PARTENERA DE FITNESS

PARTENERA DE FITNESS | Autor: lulu77

Link direct la acest mesaj

BUNA,
Am lipsit o gramada de timp dintre voi,dar iata ca am revenit. vreau din tot sufletul sa ma apuc de fitness ,dar sincer imi este cam urat singura. ce ziceti ,mergem la sala ? eu obisnuiam sa merg la o sala destul de draguta, dar ce-i drept am fost cam puturoasa in ultimele luni. ARIEL ,tu te-ai mai hotarat sa mergi la sala ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Si eu caut partenera de fitness..Singura nu prea ma tin de treaba.. In 45 de zile am fost de doua ori!

Voi unde mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Eu mergeam de obicei la o sala din zona titan ,de fapt chiar in spatele postei titan ,sau la miramar. la sala din titan imi place tare mult ,este mai micuta, mai intima ,merg numai fete,maxim 6 fete pe serie,numai cu programara, nu este aglomerat si au o multime de aparate. preturile sunt super o.k.

Mergi la inceput

lulu77,

E mult prea departe pentru mine. Eu stau aproape de gara de nord. Hm... asta e!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu cu mare drag as veni..daca nu as fi cu coloana in pioneze..
si voi fi..ptr mult timp..Doamne..
Roxana..iti tin pumnii sa gasesti fuguta o partenera..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lulu, cat de departe e sala asta de Iancului? Ca vreau si eu la fittnes...

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Eu stau in Titan si vreau sa merg la sala cat de curand. Da-mi un mail poate ne intalnim.
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

fetele, eu am o prietena care e cosmeticiana si lucreaza la un salon unde au de toate. preturile sunt accesibile (aerobic de la ora 9 la ora 14 este 500000 12 sedinte de cate o ora+o sedinta gratis sa vezi daca-ti place, iar dupa-amiaza, pana la 9 seara costa 12 sedinte 700000). nu stiu preturile pt. fitness dar ma pot interesa. este ft. curat, au dusuri, totul e impecabil. salonul este aproape de foisor, pe bvd. pache protopopescu, pe partea cu pro-tv.
eu as vrea sa merg in principiu la aerobic. se lucreaza cu cate 3-4 persoane odata.
va pup, alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

si unde e, alina, salonul asta?

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

este pe pache protopopescu nr. 31, la rondoul de la scoala iancului, dar pe partea cu pro-tv. se numeste "exponent". am si un nr. de tel., daca va intereseaza:2527078.
va pupic.

Mergi la inceput

In sectorul 1 nu-i nimeni....???/ PPLeeeasee!

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput