hop si eu

hop si eu | Autor: teoprean

Link direct la acest mesaj

buna fetelor, ma bucur sa stiu ca existati, ma linistesc la gandul ca exista cineva cu care sa pot comunica si care sa ma inteleaga in acelasi timp, una cand ii spui sotului ca iti simti sanii ca niste ugere si alta cand acest lucru il si intelege cineva. Sunt in 10 saptamani si am inima cit un purice caci am mai pierdut o sarcina la 8 saptamani. Sper ca sunteti bine si mai vorbim va tuc dulce si aveti grija de voi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Un calduros BUN VENIT, teo.
Iti doresc sarcina usoara si multa sanatate.
Pupici,
lilib & bb daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Iti tinem pumnii stransi si tie si lui BB. Ai mare grija!

Sarcina usoara si sa ne informezi ce mai faci.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Bine ai venit!!!!
Sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!!!!

alina-38 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Bine ai venit Theutza! Multa sanatate si sa dea Domnul sa nu ai absolut nici o problema! Incearca sa intri si pe la subictele unde sunt gravidutze cu aproximativ aceleasi nr de saptamani ca si tine si sigur o sa primesti multe sfaturi si informatii de la ele. Stai pe langa noi si tine-ne la curent cu orice consideri tu important!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bun venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Si eu pierdusem o sarcina la 8 saptamani...dar am ramas la vreo 6 luni iarasi..si uite acum am un baietel de 5 luni.MUlta sanatate si gandeste pozitiv.Stiu exact cum e.ca eu am stat toata sarcina cu griji..am facut tartament de pastrare a sarcinii..dar fii optimista si Dumnezeu o sa-ti ajute sa treci peste toate

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Theutza, bine ai venit! Gravidutele cu dpn-ul tau nu au pagina separata? Daca, da, du-te fuguta acolo, si intra si tu in discutii. E minunat sa poti vorbi cu fetele si sa primesti suportul lor moral.

Sanatate si toate cele bune!

Laura (38 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna teo (nu stiu daca am prescurtat bine). Si eu am patit exact ca tine, am pierdut acum 6 luni o sarcina la 8 saptamani, si tot ca tine sunt foarte speriata sa nu se intample la fel. Dar sa speram ca de data asta avem si noi noroc.
korinna, ce tratament ai facut de pastrare a sarcinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Bine ai venit! Stiu prin ce treci, acum 4 ani si eu am pierdut o sarcina tot cam in 8 saptamani. De-atunci am facut doi copii sanatosi. Ai incredere! Sarcina usoara!

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Teo, bine ai venit printre noi! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, sa duci sarcina la termen si sa ai un bb sanatos, frumos si mancacios! Sa auzim numai de bine!

_Ella & Emma

Mergi la inceput