Bebelusi de mai 2003 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radones spune:

Buna suntem noi, ne cheama Andrei Ignat (bebe) si radu si georgiana Ignat (bebeloii), nicknemul este radones, Andrei s-a nascut pe 16 mai 2003. Sper sa-i pun si niste poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Bine ai venit Radones si bine-ai revenit Zen!!! Ne inmultim!

Cu intirziere Aalina iti spun si eu "La multi ani" alaturi de cei dragi si sa fii sanatoasa! La multi ani si pentru Dori!

Noi evoluam cu papica ..Papam si supica dsar adoptam metoda lui Ange ..Mai introduc in supica sana sau iaurtel si vreau sa va spun ca papa! In rest sintem tare grabite sa pasim ...Francesca face pasi uriasi si ar merge intr-una ! Nu am avut timp inca sa-i cumpar un premergator! In continuare tipam oriunde ne aflam ...

Canita Dana d o folosesc pentru ca a mea maimutica nu stie sa suga din biberon! Am tot insistat poate ca se va prinde dar degeaba..Si nu va spun ca am acasa vreo 14 biberoane! Le-am cumparat inainte de nastere! Acuma am gasit pe cineva care are un bebica care papa numai la biberon si o sa le donez!

Cu masina am mai iesit un pic la lumina! Am facut comanda de piese si astept sa vina!
V-am pupat!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor! Cumva am reusit si eu sa revin.Mi-a fost stricat calculatorul si abia acum mi-am dat seama ce dependenta am devenit de el!
Noi suntem bine sanatosi...am implinit juma de anisor si multumim frumos pentru urari! Progrese deosebite nu am mai facut, dintisorul inca nu-l gasim cred ca i s-a umflat gingia si-l acopera.
Regimul alimentar e acelasi...mi-e ciuda ca nu prea gasesc cereale de la Milupa ca am auzit ca sunt mai bune.
Ange mie chestia aia mi-a venit dupa 6 saptamani de la nastere...dar e drept ca eu nu am alaptat.
Fetelor de peste Balta sper ca v-ati distrat bine de Hallowwen!
Aici nu am prea simtit sarbatoarea asta!

Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna tuturor si La Multi Ani sarbatoritilor!
Parpalak, mama, las ca o sa vezi si tu ce usor e sa prinzi danturica in poze:) Ca m-ai facut sa ma chinui sa o prind si nu am reusit prea mult. Poti sa ne vezi aici:
http://community.webshots.com/user/daiopri
Mai mult de atat nu am reusit:)
Ziua cea mare cu trecerea la 6 luni a venit, dar fara surpriza pe care o astepta mama, sa nu ma mai trezesc noaptea:)))
Dar avem copii mari oricum.
Vroiam sa intreb pe Alycia si Korinna, ca mai ziceau candva ca si baieteii lor mai faceau petisoare roz pe scutec, care mai e treaba.
Ca noi si acum ne chinuim sa aflam care era cauza. Am fost si i-am luat pipi direct, cu sonda, si sa vedem rezultatul.
Alina, cu intarziere, iti spunem si noi La Multi Ani!

Hai ca v-am pupat,
D&C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

In primul rand si cu scuzele de rigoare de intarziere-La Multi Ani!Aalina.Bine ai revenit Zen si bun benit lui Radones.Baiatul tau este nascut in aceeasi zi cu fata mea!Unde s-a intamplat minunea?Aaaaa!am vazut pozica!Sa-ti traiasca !nu-i rau deloc!
Corinuta a fost azi tare nervoasa-cred ca o supara gingiile.A prins gustul unei papusi de cauciuc si nu o mai lasa nicicum!

http://community.webshots.com/user/corinutza111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Bun revenit Zen! Poate te prindem mai des decit de doua ori pe an! :)

Lumy, reteta e de "la bucatarie"!

Daiopri, ba sa stii ca se vad foarte bine dintisorii!!! :)) La mai multi! La multi ani flacaului! :) (mai cu intirziere, asa). Paul a facut pete roz pe scutec pina la 10 zile, din pricina deshidratarii (urina cristalizata), dupa care am bagat biberonul si s-a reparat situatia.

