Urmarile unui chiuretaj

Urmarile unui chiuretaj | Autor: neda

Link direct la acest mesaj

In urma cu 2 luni am pierdut o sarcina( o sarcina care o doream ff mult) si am fost nevoita sa fac un chiuretaj.Dar problema este ca desi s-au implinit 2 luni de la operatie , ciclul meu nu a aparut.Mentionez ca la o luna de la chiuretaj am avut ceva scurgeri maronii(2-3 zile) si atit,iar imediat dupa operatie am singerat aproximativ 10 zile..E un fenomen normal sau nu? Ar trebui sa fiu ingrijorata? Doctorul mi-a spus sa vin la control dupa primul ciclu. Dar uite ca acesta nu vrea sa apara.

Va multumesc anticipat!

Neda

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Neda,
Am fost impreuna la o vreme la mamici de...
Am avut acelasi raspuns de la doctor si apoi dupa ce l-am sunat si am trecut de minunata secretara care e un cerber mi-a spus sa vin dupa 3 luni. Intre timp sa continui cu vit.E si acid folic.
Suna-l si fa un appointment.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romeostanescu spune:

Draga Neda,
Lipsa aparitiei ciclului menstrual dupa un chiuretaj (aspirativ sau D&C) poate evoca riscul aparitiei sindromului Asherman, (sinechie uterina), care poate fi investigat printr-o sonohisterografie cu solutie salina sau histeroscopie ; o alta eventualitate ar putea fi o dereglare hormonala. In orice caz trebuie sa te adresezi in scurt timp medicului tau ginecolog, deoarece daca este vorba de o sinechie uterina, rezultatele sunt cu atat mai bune cu cat se intervine mai rapid.
Mult succes !
Dr. Romeo Stanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Va multumesc pt raspunsuri!
Am vorbit si cu dr meu care m-a chemat la un control, dar nu a mai fost cazul sa il vizitez pt ca ciclul meu a aparut. Cred ca este pt prima oara cind ma bucur pt aparitia lui.
Asa ca de luna aceasta ma apuc de treaba, caci nu mai am rabdare.Imi doresc fff mult un copil.
Cora,mult succes si sa ne vedem cit mai curind cu

Neda

Mergi la inceput