Cea mai frumoasa zi din viata noastra...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Cea mai frumoasa zi din viata mea, a fost a doua zi dupa ce l-am nascut pe Andrei; atunci cand l-am vazut, si l-am tinut de manuta.
Am nascut prin cezariana cu o seara inainte, si de abia a doua zi mi l-au adus sa-l vad. Eram prea slabita si ametita ca sa il tin in brate, dar cand i-am atins manuta... nu am sa uit niciodata!

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Cea mai frumoasa zi din viata mea a fost de departe ziua in care l-am nascut pe bb Octavian, comoara noastra mica. Si de atunci am incercat mereu sa fac un top al zilelor cele mai cele, dar cred ca numai atunci cand vom avea inca un bb aceasta zi va avea concurenta.
A fost ziua cand am infaptuit o minune, a fost ziua cand am dat viata, a fost ziua cand am primit cel mai nepretuit cadou, si mereu voi lacrima de emotie cand imi voi aminti.
Oricum, de atunci, viata mea s-a imbogatit, acum sunt alt om si mereu imi privesc odorul si simt ca fiecare zi e cea mai fericita zi, si ca vor urma altele la fel de frumoase numai pentru ca-l voi avea langa mine si il voi privi crescand. Sunt cea mai fericita mamica!

Cu drag,

Andreea & Octaveatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

e f greu de spus, intr-adevar, care e cea mai frumoasa zi din viata ta, din viata ta de om, cu bune si rele, cu necazuri si bucurii, cu impliniri si neimpliniri...
toti avem un vis, un vis cu care ne nastem sau un vis pe care de mici il dorim realizat...de aceea, cred ca cea mai frumoasa zi din viata ta e ziua in care visul tau devine realitate...si de noi depinde sa avem cat mai multe zile frumoase in viata noastra...cladind visuri...care vor ajunge candva realitate

aime

Mergi la inceput