Fata mea de 9 luni nu mai vrea de la un timp,cam 2 saptamini, sa mai manince la aceste ore.Totusi daca ii dau maninca biscuiti.
Poate ma puteti ajuta.Multumesc.
Mamica Anei.
noi la prima gustare mancam fructe date pe razatoare cu biscuiti maruntiti. La gustarea de dupa- masa mancam iaurt/iaurt+biscuiti/paste cu branza vaci/mamaliga cu branza de vaci.
Tu ce incerci sa-i dai?
Noi avem 1 an si 1 luna, dar mancam cam la fel de pe la 9 luni.
Bafta
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
la 10, un cubuletz de branza topita, mere coapte cu banana si acum mai nou ne-am rasfatat cu ananas, kiwi si mango pe care le rade pe nerasuflate.
la 17 sufleu de ceva, macaroane cu branza, gris cu lapte, + iaurtel danonino, bucatele de cascaval si daca mai incap si fructe
Salut.
Si Stefan a avut o perioada in care refuza sa pape sau, mai bine zis, se plictisea cand manca. Si am rezolvat-o asa: fie i-am dat si lui o lingurita, ori un castronel, uneori si cate un biscuit si "isi facea de treaba cu ele" in timp ce eu ii dadeam sa pape.
Poate si bebe al tau trece prin aceeasi perioada si are nevoie sa il tii ocupat. Incearca si asa.
Vrea biscuiti probabil pentru ca simte nevoia sa roada ceva pentru ca ii ies noi dintisori!
Spor la papa si sa ne tii la curent.
Nicoleta si bb Stefan de 9 luni si jumatate.