ce fac cu raceala?
Sunt insarcinata in 13 saptamani si de cateva zile nu mai scap de raceala .Simptomele sunt: nas infundat,stranut,disconfort fizic.Tot beau ceiuri,iau vitamina C,mi-am facut suc de grepfruit dar nu trece.Ce as putea sa mai fac si daca o sa-mi afecteze bebelusul va rog sa imi spuneti daca stiti.Multumesc
oana
Raspunsuri
Lauraa spune:
Welcome in the Club!
Si eu la fel. 13 saptamani si de cateva zile... racita cobza. Eu tratez cu rabdare si ceai. Ceai de musetel sau macese, cu multa miere si lamaie. MULT CEAI. Doctorul ginec. mi-a prescris niste supozitoare in caz de febra si niste pastile de supt pt. durerea de gat. Febra nu am facut inca, doar pana la 37 iar pastilele alea au un gust oribil, nu am reusit sa ii dau de cap nici macar uneia. Aseara am pus langa pat o cratita mare cu apa fiarta in care am pus trei plicuri de musetel, asta pt. umezirea aerului si desfundarea nanaului! Sanatate!
Laura
Taty spune:
Fetelor, sper sa va ajute ce stiu eu, retete citite in Formula As:
1. se spala f. f. bine o lamiie si se da prin razatoare atit partea galbena cit, mai ales cea alba (este cea mai importanta parte caci contine antibiotic natural). Se stoarce miezul intr-un pahar si peste sucul obtinut se adauga coajile rase, 2 lingurite miere si se completeaza cu apa minerala plata. Se la 1,5 ore-2 si se bea acest amestec de 3-4 ori pe zi. Eu impreuna cu sotul am reusit sa ne tratam asa in 3 zile fara sa luam pastile, acum depinde si de stadiul in care sunteti....(acolo se preciza ca daca sucul de lamiie are ca efect o "inviorare" acest amestec in special datorita cojii albe actioneaza mult mai bine)
2. se piseaza bine 5 catei de usturoi si se pun 10 lingurite de miere. Se ia de cite ori pe zi aveti posibilitatea.
Multa sanatate si sarcina usoara!
Tatiana
parpalak spune:
Sau usturoi pisat bine-bine si frecat bine cu ulei si putina sare, iese un fel de maioneza si intinsa pe piine.. mmm.. ce bun iese..
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak