Mamici de iulie-august 2004

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Credeam ca numai eu am aceste dureri de burtica, dar e oke daca e normal.
Sint la prima sarcina si probabil ca voi simti multe modificari, va voi pune multe intrebari si vom discuta despre multe, multe minunatii.
Ana, si la mine ar fi tot 23-24 iulie, asta dupa calculatorul de aici, insa vom vedea cand vrea bebe sa apara.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Anas34 bine ai venit! Sarcina cat mai usoara.
Si pe mine ma doare in partea dreapta...eu am vazut pata la ecograf, e in dreapta...
Eu sunt singurica acasa...ii mai povestesc sotului chestii prin mail, dar nu e acelasi lucru..:)...Are o bursa in Suedia pana in martie, si de abia de Craciun o sa vina un pic....Asa ca ...pauza...Asta e.
monica , 5 saptamani si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anas34 spune:

Nicole,

Sunt de-a dreptul INCINTATA ca bebitii nostri se vor naste atit de apropate in timp! Vom putea sa ne impartasim TOATE fricile

Apropo' de calculator, vad ca fiecare scoate data lui. Ati intrebat pe "veterane" cit de exact e calculul asta?

Va pup,

Ana

Mergi la inceput

Cristalina, acum inteleg de ce partea dreapta si vad ca si pe tine te doare, sint mai linistita acum, nu ca in general nu as fi.
Cam rau de tine ca esti singura, adica fara sotul tau, insa noi sintem aici cu tine, asa ca ai cu cine sa impartasesti toate trairile, esti la prima sarcina?
Ana, uite ca sa vedem cat de corect e calculatorul, spune-mi data conceptiei la tine, la mine a fost 1 sau 2 noiembrie. Pe veterane nu le-am intrebat inca, dar le intrebam noi.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Cristalina, Nu e usor deloc daca sotul tau nu e linga tine. Te asigur si eu ca fetele din grupul nostru vor fii cu tine.

Nicole, La mine a fost 21 sau 25 oct. Nu mai pricep nimic.

E minunat ca suntem impreuna, fetelor!

Mergi la inceput

Chiar ca nici eu nu mai inteleg nimic
Pai la mine a fost asa: UM - 19 octombrie; data conceptiei 1-2 noiembrie, daca, calculez varsta sarcinii dupa UM am intrat in 5 saptamani, iar calculand de la conceptie am intrat in 3 saptamani. Zic bine, nu?
Asa ca probabil ne deruteaza calculatorul, nu stiu ce sa zic.
Eu va spun sincer, as vrea sa fie leu (zodia), dar nu e musai, altceva e important, sa fie bebetelul/bebetica bine, sanatos, ca altceva nu mai conteaza.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Nicole,

Ce calculator folosesti tu?
Eu folosesc http://femiweb.com/services/date/femidate.html

Ana

Mergi la inceput

Eu folosesc calculatorul de pe site-ul acesta (desprecopii), este pe prima pagina (acasa) in stanga.
Dupa ce mi-ai dat link-ul, am facut un calcul si cu acel calculator, acolo imi iese 14 august 2004, asa ca nu stiu care e mai exact in aproximarea datelor, noi sa fim sanatoase !
va pup!

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Nu mai stau la serviciu, ajunge pentru astazi .
Dar mai vorbim dupa ce ajung acasa, zic eu ca sint norocoasa, pentru ca si aici la serviciu, si acasa, am internet nelimitat, asa ca tot sa vorbim continuu.
Va pupik

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna la toate mämicile,tot mai multe mamici pe zi ce trece,ma bucur sa va citesc zilnic mesajele voastre si ma bucur ca sunteti bine cu burticile
Eu azi am fost la medic pentru singe(analiza HCG),mäine voi stii mai sigur rezultatul de la singe in comparatzi cu cel de saptamana trecutä daca totul decurge bine sau nu ,sper sä am vesti bune mäine aici pe form.
C-am toate mamicile au durerei in partea dreapta ceea ce cred eu ca este normal,si eu am cite un pic dar nu prea mari ,aproape ca nici nu le iau in seamä,in rest totul e ok,am mai facut eu un test de urina ca sa fiu sigura ca bebe-ul este acolo ,daca nu la vazut nea doctorul,si e pozitiv .In fine voi va-tzi ingarasat un pic?ca eu da,c-am 4kg .
Revin mäine ,abia stept sa aflu analiza de singe daca totul e ok,va tin la curent.
Pe mäine ,multe salutari la mamicutze.
fabya

Fabya

Mergi la inceput