cat timp au durat greturile?
Fetele care ati nascut deja sau aveti sarcina mai marisoara, cand v-au trecut greturile (ma refer bineinteles la cele care ati avut).
Ca eu nu mai am rabdare, sunt abia in saptamana a 10-a da mi-e rau tot timpul chiar daca nu vomit.
Mersic si va pup pe toate, sarcini usoare (la cele care mai aveti inca burtici) si bebei sanatosi
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 10 (DPN 9 iunie)
Raspunsuri
iamona spune:
mi-au trecut prin saptamana 16(acum sunt in 21)...la primul bebe insa pe la saptamana 18-19...depinde de organism...
acum imi era rau in continuu...rau de tot seara dupa ce mancam sau erau mirosuri ciudate...aveam senzatie de voma dar am facut-o doar de 2 ori...
la primul bebe imi era FFFFFrau dimineata si vomam dupa fiecare masa de pranz si seara(am slabit 3 kg in 12 saptamani de sarcina...apoi le-am pus la loc intr-o spatamana cand mi-am revenit)
dar nu dispera...sa vezi ce bine va fi cand vor trece
SUCCES!!!!!!!!!!!!
Laura Takacs spune:
La prima sarcina intr-o luna mi-au trecut (s-a intamplat in luna a doua). La asta a durat trei luni in care am slabit vreo 2-3kg. Pana in ziua de azi am ramas cu o neplacere la stomac, dar greturile si vomatul au trecut prin luna a 4-a. Au fost din alea date naibii, de dimineata pana seara si nu treceau cu nimic.
Elenalove27 spune:
Irinel eu sunt la prima sarcina si am avut greturi pina in saptamina 20 , dar acum sunt in saptamina 35 si sa sti ca inca nu mi-au trecut greturile si de vomat sa sti ca mai vomit din cind in cind.Si eu una cred ca depinde de organism, sora mea nu a avut absolut nici o problema de voma sau greata 9 luni de zile,,,deci rabdare si totul va fi bine.
Multa sanatate !
Elena 34 saptamini & sotul AL
Gabbriela spune:
Eu am nascut de ceva timp :),am un baiat de 11 luni dar imi aduc aminte perfect ca in timpul sarcini in fiecare dimineata aveam senzatii de voma, de 4- 5 ori am si vomitat... din nefericire pentru mine toate cele 9 luni de sarcina au fost asa. Rabdare ca este posibil sa iti treaca, toul este in functie de cat de bine iti accepta corul tau noile schimbari prin care trece. BAFTA CU NOUL BEBE!!
Irinel spune:
Multumesc mult fetelor! Pana acum din pacate nu suna prea incurajator .
Dar macar sa stiu ce ma poate astepta...sa ma inarmez cu rabdare...
Pupicei
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 10 (DPN 9 iunie)
ancadm spune:
La mine au trecut aproape 3 ani de cind am nascut, dar inca imi amintesc greturile foarte bine si la fel si le amintesc si cei din jurul meu :0) Grosul greturilor a trecut pe la 4 luni jumate, dar se mai intimpla cite un "accident" si dupa aia, mai ales cind imi pregatea sotul cite o delicioasa omleta cu de toate in ea. La mine un factor foarte important in producerea greturilor au fost vitaminele prenatale!!
Tine-te tare pe pozitii ca trec ele pina la urma,
Anca.
pisi_ella spune:
Cand am intrat in luna a 4-a, au inceput sa se rareasca, adica nu mai vomitam in fiecare zi, dimineata, pranz si seara! Vomitam cam la 2 zile, o singura data! Apoi mi-a trecut! Deci...cam 3 luni si o saptamana....De fapt 2 luni si o saptamana, ca in prima luna nu am avut. Insa doua luni...infernale, nu-mi inchipuiam ca pot vomita atata! Insa apoi...ca prin minune, greturile si vomele au disparut! Sa vezi ce frumos era sa dorm si eu somnul ala frumos de dimineata fara senzatia aia oribila de voma!!! Parca ma nascusem a 2-a oara!
_Ella & Emma
alinkav spune:
Si eu am avut greturi din saptamana a 7-a pana saptamana a 16-a. Am crezut ca nu mai scap nicioadata. Toata ziua mi-a fost greata. In tota perioada asta am vomitat de 5 ori. Acum nu prea imi mai aduc aminte bine daca a fost chiar foarte rau,sunt acum altele nasoale, dar totusi simt un gust amar de atunci.
alina-38 sapt si 2 zile
narcisa spune:
Eu la prima sarcina n-am avut greturi, dar acum la cea de-a doua de prin sapt. 3-4 pina prin sapt. 17-18 dadeam afara aproape orice mincam, slabisem vreo 5-6 Kg, nu-i bai ca aveam de unde, si stare generala de rau de dimineata pina seara, noi deja stim ca va fi o fetita poate ca si la tine asta e cauza desi nu intotdeauna.
Multa rabdare si incearca sa faci exact ceea ce simti ca e mai bine pentru tine in acele momente.
toate cele bune
narcisa 27 saptamani & bb Patrick 1 an si 4 luni
cl spune:
Offf, cand imi aduc aminte! Nu vreau sa te descurajez, dar la mine greturile si varsaturile au durat pana la 18 saptamani. Varsam zilnic, dimineata si seara, a fost cumplit. Iti doresc sa-ti treaca cat mai repede.
Claudia