Mamici de iulie-august 2004
Raspunsuri - Pagina 15
mitzura spune:
Am reaparut si eu! Am niste draci de nu va pot spune! De doua ori am avut timp sa intru saptamana asta si de ambele dati n-am reusit sa trimit nici un mesaj ca era serverul cazut. Voua vi s-a intamplat?
Eu sunt bine, sanatoasa.
Uite va trimit si mesajul pe care am vrut sa-l trimit miercuri dar nu am mai reusit. Noroc ca l-am salvat!
Fetelor dragelor, ma bucur asa mult ca a inceput sa mearga si topicul nostru, ca la inceput intram si trebuia sa il caut pe pagina 2, 3, dar acum vad ca e tot pe prima pagina. Sunteti tare harnicute la scris. Mi-ar placea sa pot intra si eu asa de des ca voi, sa fiu mai prezenta pe aici.
Eu nu pot sa spun ca am greturi propriu-zis, dar nici nu ma laud de prea bine, ca ma omoara balonarea asta, parca mi s-a lenevit stomacul si nu-si mai face treaba. Chiar radeam aseara cu sotul meu, cand i-am spus ca "eu nu stiu cine a zis ca gravidele au pofte, ca eu am scarbe". Adica in loc sa-mi fie pofta, mi-e scarba de o multime de alimente, si desi am si eu foamea aceea disperata, gasesc cu greu ceva sa-mi fie pe plac. Se pare ca m-am lecuit de peste pentru o perioada, nici eu nu mai suport mirosul, desi inainte imi placea foarte mult.
In consecinta am slabit 1kg, eu care si inainte eram slaba (cand am pierdut cealalta sarcina mi-a zis medicul sa ma mai ingras, dar n-am reusit, eu am aceeasi greutate din clasa a opta, adica de 14 ani, nu ma ingras si pace!) Asa ca mi-e cam ciuda ca am slabit. Bine, un kilogram nu e foarte relevant.
Vanesa, Ana, BurlacuP si Piti, bine ati venit, ma bucur mult ca ne inmultim si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!!!!!
Azi sunt bucuroasa ca mi-am luat rezultatul de la analiza de anticorpi Rh si a iesit negativ, adica nu am anticorpi, ceea ce e de bine. Numai ca va trebui sa fac analize de sange in fiecare luna, ca sa vad daca nu apar.
In schimb pete maronii tot am si eu si ma streseaza. Voua ce v-au spus medicii despre ele? Si stiti cumva care este diferenta intre Duphaston si Utrogestan? Stiu ca amandoua sunt pe baza de progesteron, dar ma intreb de ce mi-a dat mie Duphaston si voua Utrogestan? Cred ca o sa raman fara raspuns la intrebarea asta.
A, era sa uit ce problema am mai nou. Din cauza ca am pierdut cealalta sarcina, si pentru ca mai am uneori dureri prin burta, am devenit cam "nevricoasa" si mi-e teama de sex. Faza e ca imi doresc mult (am devenit obsedata, visez noaptea ca fac sex), dar cand e la o adica ma inhiba teama. Acuma cand am vazut ce spuneti voi despre asta, ma gandesc sa incerc si eu, desi daca se intampla ceva dupa aceea nu stiu cum am sa scap de vinovatie. Sotul meu saracu e cam amarat , ca l-am obligat la abstinenta.
Na, uite ce mesaj lung am scris, dar asa se intampla daca intru asa de rar.
Pupici
rain spune:
Mitzura, ce bine ca ai dat un semn de viata!
Nu te mai supara din cauza serverului, se mai intimpla, si eu eram suparata ca nu merge, dar dupa ce a mers, nu mai aveam eu timp de scris mesaje, ca mai trebuie sa si muncesc (oare?).
Despre medicamente eu nu stiu nimic, doar am auzit de ele, dar nu stiu pentru ce sint si sper sa nu iau nimic, poate doar vitamine sau altceva de genul asta, eu nu am ajuns la doctor, inca.
Pete maronii nu am avut deloc si nici nu vreau, dar eu stiu ca vor dispare, dar dupa un tratament ceva, nu stiu ce sa zic, chiar nu sint in masura sa dau sfaturi pentru ca nu ma pricep.
Despre sex ce sa-ti zic, de vreo 2 zile si noi stam cuminti pentru ca seara ma cam inteapa burtica si imi e teama putin, dar tati a inteles si a fost de acord, pe mine ma apucase ca trebuie sa ne abtinem si ma gandeam ca nu am facut asta niciodata pana acum, faza la care tati s-a prapadit de ras. Oricum el imi zice ca din vara o sa aiba doi copii, pe mine si pe bebe, ca sint mai rau ca un bebe, ma alint, sint plangacioasa ...
Daca la tine au fost probleme (ai pierdut o sarcina) cred ca cel mai bine iti spune tot doctorul, ce ai voie si ce nu ai voie sa faci, ca sa nu te stresezi singura. Intreaba-l orice.
