Ce deodorant purtati ?
Buna fetelor,
As dori sa stiu (daca se poate) ce deodorant purtati si care vi se pare cel mai eficient. Eu una port mai mult Nivea cu bila, caci cel spray nu mi se pare destul de eficient (pe acesta din urma il mai pun peste haine). Dar si cel cu bila il cer din Romania sau alta tara europeana, deoarece aici in Canada nu se gaseste.
As dori sa stiu daca cunoaste cineva deodorant Intim (unguresc) si-mi poate spune unde pot gasi, caci am auzit ca e bun.
Ciao donna !
Adina si Gabriel
Raspunsuri
ruxij spune:
Noi folosim numai Rexona cu dubla protectie si cumparam de pe net "en gros", de la eurobeautymart. Nu stiu de acel deodorant unguresc.
Numai bine,
Lia
ruxij
Lidia spune:
Adina, ai incercat la magazinele romanestidin Mtl? Eu iau Nivea cu bila de la un magazin romanesc din Toronto, costa 7CAD + PST + GST (PST + GST = 15%). Mai au Rexona, Fa (cu bila sau fas-fas), Impulse (cu fas-fas)....
ungureaa spune:
Multumesc pentru site, e simpatic !!!
Sper ca livreaza si in Canada
Mai astept pareri
Adina
Adina si Gabriel
Elenalove27 spune:
Eu am folosit -DOVE-deodorant- in Romania ,doar ca aici am inlocuit Dove cu Lady Speed Stick din cauza ca Dove lasa urme galbene pe haine.(aici nu am gasit DOVE deodorante cum sunt cele din Romania)iar de acel deodorant Intim(Unguresc) nu stiu nimic deocamdata.
ungureaa spune:
Da...cu crema nici eu nu folosesc mult, mie imi plac cele care sint si eficiente si miros si frumos, caci nu-mi pun des parfum
Adina si Gabriel
adimercedes spune:
Mda, le-am folosit pe toate cele amintite, dar cel si cel mai eficient e, pana acum, MITHCUM cu bila de la Revlon. E foarte eficient, poti sa stai si doua zile fara dus (in caz de urgeta, de ex. calatorie la mare distanta...) si e in cateva variante, atat pentru femei, cat si pentru barbati. SI are si spray... Eu il folosesc pe cel fara miros, si pun parfum, in fiecare zi dupa cum am eu chef si pot schimba des nuanta mirosului in functie de tinuta, de anotimp etc. Sotul il foloseste pe cel Sport. Si el a incercat multe, incepand de la Fa, Nivea, Crossmen si terminand cu Adidas, dar a spus ca nu a gasit un deo asa eficient pana acum! Recipientul are 100 ml, e de culoare verde inchis/deschis...
Numai bine, Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
crinuta spune:
Adi, cat costa deodorantul de care ai spus ca e eficient? M-ar interesa.
pupici
Crinuta
parpalak spune:
Tot la Lady Speed Stick ma inscriu si eu!
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
caterina spune:
Eu folosesc tot Nivea roll-on (cu bila). Este foarte bun si eficient. Nu transpir niciodata si cum au spus fetele tine si foarte mult timp (chiar si pentru calatorii de 2 zile). In general imi plac toate produsele Nivea (daca ar stii cei de la Nivea ca le fac reclama... poate mi-ar iesi si mie ceva) :-)))