Muzica de la Teleenciclopedia
Stie cineva unde o pot gasi? Sotul meu o cauta/doreste de mult timp, dar nu stim nici un amanunt referitor la partitura sau autor. Daca as afla ceva de la voi in legatura cu asta, i-as face o mare surpriza de sarbatori. Multam fain!
Raspunsuri
joxy spune:
uite ca nu mai sunt sigur.. dar este parca "jan mishel jar" sau d`alde "vanghelis"... dar parca jarre.. este totusi.
Nu am cum sa caut acum ca doarme toata casa... dar maine daca imi aduc aminte ma uit prin albume.
Cu respect,
Florin
liv spune:
Multumesc mult, Florin! Si eu parca tot la Jean Michel Jarre ma gindeam, dar nu eram convinsa. Am sa caut prin muzica lui, poate-poate..
liviu`s spune:
Din cate stiu este o melodie clasica, interpretata de Dan Grigore. Incerc sa-mi amintesc cine este compozitorul.
liv spune:
quote:
Originally posted by dddd
ceaikovski? concertul pentru pian no.1?
Asta este! Va multumesc foarte mult!
Bine ca nu e JM Jarre, ca incepusem ca caut printre "Oxygene"-ele lui si o luasem razna cind am vazut cite sint...
liv spune:
Si totusi, la o ascultare mai atenta a concertului mai sus amintit, mi-am dat seama ca nu e ceea ce caut. Nu e muzica de la Teleenciclopedia, ci de la o alta emisiune, nu mai stiu cum se cheama. Asa ca cercetarile continua.
PS Foarte frumos acest Concert pentru pian no. 1
m34 spune:
Teleenciclopedia are si ceva Vanghelis, printre altele. Asa ca, daca vei reveni la Teleenciclopedia stii unde sa cauti
Sabina spune:
E muzica scrisa de un compozitor roman...din pacate nu-mi amintesc numele lui, e intr-adevar un concert de pian.Intreb sotul diseara si revin.
Sabina & Sofia Galagia
liv spune:
Multumesc mult, sper sa ma scoti din impas, Sabina .
Mihai, nu cred sa fie si Vangelis, e alt stil ... imi dau cu parerea, pina aflu varianta corecta .
crisia spune:
Stiu ca e un subiect mai vechi, dar eu acum am dat de el. Uite ce am gasit:
'Ieri s-au implinit 100 de ani de la nasterea compozitorului si pianistului Nicolae Kirkulescu, autor a zeci de melodii de muzica usoara, afirmat insa si in domeniul muzicii clasice. Una dintre cele mai inspirate compozitii semnate de el este si concertino pentru pian si orchestra, intitulat Moment muzical, care, in interpretarea inegalabila a maestrului Dan Grigore, a constituit mai bine de un sfert de secol genericul muzical al emisiunii Teleenciclopedia.'
Pupici, Crisia.
http://community.webshots.com/user/littleelda