Alycia, chiar ma intrebam ce-i cu tine, unde ai disparut. Bine ca l-ai reparat.

ange, mi-a venit primul ciclu (nu cred sa se socheze nici un tatic, ca doar nu-i nimic din ce n-au si ei p-acasa), si-acum il astept pe-al doilea!!! :( Si-uite-asa mi se face dor sa fiu iar gravida...

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

parpalak,pai la treaba fata mea!cat vrei sa-si astepte Paul surioara?!

cum am prevazut ieri fasolica ne-a dat de furca...ne-au aparut bubite pe amandoi obrajorii...deci,atac peretele ...

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Of, mai ange, mama ei de fasolica... Aia verde sau aia galbena? Si ia-o mai incet cu zidul ala ca-l darimi!!! Noroc ca legumele mixte (alea de peste 6 luni) nu contin fasolica.

La Multi Ani, Dorian! Si sa fii tot la fel de cuminte ca si pina acuma! (Chit ca ai putea s-o lasi pe mami sa doarma mai mult! :))

Mai, eu nu stiu cum va descurcati voi cu elefantii aia pe pinza de paianjen.. La al 14-lea a inceput sa cinte si el, la al 18-lea l-a umflat risul, la al 25-lea a inceput sa urle si sa se zvircoleasca asa ca l-am lasat sa navigheze si a fost foarte fericit cind a ajuns la cartea pe care o citeam (Rodica Ojog-Brasoveanu). La al 30-lea am prins o subita aversiune fata de elefanti si pinzele de paianjen si am abandonat. Ieri, in schimb, am descoperit un joc foarte amuzant, cu degetelul lui mami in gura, cind muscam mami face hatz! si da-i risete si chicoteli..

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Mai..da scrieti nu gluma!!!
Ieri pentru noi a fost zi de plimbari.am plecat pe la 13..si am ajuns acasa la 22...:))
Intai cu carutzul pe afara..apoi in vizite....
Nici nu am deschis calculatorul
Nu mai face pipi roz...s-a intamplat doar o data....cand era foarte mik
Acu...am facut alta boacana....am incercat sa mai decalotez putzica sa o spal....si cre ca am tras cam tare..ca curs un pik de sange.M-am speriat de groaza.L-am spalat cu pelin si galbenele.Am pus apa oxigenata.El nu zicea nik..da eu cand am vazut ce am facut...brr..manca-i-ar mama putza lui..belita..iaka pozna ce facui....
Acu sper sa nu se infecteze.
In rest haleste cum stiti.Doarme toata noaptea..si e un vesel.Nu i-au iesit dintii...nu se vede nimik.Dar sta cu zgaraiba toata ziua in gura si trage acolo parca il mananca.
Lui Mihai la 4 luni ii iesise deja dintisorul..dar asta nimik...
Va pup si haideti la o conferinta

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Radones, salutare ! Ioana vrea sa stie ce mai face Andrei. Cica noi suntem de vina ca nu s-au mai vazut, ca o plimbam prin parc cand nu se mai vede om cu om si bebe cu bebe !

Aalina, nu de mine tine sa pun la loc poza cu prosopelul roz,ci de danv-adevaratul,ca el stie cum. Asa ca mustra-l direct,pana i s-o face rusine!

Parpalak, te-am trecut si pe tine pe lista mamicilor care mai vor un bebe. Sa vedem cine se va hotari prima...

Daiopri,si baietzelul tau merita nota 10 ! N-am de gand sa i-o scad numai pentru ca se trezeste noaptea sa mai pape un pic din mamica lui... Uite,Paul ii mananca degetele lui Parpalak si ea nu se supara...

Si acum sa vorbim despre...fasolica. Ange, cum se procedeaza cand apar bubitzele ? Se scoate fasolica,asta stiu, dar cand se introduce la loc ? Tu cum ai procedat cu alimentele care i-au creat neplaceri lui Robi ?

Adita,nu te-am uitat cu rasul ! Iata ce am constat eu, intr-una din zilele trecute,cand Ioana a ras...de mine ! Cu o singura exceptie,de fiecare data se afla in bratze la tati, de unde, pare-se, lumea se vede altfel... Si tot de fiecare data,cineva,oleaca mai jos decat ea, se misca intr-un fel anume si emitea niste sunete nostime din punctul ei de vedere...

http://www.omfs-ct.ro/ioana/pagina_ioanei.htm

Mergi la inceput