Un print celibatar mai putin ;-)

Un print celibatar mai putin ;-) | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Printul chipes al Spaniei si-a gasit jumatatea. De notat ca este o femeie divortata si dintr-o familie simpla.
Asadar - jos preconceptiile! Chiar si dupa un divort - puteti intra in vizorul unui viitor rege.
Mai multe detalii si poze aici: http://www.hellomagazine.com/royalty/specials/felipeandletizia/pagina_1_1.html

Traiasca solidaritatea intre femei!

Pentru parinti... despre copii!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da,au zis si la noi,la stiri.In ultimul timp,multi dintre printii mostenitori ai diferitelor tari s-au casatorit cu femei obisnuite[Norvegia de ex.].
Au mai ramas citiva,unul din ei Albert de Monaco[aviz amatoarele] dar pe care nu-l vad casatorit curind,nu stiu de ce!Insa am inteles ca in cazul in care el nu o sa aiba mostenitori pina nu stiu in ce an,Principatul Monaco revine Frantei.Poate gresesc dar asa am citit eu.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Si printul mostenitor danez s-a logodit de curand cu jumatatea lui tocmai din Tasmania si nunta va fi in mai la anul. Si ce fata draguta,e tare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Si Maxima sotia printului mostnitor al tronului Olandei e tare draguta. Argentinianca. Sa vedem ce-si va gasi baiatul lui Charles si al DIanei. Ca-i frumos rau de tot...

Laura si iubirea mica din burtica (14 saptamani)

Mergi la inceput