Formula lapte

Formula lapte | Autor: elasto

Link direct la acest mesaj

Am si eu un bebelus de august! Pana acum a fost alimentat exclusiv de la san. As vrea sa-i introduc treptat o formula de lapte. Imi puteti recomanda o formula ? Ce folositi si de ce?
Medicul de familie mi-a spus ca majoritatea formulelor care se gasesc pe piata sunt la fel de bune! Totusi as vrea sa aleg ce este mai bun pentru BB al meu!

Mersi si numai bine la mamici si BBi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Subiectul tau o sa fie mutat la "Parintii intreaba, parintii raspund".
Pana atunci, uite aici o adresa sa citesti ultimele discutii pe aceasta tema:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16217

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Daca ai posibilitari si poti sa-ti permiti,cumpara laptele PRE HUMANA care imita foarte bine laptele matern.
Este foarte scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Eu sunt ptr MILUMIL. Lui Andrei i-a placut f mult :-)

Sa iti traiasca comoara

Andra cu burtica de 27 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elasto spune:

Multumesc, voi incerca sa vad cu ce formula se intelege mai bine!
Oricum voi introduce treptat formula, asa ca voi avea timp sa ma lamuresc ce-i place mai mult!

Stiu ca Milumil se gaseste peste tot, dar Humana ? Este greu de gasit?

Va pup pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Eu votez tot pentru Humana. Nu e greu de gasit. Trebuie sa ai totusi o rezerva, pentru ca sunt perioade scurte cand dispare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kara spune:

HUMANA este ff bun... noi am incercat si nan, milumil si am ajuns la humana....ne place f mult.

Mergi la inceput

Vreau sa va intreb: care este diferenta intre PRE Humana si Humana 1. Am vazut ca amandoua se administreaza din prima zi!

Multumesc!

Mergi la inceput

Dar NAN imbogatit cu fier? La insistentele mele, doctoritza mi-a recomadat NAN ca fiind cel mai bun! Foloseste cineva aceasta formula?

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Nu prea stiu care e diferenta dintre cele doua HUMANA,dar poate ca primul(PRE HUMANA) este mai aproape de laptele matern,deoarece in maternitate stiu ca se administreaza copiilor care s-au nascut inainte de termen si erau hraniti prin gavaj(introducerea unui tub de plastic pana in stomac prin care era trecut laptele).
Cand copilul creste se trece de la PRE HUMANA la HUMANA 1 si respectiv HUMANA 2.
Primul meu copil a baut NAN si vreau sa-ti spun ca a luat foarte bine in greutatte si am fost multumita,asa ca il poti alege si pe NAN.
Sanatate tuturor.

Mergi la inceput