Bun gasit,
Va prezint urmatoarea situatie:
Sotia mea este insarcinata in 37-38 de saptamani. Lucreaza inrtr-un ONG din 2002 cu contract de munca pe perioada nedeterminata, iar din 1 aprilie pana la 31 decembrie mai lucreaza cu contract de munca pe perioada determinata la alt ONG pe o finantare PHARE. Problema e ca la acesta din urma ea nu a mai luat salariu din august pentru ca s-a intarziat virarea unei transe de bani de la UE, si se pare ca banii nu vor venii anul acesta...
Cum ar putea sa solicite CIC de la al 2-lea loc de munca?sau ce ar trebui sa faca ...pt ca la primul loc de munca totul e in regula..
Va multumesc,
Procedura este identica asemeni primului serviciu. De asemenea ar trebui sa incaseze banii din asigurare la zi pt ca platitorul devine casa de asigurari prin angajator nemaifiind vorba de salariu.
Marius (www.desprecopii.com)
Multumesc, dar ca sa fiu sigur ca am inteles va rog sa-mi spuneti daca gandesc bine sau nu: deci, ea trebuie sa faca cerere de CIC si la al doilea loc de munca atunci cand se hotaraste sa intre in CIC si nu atunci cand transa de bani va venii?
Da, trebuie sa faca cerere si la al doilea servici.
Din momentul concediului pentru cresterea copilului, se suspenda contractele de munca.