Mamici de iulie-august 2004
Raspunsuri - Pagina 3
butterfly spune:
Retinoizii sintetici sunt un fel de vit A preparata in laborator cu potenta foarte mare.
Am intrat un pic la sectiunea mai-iunie ca la mine calculul dupa 2 formule da DPN 27 iunie-1 iulie si am cerut un sfat la gravidutele mai mari.
Sarcina cealalta am dus-o practic la termen si am scris atunci pe site in mai 2001, acum nu mai vreau nici sa-mi amintesc. Mai ales ca nu ma simt bine, ma doare spatele de mor si mi-e teama sa nu fie ceva renal ca au vazut niste hematii (celule rosii din singe) in urina.
Ma duc sa repet analiza si va tin la curent.
Bafta multa!
mitzura spune:
Florypop, eu am facut un test cu o zi inainte de data cand trebuia sa vina ciclu si a iesit negativ (dupa vreo doua ore l-am luat din cosul de gunoi si se vedea o liniuta foarte vaga). Si al doilea test la vreo doua zile de intarziere si a iesit pozitiv clar. Dar si eu tot asa stiu, ca si daca se vede vag, e bebe. Asa ca iti tin pumnii si te astept pe aici!
butterfly, imi pare rau daca ti-am trezit amintiri neplacute. Astept vesti despre hematiile acelea, ca m-ai ingrijorat. Sper sa fii bine!
butterfly spune:
Hematii nu au mai iesit, slava Domnului. De fapt durerile se pare ca nu au nici o legatura cu rinichii. Am avut ieri dureri abdominale atroce pe care le-am indurat ca un caine. De fapt aveam de mai mult timp dureri dar vagi si trecatoare. Ieri au depasit orice limita. Eram convinsa ca pierd sarcina ca erau de fapt contractii uterine. In final am sunat o colega rezidenta pe ginecologie si la sfatul ei am pus un supozitor cu scobutil si am luat si un No-Spa. In 20 min eram alt om, puteam chiar sa zimbesc... Partea buna e ca nu am singerat.
Sa fi fost din cauza ca amcu o seara inainte? Sperma contine niste chestii care pot da parca contractii, sau ma insel?
In orice caz am bagajul pregatit sa merg la spital. Maine sunt programata la medic. Imi pare rau ca a trebuit sa iau deja medicamente, speram sa nu fie nevoie macar in primele 10 sapt. Nu stiu cum vor evolua lucrurile. Sper sa fie bine.
Acum ma duc sa ma intind. O sa mai intru simbata dimineata.
Sa auzim numai de bine!
PS. Cind am fost racita am luat Oscilococcinum - homeopatic si vit C.
rain spune:
fetele voi simtit asa vagi dureri sub burtica? parca ar fi ovarele, dar nu sint sigura, daca as avea crampe sau as fi balonata as avea alte simptome sint sigura.
astazi mi-am facut testul, a iesit negativ, sanii nu ma dor, greturi nu am, dar am aceste dureri
oare ce sa fie?
va pup
nicole
mitzura spune:
Rain, m-as bucura mult sa fie bebe. Sa stii ca si la mine au fost (si mai sunt) astfel de dureri, foarte difuze, ba de ovare, ba de uter. Asta in conditiile in care nu aveam alte simptome (doar sanii erau putin tensionati). In ce zi ai facut testul? Poate l-ai facut prea repede.
florypop, ce vesti ne mai dai, ai refacut testul?
Ma bucur butterfly de rezultat. Eu ma indoiesc ca de la contact sexual poti sa ai astfel de dureri, chiar si insarcinata fiind. oricum e doar o parere, ca nu sunt medic. Sunt curioasa ce-ti spune medicul. Pana la urma, te-ai hotarat? Ramai la mamici de iulie-august sau mergi la mai-iunie? Noua ne-ar face mare placere sa ramai cu noi.
florypop spune:
Astazi mi-am facut analizele de sang si voi avea un rezultat luni sau cel tarziu marti.
dupa care vom vedea
Oricum nu mi-a venit inca
Test nu am mai facut ca nu mai rezist...ba pozitiv ba negativ
Flory
mitzura spune:
Mai fetelor, vad ca sunt chiar singura pe aici. Unde-s gravidutele? Eu am fost ieri la medic si l-am vazut pe bebe (vorba vine ca de fapt am vazut o boaba de fasole). Si acum sunt cam ingrijorata ca mi-a gasit si un fibrom pe acolo, care a aparut din senin ca inainte nu era. Si mai trebuie sa iau Duphaston ca sa mentin sarcina, sa nu patesc ca si cu cealalta.
Voi ce mai faceti? Flory, Butterfly?
rain spune:
da, adevarul este ca am facut cam repede testul, sint nerabdatoare, ce sa-i faci !
pana sambata cand ar trebui sa vina rusii, dar eu sper din tot sufletul sa nu vina, nu mai fac nici un test
am inceput sa iau acid folic, cu alte cuvinte, ma pregatesc de zor!
sper sa ma alaturi voua cat mai curand
va pup dulce
nicole
mitzura spune:
Rain, iti tinem pumnii si te asteptam alaturi de noi. Intr-adevar cam lunga asteptarea asta pana sambata! Dar va trece ea cumva.
Simona_ spune:
Mitzura, ce n-as da sa fiu si eu abonata la acest forum.
Deocamdata pe 15 ar trebui sa vina rusii, dar: ma dor sanii ingrozitor, sunt foarte sensibili, am dureri in zona ovarelor, ieri mai aveam putin si imi mutam biroul la toaleta, iar temp meu nu scade sub 37. Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori si sa nu te las singurica pe aici. Dar am sa mai intru pe aici sa vad cum esti.
Simona