Mamici de mai-iunie 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
Lauraa spune:
Fetelor, va rog mult sa va luati temp., chiar ma intereseaza! V-as fi tare recunoscatoare!
Eryka, multumesc. Inainte cat aveai? Sau nu stii? Oricum daca vad a ai si tu 36.8 ma mai linistesc...
Laura si iubirea mica din burtica (14 saptamani)
Eryka spune:
Da stiu,inainte sa raman insarcinata ,dimineatza in jurul orei 7 ,temperatura varia intre 35,8 si 36,4 dupa ce am ramas gravida temperatura luata tot dimineatza la ora 7 era intre 36,7 si 37.
Raspunsurile sunt corescte ptr, ca eu imi luam in fiecare zi diminetza la ora 7 ,dinainte sa raman gravi ptr,ca ma interesa sa aflu perioada ovulatziei,iar apoi dupa ovulatzie ptr,ca citisem ca daca ramai gravi temperatura nu ar mai scade si cica se situaeaza undeva in jurul de 37 ,mi-o luam ca sa aflu daca am ramas gravi,Pot sa-tzi spun ca asa eram eu cat de cat sigura ca am ramas gravi si asta la o saptamana dupa contact.Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)
acris spune:
Buna fetelor,
mai, stiti ceva de madutza ? N-a mai dat nici un semn de viata..
Laura, referitor la temp. am 37G, un grad mai mult ca inainte, dar cred ca este normal la noi, nu?
In rest, sunt bine, am vb. cu sefu de concediu si a fost de acord sa stau 1 an acasa. I-am spus ca nu am cu cine lasa copilul si nici nu as vrea sa pierd momentele cele mai multe importante din viata copilasului meu. Am gasit si un "inlocuitor" pt. mine si din februarie incep initierea cu ea, ca in martie intru in concediu..Nu stiu daca o sa am stare sa stau acasa, dar ce sa-i faci, ca devin greoaie pe zi ce trece. In sfarsit mi-am gasit si eu un pantalon cu "burtica" si de care sunt super multumita. Sta si burtica mea lejera, in sfarsit.
Hai, va pupic pe toate si aveti grija de voi, frumoase viitoare mamici !
Cris- 17 saptamani
madutza spune:
Aici sunt!!!
Mi-am luat si io temperatura acum fro saptamana cand eram racita, pt. ca mi-era teama sa nu am febra, dar aveam tot 36,8. Cred ca este normala temperatura asta.
Ma bucur pt. time Erika ca ai scapat in sfarsit de greturi, sper sa nu iti mai revina. Fetelor voi pofte aveti? Eu eram si inainte super-pofticioasa, si asa ca e ceva normal la mine . Zilele astea o colega a venit la serviciu cu Rama Bonjour, si mi-a dat si mie saraca o felie, dar io am vrut in continuare, asa ca mi-am cumparat imediat. Un alt coleg isi ia mereu gogosi, aseara cand am plecat de la serviciu, mi-am luat si eu, si asa mai departe . Pai dupa 4 luni ce o sa ma fac???? Nu vreau sa iau mai mult de 20 kg. E adevarat pana acum am luat 1-2kg (cateodata arata cu 1 kg mai mult, cateodata cu 4kg, depinde de gradul de ).
Maine ma duc la control ginecologic si mi-e cam frica de ce o sa imi spuna nenea doctorul , ca inca mai am niste dureri ca la mensttruatie si nu stiu daca e bine. O sa va tin la curent oricum.
Erika, ai grija cu . O sa ma uit diseara acasa daca exista vre-un tratament naturist pentru calmarea durerilor. Mie mi-e o frica de mor ca nu am apucat sa imi fac doua carii, dar mi-e frica sa ma mai duc acum. Bag laptic la greu sa nu mi se mai strice si alti dinti, si sa speram ca nu ma apuca maselele.
O alta teama de-a mea este cu toxoplazmoza si listeria. Eu am pisi si mi-e frica sa nu fi luat de la ea, desi sotul este responsabil cu cacuta. Nu mai pot pana nu am rezultatul la analize, ca daca iese pozitiv trebuie sa intrerup sarcina .
In rest ce sa va mai spun?Nu prea am noutati.
Voi unde faceti sarbatorile?
Madutza & ingerasul din burtica