Mamici de Noi-Dec2003 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
alinkav spune:
Felicitari Julia!!!!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca fetita!!!!!!!!!!!! Si sa fii fericita!!!!!!!
Nu ma asteptam la o veste asa de rapida!!!!!!
alina
Laura Takacs spune:
Felicitari si multa sanatate Julia si pentru tine si pentru fetita. Asteptam detalii, mai ales ca a mers totul asa de repede. Ce fericita trebuie sa fii!
Pupici pt tine si micuta.
Zeeva spune:
Felicitari mamicutelor, sa fiti sanatoase si puternice! Si fetitele vesele.
Venim si noi din urma. Mai greu cu burtile astea mari, dar mai e un pic.
Fetele din Ro, o intrebare: care sunt cele mai bune ceaiuri anticolici si produse de baie pentru bebe? As vrea sa stiu ce sa-i scriu mamei sa-mi aduca cand ajunge aici.
Multam,
Z
35s si 4z.
SIMONABB spune:
Buna seara
Imi cer scuze pt impolitete, insa trec direct la subiect pt ca am putin timp in care sa iau o decizie.
Eu fac 40 saptamini pe 10 noiembrie, Dr a zis ca ma opereaza maine 07.11 (cezariana) insa parca nu l-as grabi pe bebe, as astepta pina cind o vrea el sa se nasca.
Simbata va fi luna plina, am citit ca asta poate declansa nasterea.
Voi ce stiti de treaba asta ?
Nici n-as vrea sa refuz maine operatia, ca sa-l sun apoi pe Dr. simbata sau duminica noaptea si sa nu-l gasesc, sau sa nu poata veni si sa ramin cu cine o fi pe acolo de garda.
Va multumesc mult
SIMONA
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Zeeva
Felicitari mamicutelor, sa fiti sanatoase si puternice! Si fetitele vesele.
Venim si noi din urma. Mai greu cu burtile astea mari, dar mai e un pic.
Fetele din Ro, o intrebare: care sunt cele mai bune ceaiuri anticolici si produse de baie pentru bebe? As vrea sa stiu ce sa-i scriu mamei sa-mi aduca cand ajunge aici.
Multam,
Z
35s si 4z.
De ce, in Canada nu se gasesc ceaiuri de colici?:)) Glumesc, desigur... Poate o sa-ti dea fetele niste denumiri pt ca eu parca m-am prostit de tot, nu mai stiu ce i-am dat Andrei (e nascuta in Ro), insa vezi tu ca la fiecare copil se potriveste un fel de ceai, poti nimeri sau nu. Noi am incercat de toate si n-a mers nici unul, a vomitat de eram speriati toti ca nu stiam ce are... pana ne-am dat seama ca e de la ceaiul anticolici.
Aici am venit cand avea deja 4,5 luni si tot o mai durea burtica, asa ca ne-a dat un siropel LeFax se cheama, este o varianta si pt adulti, contra balonarilor. E bun siropelul asta.
Eu nu am incercat insa fetele ziceau de un ceai de chimen... poate iti spune cineva exact cum se face. Pupici!
Cristina, mamica cu burtoaie
Ven spune:
Julia, felicitari, sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatoase si voioase amandoua!!!
Va pe amandoua si te asteptam cu detalii!!! :)
Simona , eu zic sa mergi maine, pt. ca 3 zile nu mi se pare deloc mult. Au nascut femei (induse sau cu cezariana programata) si la 37 sau 38 sapt, d-apoi la 40 fara 3 zile.........mai bine, decat sa incapi apoi pe mana cine stie cui......
Oricum te hotarasti, nastere usoara iti doresc:
Ven si Markus
alinkav spune:
Simona eu zic sa faci cum ti-a spus doctorul. Ce mai conteaza 3 zile, si n-ai de unde sa stii daca se va declansa nasterea in urmatoarele zile. Si oricum e mai bine sa se nasca la termen decat dupa termen(dupa termen incep sa sufere bebelusii). Si inca, dar daca cumva te va apuca nasterea si totul va merge foarte repede(cum s-a intamplat la Julia azi, a nascut in doar 2-3 ore)si doc tau nu va putea ajunge la timp, sa-ti faca cezariana.
Sunt multe de spus, daca doc iti spunea sa-ti faca cezariana la 38 de saptamani era una, dar aproape la 40....
Eu iti doresc o cezariana usoara si un bebe voinic si sanatos!!!!Si sa mai treci pe la noi, doar esti mamica de noiembrie-decembrie 2003!!!!
alina-38 sapt si 3 zile
tinatache spune:
Simona, aici se programeaza cezarienele la cerere la 38 de sapt., deci 3 zile nu inseamna nimic. Nastere usoara!
Cristina, mamica cu burtoaie
Elenalove27 spune:
Julia felicitari si multa sanatate - sa iti traiasca fetita sa se faca mare , frumoasa si sanatoasa.
Asteptam sa ne scrii cum a fost la nastere !!!
Elena 34 saptamini & sotul AL
vikinga spune:
Mi-au dat lacrimile de emotie citind mesajele de la si despre Julia:)Felicitari Julia, mii de pupici si sa fie intr-un ceas bun. Bun venit printesei si multa sanatate la amandoua!Cred ca esti asa de fericita!Doamne, imi imaginez ca mai sunt doar cateva zile si voi fi ca tine si ma cutremur de emotie!Te asteptam sa ne spui cum a fost!