu bine si s-a concretizat in Alexandru, bucuria mea.

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

eu am luat de la 25 de saptamani No Spa, Magne B6 si Salbutamol care a fost extraordinar de bun.
si repaus la pat dupa o internare...cred ca am avut un milion de contractii...

nu te stressa si sanatate multa

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Si eu am tot timpul No-Spa in geanta pentru ca dr. mi-a spus sa iau "cate una la nevoie". Am zile cand am vagi contractii si mici intepaturi si iau cate una, chiar doua-trei pe zi, dar nu fac efectiv un "tratament" cu ele. Pana acum (sunt in 21 de saptamani) am luat de vreo 8-9 ori. de asemenea, cred ca e foarte important sa iei magneziu. Mie dr. mi-a recomandat magneziu efervescent (200 mg), cate una pe zi si sa iau una in plus +MagneB6 daca am spasme musculare sau in zilele cu oarecare contractii.
Multa sanatate si te asteptam la "mamici de martie-aprilie"!
Ioana 21 de saptamani

Mergi la inceput