Ce ma faaaaac????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Imi cer scuze pentru mesajul meu anterior. Nu am putut vedea ultimele postari de pe pagina 1 si deci n-am vazut nici mesajul al doilea al Alyssei. Inca imi pastrez punctul de vedere din mesaj, dar postarea lui este total deplasata dupa ce Alyssa deja a anuntat ca va pastra sarcina. Inca o data imi cer scuze fata de Alyssa.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Sa-ti dea Dumnezeu putere si sanatate sa reusesti sa treci peste problemele tale.Nu te mai necaji atat de anumite apropouri rautacioase ca sunt destui cei cu care poti sta de vorba omeneste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Alyssa si eu imi cer scuze ,nici eu nu am crezut povestea ta la inceput(tot din cauza la cateva subiecte postate nu cu mult timp inainte sa apari tu ) si de aceea nu am raspuns nici eu.sper sa nu mai fii suparata ,ma gandesc la situatzia in care te aflii si imi dau seama ca trebuie sa te simtzi foarte singura si neputincioasa.Insa fruntea sus si incearca sa fii optimista si sa te gandesti ca poate va rasari soarele si pe strada ta.Ma bucur ca te-ai hotarat sa pastrezi sufletzelul din tine ,pana la urma el nu are nici o vina.

Sper ca nu ne-ai parasit si cat de curand vei reveni printre noi.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (12 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu una te-am crezut de la inceput!
Ma bucur pentru tine ca ai ales decizia cea mai buna.....sper ca asta e pentru tine...plus ca eu sunt impotriva avorturilor.
Si asa din toata povestea asta elimina partea negativa ,cat poti, si vezi partea buna a lucrurilor..gandeste-te la copilash!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Nu inteleg de ce trebuie sa se ajunga la scuze??? Sunt binevenite cand sunt spuse, sunt o nota de educatie, DAR de ce sa se ajunga la a cere scuze?? Daca cuiva i se pare a fii un subiect -fictiune, nu raspunde si gata, nu te mai uiti la subiect si totul este OK!Este mai usor a cere scuze , decat sa te abtii de la a jigni? Acum in mine!

Alyssa,
Ma bucur pentru tine, ca ai reusit sa stai de vorba omeneste cu sotul tau si sa reconciliati in problema casaniciei voastre, si poate acest copilas pe care-l ve-i aduce pe lume este chiar noua legatura a voastra pentru un nou inceput, este semnul ca D-zeu v-a legat si mai tare unul de altul. Bine ca se intrevad zile senine in viitor pentru tine si familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by petra

Daca cuiva i se pare a fii un subiect -fictiune, nu raspunde si gata, nu te mai uiti la subiect si totul este OK!Este mai usor a cere scuze , decat sa te abtii de la a jigni? Acum in mine!

La toti numai bine!

Nu, nu cred ca este asa usor sa iti ceri scuze. Asta inseamna sa recunosti ca ai gresit, ceea ce nu e usor.

ruxij

Mergi la inceput

De ce sa-ti fie greu sa-ti ceri scuze, daca ti-a fost usor sa dai din gura??
Nu te supara pe mine Ruxij, dar scuzele nu trebuie sa fie o greutate ci din contra sa le faci cu inima deschisa atata timp cat ai gresit.
Nu am cu nimeni nimic, dar trebuie sa fim atente de cine ne luam si de ce, pentru ca intr-o buna zi, postam si noi un subiect cu o problema a noastra si suntem luate la misto si atunci cum ne v-a fii ???? Decta ne vom simti rau, pentru ca toata lumea zice ca aici pe forum gaseste un climat cald prietenesc si cand colo te trezesti cu altceva!Si asta nu duce decat la deteriorarea atmosferei de pe acest indragit forum!

Scuze Alyssa, pentru ca am postat pe langa subiectul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by petra

De ce sa-ti fie greu sa-ti ceri scuze, daca ti-a fost usor sa dai din gura??
Nu te supara pe mine Ruxij, dar scuzele nu trebuie sa fie o greutate ci din contra sa le faci cu inima deschisa atata timp cat ai gresit.
Nu am cu nimeni nimic, dar trebuie sa fim atente de cine ne luam si de ce, pentru ca intr-o buna zi, postam si noi un subiect cu o problema a noastra si suntem luate la misto si atunci cum ne v-a fii ???? Decta ne vom simti rau, pentru ca toata lumea zice ca aici pe forum gaseste un climat cald prietenesc si cand colo te trezesti cu altceva!Si asta nu duce decat la deteriorarea atmosferei de pe acest indragit forum!

Scuze Alyssa, pentru ca am postat pe langa subiectul tau!

La toti numai bine!

Petra, iti dau dreptate in ceea ce spui.
Pe mine doar m-a izbit treaba cu usurinta scuzelor la eneral si am vrut doar sa spun ca indiferent daca au sau nu dreptate, daca au resit sau nu, oamenilor le este f. reu sa isi ceara scuze. Asta e o realitate, nu discut daca ar trebui sa fie asa sau nu, daca ar trebui sa ai inima usoara sau nu, daca e corect sau nu, daca e frumos, moral, etic etc etc., daca e mai usor sa dai din ura. Asa este, oroliul e o mare cestie. E mai usor sa dai din ura decat sa iti ceri scuze? Da, asa e. Fara leatura cu subiectul Alyssei neaparat. (Uite, acum imi cer si scuze ca am probleme cu tastatura si nu pot bate unele litere, asa ca mesajul meu e funny)

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Petra sa ma scuzi te rog insa nu am jignit-o cu nimik pe Alyssa ,daca te uitzi bine nici macar nu-i scrise-sem nimik ei pana ami cere scuze .As fi putut sa am nesimtzire si sa tac din gura si sa fac pea nepasatoarea ,insa nu pot sa trec nici asa cu vederea.Si da mi-am cerut scuze doar ptr. faptul ca nu am crezut povestea ei dar nu ptr. ca i-as fi vb. urat sau m-as fi luat de ea, ptr ca asta nu sa intamplat ,nu-mi sta in obicei .Si nu intzeleg de ce trebuie sa te iei de noi cei care ne-am cerut scuze.Sau poate te deranjeaza ca am fost sinceri si ne-am cerut scuze?

Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)

Mergi la inceput

Eu nu am dat nume, nu am cerut la nimeni socoteala, am intreabat doar de ce sa se ajunga la scuze??
A cere scuze este o chestie de bun simt si de educatie, si nu are de ce sa ma deranjeze pe mine, asa cum crezi tu Eryka!
In fine, Eryka draga, daca zici ca nu ai jignit-o cu nimic pe Alissa in postarile tale atunci de ce vii cu scuze?
HAideti sa nu ne pierdem in cuvinte si mai bine sa pastram atmosfera placuta de pe acest forum fara jigniri si poi in compensatie scuzele de rigoare!

Mergi la inceput