Urgent,oare am probleme cu sarcina?

Urgent,oare am probleme cu sarcina? | Autor: Eryka

Link direct la acest mesaj

Sunt atat de trista si atat de speriata ,mi-e teama ,teama sa nu pierd sarcina ,am inceput sa ma gandesc ca poate kiar ieri mi sa intamplat.Dar hai sa va povestesc cam ce sa intamplat.
Ieri am fost tare trista ,trista, trista.Pe seara dupa ce mi-a trecut aceasta tristetze, stand asa linistita am simtzit cum imi curge un likid din mine,asa ca am dat fuga la toaleta si am sters si cu hartie ,pe kilot si pe hartie era un likid cam galbui .M-am speriat ptr. ca pana acum nu mi-a curs asa de mult likid .Crezand ca poate o fi curs likidul din uter sau cum s-o mai spune, am sunat la spital sa-mi intreb doctorul daca e normal sau nu.El mi-a zis ca e normal sa mi se intample asa acum la 3 luni si ca sa nu-mi fac griji.
Insa nu stiu dar mi-e teama ,mai am o sapt. pana ma voi duce la doctor ptr. un nou control si simt ca o iau razna pana atunci.Voi ce crede-tzi? sa-mi fac griji??Mi-e foarte teama ,sincer.Pur si simlu simt ca nu mai am liniste.Oare ce era cu likidul ala??Dureri de abdomen nu am avut ,pur si simlu doar acel likid.Astept sfaturi va rog,datzi-mi o sperantza.
Oare daca pierzi sarcina e musai sa ai sangerari si dureri abdominale ceva??Sau se poate intampla oricum??
Astept raspuns urgent,va multzumesc

Eryka & sufletzelul din burtica---> (11 saptamani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Din cate stiu eu cand pierzi o sarcina apar sangerari. Scurgerile de lichid am citit ca ar fi normale. Asa ca nu te speria nu ii face bine lui BB. Eu am avut sangerari la prima sarcina timp de o luna si abia dupa asta am pierdut sarcina.

Orice ar fi nu te stresa ca nu faci decat sa ajuti sarcina sa mearga spre rau. Fii vesela mergi la plimbare fa ceva care te deconecteaza si nu mai pune raul inainte.

Ai grija de tine si de bb si sa ai o sarcina usoara.

Te pup,
Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Draga Eryka,
Nu cred ca ai pierdut sarcina!!! Nu aveai cum la trei luni fara sa apara o hemoragie si fatul. Sunt sigura ca la pierderea sarcinii ai dureri mari.
Despre scurgeri iti pot spune ca si eu am, asa galbui. Uneori aveam impresia ca m-am scapat pipi pe mine, atat de mult curgea. Stiu ca este de la o ciuperca pe care o am in flora vaginala si impotriva careia dr. mea nu mi-a dat inca tratament pt. ca nu ma deranjeaza in nici un fel. Sa nu fie si la tine aceeasi chestie.
Iti repet, uneori imi curge atat lichid ca am impresia ca fac pe mine pipi. Dar asta nu e un motiv de ingrijorare. Am auzit si la alte fete simptomele astea.
Incearca sa mergi mai repede la medic, doar ca sa te linistesti!

Te pup si iti urez multa sanatate!
Adriana in 26 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Multzumesc mult.

Adriana da asa e a fost ptr. prima data cand am simtzi asa ca si cand as fi facut pipi pe mine ,pana atunci aveam scurgeri dar normale nici nu le simtzeam.
Dar cred ca este bine deoarece inca am simtomele de greatza si durerile de sani,ma gandesc ca daca se intampla ceva poate ca nu as mai fi avut aceste simtome,nu?Dar nu stiu de atunci parca simt asa ca mi sa mai desumflat burtica kiar daca nu era ea inca mare dar parca o simt mai altfel acum.Nu stiu D-zeu cu mila si sambata sper sa ma linistesc ,atunci am programare.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (11 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Eram in 18 sapt, am avut o scurgere de lichid transparent si m-am dus la doctorul de familie care mi-a spus sa nu imi fac griji ca este o ciuperca si ca e normal sa o am in sarcina. Dupa 2 zile am intrat la idei scurgerea tot era si m-am dus la urgenta. Asa am aflat ca pierdeam lichid amniotic, nu mult dar destul sa fie bebelusul in pericol.
Nu am avut nici un fel de dureri si nici lichidul nu era mult cantitativ, iar bebelusul il simteam miscindu-se.
Nu astepta pina simbata, timpul e vital si daca e ceva rau uneori timpul nu e prietenul tau.
Sa ne pui ce ai facut.
Te pup si multa sanatate.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Va multzumesc celor care mi-au raspuns atunci cand imi faceam griji. Vreau sa va spun ca azi am fost la control si totul e bine.Uterul kiar sa marit ir bebele a mai crescut si el.Misca din manutze si i batea inimioara .Deci totul este bine .

Va multzumesc inca o data

Eryka & sufletzelul din burtica---> (12 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Bravo, Eryka!!!
Ma bucur ca nu a fost ceva grav.
Multa sanatate in continuare tie si lui bb !!!
Adriana in 27 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eryka, ma bucur ca ne dai vesti bune. Si eu care ma pregateam sa iti spun ca am mai patit-o si eu si pana la urma s-a dovedit a fi...perdere de urina.

Nu te mai panica asa de acum incolo, ca iti faci mai mult rau, si mai bine fuguta la doctor daca ti se pare ceva in neregula.

Sarcina usoara si un BB sanatos.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Eryka, chiar asteptam o veste de la tine..si nu acceptam orice veste..asa ca ai grija de acum inainte ca daca ma superi vin la tine si dau bataita..
sa ai grija mare de bebita..gandeste-te si la mine..
ia zi-mi..a inceput sa se vada burtica?

MirelaV

Mergi la inceput

Va mult fetelor,e asa un sentiment placut sa vezi ca cunt persoane care se gandesc la tine si poate care isi fac griji.inca odata.

Mirela multzi multzi si tzie si sa dea D-zeu sa aud si eu de tine numai de bine

Eryka & sufletzelul din burtica---> (12 saptamani)

Mergi la inceput