Sunt in 14 saptamani si in urma cu o saptamana am fost la control unde mi s-a spus ca sarcina sa dezvolta normal. Pana atunci m-am simtit excelent dupa care am racit si a inceput sa ma doara burtica Dr mi-a recomandat scobutil pe care l-am si luat Acum a trecut raceala si ma simt bine cand nu merg prea mult .Daca ma duc de exemplu la cumparaturi incepe sa ma doara burtica sa ma intepe cand in stanga cand in dreata si nu mai stiu ce sa fac Poate cineva sa-mi spuna ce seintampla si ce sa fac in continuare? Este o stare intermediara ,de adaptare a uterului cum mi-a spus o mamica?
oana
draga Oana,
eu am o prietena care e graviduta in 26 de saptamani si din ceea ce am citit pe forum as spune ca ai contractii. sfatul meu este sa ii spui doctorului tau cat mai curand. ar trebui sa stai linistita, in pat cat mai mult. mai ales daca te doare exista riscul de a pierde sarcina. nu te speria, anunta-ti medicul, eventual ia No-Spa, este recomandata impotriva contractiilor si a durerilor si nu mai face deloc efort.
Ai grija de tine si vorbeste neaparat cu medicul tau! Multa sanatate.
Alina
Si eu am avut dureri (tip junghiuri) si inca pana pe la 14-16 saptamani. Mai ales la mers si la miscarile bruste. Am invatat treptat sa ma ridic din pat foarte usor.
Nu pot spune eu cu siguranta daca sunt contractii sau nu. Oricum, pentru contractii mie mie s-a recomandat atat Scobutil supozitoare cat si NoSpa.
Insa durerile tale pot fi foarte bine si acele dureri de intindere a ligamentelor ca urmare a cresterii uterului. Pana la urma asta s-a dovedit a fi in cazul meu.
Rox
Eu te sfatuiesc sa faci o echo.la un dr. f. bun POP ADRIAN el iti va spune absolut toata evolutia sarcini toate problemele care ar fi putut aparea din cauza raceli si te va sfatui cum este mai bine. Un al doilea sfat ar fi sa-ti faci un set complet de analize sa te linistesti. ALEXY