Bebelusi de mai 2003 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pana nu uit Alycia e un scump bblul tau. Iar cel mare are niste ochi...
Lumi dar v-ati distrat ceva in plimbare :))Cum mai e Deni?
Pisi nu te mai stresa. Daca esti calma va fi bine si cu laptele. Eu zic sa nu ii dai prea mult in completare pentru ca atunci chiar ti se va reduce al tau. Si nu merita. Pastreaza-i macar doua mese numai de san.
Dana_d si noi ducem lupte la schimbat. Daca vreau sa nu ma enervez il iau pe bratele mele si asa il imbrac. Altfel numai cu ajutorul lui tati reusesc.
Adita Dorian incepe sa rada numai cand vede ca dau drumul la apa. Si in apa da din maini si din picioare si e super fericit.
Korinna bine ca se joaca mai. Ce te plangi? :))
Lumy distractie placuta!
Carrie nu ai incercat sa o culci pe o parte? Dar sa simta ceva la nasuc? Ca al meu mai nou asa doarme.
Parpalak ai grija draga de tine.
Zen si noi "citim" tot ce ne pica in mana. Ofertele de metro ne plac si incercam sa le degustam dupa ce le mototolim bine.

I-am facut lui Dorian spanac si a mancat foarte bine. Iar are o perioada cand mananca. Dar de acum stiu ca va veni si aia in care o sa ma rog de el. Si-a pastrat programul de somn ziua dupa fiecare masa si seara de la 18 la 6. Cu pauza la 22. Dar de cateva zile se maraie la 4 si 5 pana ii dau suzeta.
Noi pentru constipatie am folosit pere si ceai de musetel cu suculet de portocala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Byl spune:

Multumesc mult pentru poza! E o linie galbena acolo jos
Chestia cu hotii cind sunt acasa este dorinta mea neimplinita in viata:)) De obicei am ghinionul sa ajung dupa ei... o singura data l-am gasit pe unul si am "alergat" dupa el cu masina:))

aaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna fetelor! Ilinca urla,parca ar avea cine stie ce durere, cand ma duc sa vad, uneori o mai gasesc incurcata printre gratii, nu are nimic doar rasfat, si i-am pus in jur o multime de jucarii, unele pe care nu le-a mai vazut ca avem saci de la Alexa. Se pare ca nici jucariile noi nu o intereseaza cand e suparata ca am lasat-o singura.
Adita, buna ideea cu datul unei jucarii cand o schimb, nu stiu cum de nu mi-a data prin cap, era logic, sa vedem daca are efect.
Parpalak, groaznic sentiment trebuie sa ai cand vezi ca ti-a violat cineva intimitatea in felul asta, asta in cel mai bun caz in care voi nu ati auzit ca aveti "musafiri" ci ati descoperit dimineata. Nu ne-ai dat amanunte cum s-a intamplat.
Va las ca nu mai suport, urla prea tare, ma trezesc cu vecinii la usa. Pupici

http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Byl interesanta povestea ta cu hotii ...L-ai prins daca tot l-ai urmarit cu masina?

Francesca in baie chiuie, vorbeste cu jucaria care i-o dau ,ma mai trage si pe mine de par ...E veselie mare cind facem baie! Mai rau eu cind e vorba sa ne punem bluzita ...Incepe sa miriie dar incep si eu sa ma mai scalambai si se uita la mine mirata in ce hal am ajuns...

Eu as vrea sa plec cu Francesca la Bucuresti sa-l asteptam pe taticul nostru la aeroport! Dar vad ca vremea se tot anunta uricioasa si tare sint in dubiu ...sa plec , sa nu plec! Totodata tare imi este sa nu se plictiseasca maimutica atitea ore in masina!!! Voi ce ma sfatuiti??

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Multumim Aalina de complimente...da si Dorian e un flacau si jumatate...nu degeaba da el deja ture prin casa. Cel mare o sa rupa intr-adevar multe inimi cu ochii lui cand va fi mare. Nu ca-i al meu da asta e!
Ange eu cand e constipat Mircea i dau suc de mere sau de portocale si se rezolva. Acu cu alergia voastra eu zic sa incerci de mere.
Lumy eu obisnuiesc sa-i cant ceva cand il imbrac si asa uita ce i fac...iar la schmbatul scutec4elor e cuminte...abia asteapta!
Dana d asa fac ei chiuie si striga sa ne testeze...parca ar sti ca mami fug la ei repejor
Parpalack draga usile incuiate si rasincuiate...ca nu-i de gluma mai ales pa acolo pe la voi!
Chiar Byl da-ne amanunte ce s-a intamplat cu hotii?
Mai nu stiu cine a avut ideea cu catalogul de mai dar e o idee super...parca Parpalak nu? As mai avea o idee mica daca e cineva dispus sa facem in album si o pagina cu mamicile bebeilor de mai...ca mi-am dat seama ca nu cunosc pe toata lumea. Netul meu merge greu si nici nu ma prea pricep dar ar fi misto sa ne cunoastem si la fata , nu?
Va pup acum ca trebuie sa fug cu asta mic afara ca nu l-am scos de doua zile ( sa-mi fie rusine)!

Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Am fost la vaccin!...A urlat ca de obicei, acasa a mai plans putin, i-am bagat un Novocalmin, acum e bine si se joaca...Nu mai are rosu in gat, a si luat 150 g in 5 zile, ceea ce e bine...Ne-am mai linistit...Va mai tin la curent cu starea ei...Daca face sau nu febra...
A propos de joaca...Asta a mea se joaca exact ca o matza cand ii dai o punga sau o sacosa...Sau o revista....In orice caz, ceva care sa fosneasca! Sa vedeti ce se agita! Ati incercat?
Mai, a venit iarna!! Brrr! Ce frig e! Azi oricum nu iesim afara, ca suntem dupa vaccin, insa maine tre' sa iesim, daca nu mai face cumva febra...Si asa chin cu imbracatu'...Pantalonii i-i pun cum i-i pun, insa puloverasul si geacaaaa!!!!!!!!...Mama! Mama! Urla ca disperata!!!! Acum i-am cumparat o caciula de-aia groasa, dubla, ca sa nu-i mai pun doua, ca pana i le puneam...niste urleeteeee!!!! Avem si doua perechi de cizmulite frumoase foc! Ce mai...o adevarata domnisoara!
Va pup!

_Ella & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

BUNA!Eu de bine ce ma laudam ca doarme bebe 12 ore iaca astazi m-a trezit la 6 dimi.Bine,s-a si culcat azi noapte la 21 dar totusi.Seara nu-i dau decat lapte-Humana 2.Inca nu am trecut la cereale.Vineri cred ca ne inteapa.In ultima luna a crescut 300 gr.Nu e cam putin?
La pranz nu mai mananca deloc lapte ci un pahar intreg de piure cu carne.Si uite asa a ajuns sa manance pana in 500ml lapte pe zi.ieri i-am dat piersica cu banana la borcanas de la Nestle si mama mama ce i-a placut cu toate ca era foarte nedumerita.Se stramba dar deschidea gurita in continuare-ma umfla si rasul!Si aseara in pat era omidutza Corinutza-se ridicase cu fundul in sus,cu genunchii sub ea si se spprijinea in cap caci nu stie ce sa faca cu manutele.
va pup ca tipa ca din gura de sarpe cand o las jos in patut-asta de vreo 2 zile!

http://community.webshots.com/user/corinutza111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Fetelor..vad ca terminam si partea a 14-a...brava noua..cred ca asa ca noi nu mai sunt...vreau sa zic asa unite si mereu in legatura.Dragele de noi!
Atzi facut si vreo sectiune pe webshots cu mamicile???pai sa-si puna si fata poza..de aia./...desi pe mine ma stiti ca am webcam....:))
Pt constipatzi cred ca ar fi bine sa facetzi sucuri naturale la storcatorul de fructe de mere,morcovi,..dar stiu eu cel mai bine ca merg cele de portocale..portocala rapid scoate afara.
Al meu face kk cde cate ori papa mancare solida..adeca de 2 ori pe zi.Asta e..asvrea mai rar..dar asta e...ala mare...facea o data la saptamana cate o maslina slefuita..pe bune!Asa ca mai bine asa..ce sa mai...cei 2 sunt foooarte diferitzi din multe puncte de vedere.
AAAA..sa va intreb..galbenusul la 6 luni da????si ficatelul la 8 luni da???
acum la 6 luni ce ar mai trebui sa-i bag????Hai cu sfaturi ca voi sunteti mai"mari"....
Haideti deseara la o conferinta....!!!

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Aaa..am uitat sa va spun cal-am cantarit.....azi avea 9,100 a luat in 17 zile 100 gr..se pare ca s-a mai oprit in luat in greutate...dar ii si scosesem cerealele aproape detot.Bine ca nu mai ia asa astronomik..oricum este peste grafic.Acum are 9,100...asta e

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by Zen

[red]

"Imperiala" noastra fiica a descoperit fascinatzia ofertelor de METRO, nu atat din cauza ofertelor de pretz, cat mai ales din cauza coloritului si al comportamentului la sifonat... Ai vostri bebe ce lecturi prefera ?

Elena prefera ofertele de la Cora, ca noi nu primim de la Metro, dar ii place orice e de hartie, mai ales daca e colorata. A inceput si ea sa rada mai des, dar numai la Antim. Cred ca il iubeste, ca toata ziua e numai cu ochii dupa el.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput