Aveti idee la ce te poti astepta la a doua sarcina daca prima nastere a fost prematura ( 34 saptamani)? E posibil sa se intimple si a doua oara? La prima sarcina medicii nu au reusit sa imi spuna ce a declansat nasterea...Sarcina a fost fara probleme.
Sanatate,
Anca
Parerea mea e ca nu sint doua sarcini la fel. Oricum e important sa te ingrijesti si sa iei doar medicamentele prescrise.
Ai luat cumva calciu pe parcursul sarcinii si mai ales in ultimul trimestru? Calciul provoaca contractii.
O colega de-a mea a nascut mai devreme datorita unei suparari.
Ai grija de tine
Romana
Si eu ma gandesc deseori la asta.Am nascut la 32 de saptamani.Sper sa nu fie 2 sarcini la fel.Eu cred ca am nascut din cauza unei infectii urinare pe care nu am tratat-o de frica ,ca antibioticele sa nu-i faca rau lui bb.Infectia am avut-o si eu si fetita.
Gabi si Simonica de 2 anisori .
Ancuta, si eu zic la fel: nici o sarcina nu seamana cu cealalta. Nu poti sti cum va fi, poate fi mai greu, poate fi mai usor. Uite, Andra nu era intoarsa cu capul in jos nici la inc. lunii a 8-a, ca dr. zicea ca nu mai are loc sa se intoarca. S-a intors pana la urma. Jr. de acum e cu capul in jos de vreo 2 luni si asa a ramas. Apoi, eu am "simtit" sarcina asta cu totul altfel, la inceput mi-a fost mai rau decat la prima, acum parca nu mi-e asa de greu (ori ca stiam cum e...?). Apoi, contractiile pe care le am acum eu nu le cunoasteam... s.a.m.d. Eu va urez mult succes daca aveti ganduri mari si mai vorbim!
Cristina, mamica cu burtoaie
Multumesc pentru incurajari! S-au nascut atitia copilasi in jurul nostru in ultima vreme asa ca parca ni s-a facut si noua dor de noptile nedormite...Cred ca o sa ne lasam in voia intimplarii :0) Pina una alta am oprit anticonceptionalele (si din alte motive) si o sa vedem ce va mai fi.
Cristina, tine-te tare pe pozitii ca mai e un pic si scapi cu doi pui frumosi si sanatosi!
Anca