PARTENERA DE FITNESS
BUNA,
Am lipsit o gramada de timp dintre voi,dar iata ca am revenit. vreau din tot sufletul sa ma apuc de fitness ,dar sincer imi este cam urat singura. ce ziceti ,mergem la sala ? eu obisnuiam sa merg la o sala destul de draguta, dar ce-i drept am fost cam puturoasa in ultimele luni. ARIEL ,tu te-ai mai hotarat sa mergi la sala ?
Raspunsuri
aquariusrpro spune:
Si eu caut partenera de fitness..Singura nu prea ma tin de treaba.. In 45 de zile am fost de doua ori!
Voi unde mergeti?
lulu77 spune:
Eu mergeam de obicei la o sala din zona titan ,de fapt chiar in spatele postei titan ,sau la miramar. la sala din titan imi place tare mult ,este mai micuta, mai intima ,merg numai fete,maxim 6 fete pe serie,numai cu programara, nu este aglomerat si au o multime de aparate. preturile sunt super o.k.
aquariusrpro spune:
lulu77,
E mult prea departe pentru mine. Eu stau aproape de gara de nord. Hm... asta e!
Roxana
MirelaV spune:
eu cu mare drag as veni..daca nu as fi cu coloana in pioneze..
si voi fi..ptr mult timp..Doamne..
Roxana..iti tin pumnii sa gasesti fuguta o partenera..
MirelaV
Sabina spune:
Lulu, cat de departe e sala asta de Iancului? Ca vreau si eu la fittnes...
Sabina & Sofia Galagia
madishor spune:
Eu stau in Titan si vreau sa merg la sala cat de curand. Da-mi un mail poate ne intalnim.
madishor
alina constantin spune:
fetele, eu am o prietena care e cosmeticiana si lucreaza la un salon unde au de toate. preturile sunt accesibile (aerobic de la ora 9 la ora 14 este 500000 12 sedinte de cate o ora+o sedinta gratis sa vezi daca-ti place, iar dupa-amiaza, pana la 9 seara costa 12 sedinte 700000). nu stiu preturile pt. fitness dar ma pot interesa. este ft. curat, au dusuri, totul e impecabil. salonul este aproape de foisor, pe bvd. pache protopopescu, pe partea cu pro-tv.
eu as vrea sa merg in principiu la aerobic. se lucreaza cu cate 3-4 persoane odata.
va pup, alina
alina constantin spune:
este pe pache protopopescu nr. 31, la rondoul de la scoala iancului, dar pe partea cu pro-tv. se numeste "exponent". am si un nr. de tel., daca va intereseaza:2527078.
va pupic.