Mitzura, la ce spital o sa mergi? Noi, aproape toate, se pare ca vom merge la Municipal, ceea ce mi se pare .
Te pupik si vorbim.
nicole - 5 saptamani
rain spune:
Suparare mare ...daca va spuneam mai de dimineata ca sint super bucuroasa ca maine nu lucrez, tocmai ce am primit hartia oficiala ca vom recupera zilele de 29,30,31 dec. in urmatoarele sambete. Nu vreau, vreau sa dorm sambata de dimineata, este una din cele mai mari placeri ale mele. Insa, tot e bine, seful a zis ca maine vin eu si gata am scapat, in urmatoarele doua sambete vor veni colegele mele.
Vine ea vacanta 19 dec - 4 ian ...tot sa ne facem de cap si sa dormim.
nicole - 5 saptamani
mitzura spune:
Draga rain, eu sunt din Sibiu. Asa ca voi merge la spitalul de aici. Mi-ar placea si mie sa fiu in Bucuresti (din punctul asta de vedere), ca sa pot alege intre mai multe spitale si mai multi medici. La noi alternativele sunt destul de putine. Uite acuma sunt foarte suparata si speriata, pentru ca am auzit la stiri ca la maternitatea din Sibiu a murit la nastere o mamica. E un scandal intreg pe aici pe la noi. Medicul i-a spus sa se pregateasca pentru o nastere grea ca e mare copilul si desi l-au rugat si ea si sotul ei sa-i faca cezariana nu a fost de acord, ca cica el nu e de acord cu practica asta. Si a nascut intr-adevar, greu, dar a pierdut mult sange si n-au mai putut-o salva.
Fiind in situatie, iti dai seama ce spaime ma trec pe mine acum. Sunt revoltata si de-a dreptul furioasa.
rain spune:
Te cred Mitzura ca esti revoltata, cine nu ar fi intr-o situatie ca asta, e dureros ce s-a intimplat acolo, nici nu vreau sa-mi imaginez. Dar se poate intimpla oriunde, nu numai in Sibiu, conteaza foarte mult medicul, daca are anumite fixatii atunci e mai dificil. Si aici in Bucuresti sint sigura ca exista medici care nu-si fac datoria asa cum ar trebui, dar fiind mai multi ai posibilitatea sa alegi, daca nu-ti place unul, il schimbi, e simplu.
Din pacate Sibiul e cam departe de capitala, daca erai mai aproape poate puteai sa vii aici la medic.
Oricum, nu-ti face griji si probleme pentru ca nu ii face bine la samburelul de .
nicole - 5 saptamani
Miguelle spune:
Salut, fetele!
Ieri seara am facut un test si a iesit f palida a doua linie. Deci ESTE! Sau cel putin asa cred. Poate ati vazut ca saptamana trecuta am postat despre ferigi (la Maybe Baby): de la un moment dat, in jur de ziua 11, am vazut numai ferigi, zilnic. Si m-am gandit ca ar putea fi ceva.
Oricum, UM este 23 oct, deci termenul ar fi cam 1 aug. Eu am mai avut 2 sarcini la termen, la ambele am nascut cu o sapt mai devreme, asa ca probabil va fi 23 iul. Mai stau sa treaca niste zile si mai fac un test pt siguranta.
Sanatate la toata lumea, si la mamici si la bebei! Si numai ganduri bune, ca alea rele supara bebeii.
rain spune:
Bine ai venit printre noi Miguelle si felicitari!
Daca e vaga a doua liniuta, sigur e bebe ...eu asa zic.
Sa inteleg ca tu mai ai doi copilasi?
nicole - 5 saptamani
Fabya spune:
la viitoarelor mamicutze
Acum citeva minute ma sunat sotzul meu a ca a dat telefon pentru rezultaul meu de sinege HCG si este super,creste si HCG si bebita mea
Aseara ma durut un pic prin burtica ca nu am fost cumintzi,cred ca trebuie sa schimba pozitzia
Dar e ok nu am singerat ,asta ma bucura,defapt nu am singerat de fel pe toata durata de cind am ramas insarcinata in comparatzi cu sarcina din martie anul asta,trebuie sa am mai multa grija de
Pina saptamana viitoare(joi) cind merg la medic voi sta cu gindul daca il va vedea la ecografie ,pentru ca trebuie sa-l vada deja ca eu de maine intru in saptamina 7-a asa a zis ca trebuie sa-i vada si batatile inimii pe joi.Stitzi ca eu eram disperata aici pe forum cu rezultatul de le ecografieca inca nu la vazut pe babica meu.In fine voi ce mai mäncatzi eu mänanc ceapa cu paine prajita si cu cascaval,si pate de ficat dar tot cu ceapa bineintels se stie
Nu stiu de ce dar eu i-mi doresc fata si cred ca asa va fii, desii mai am una mai mare de 15 ani,si ea isi doreste un fratzior
Hai ca va las va mai scriu peste citeva zile sa vad daca tot ceapa mai maninc
Numai bine si multa sanatate le viitoarele mamicutze si un sfrirsit de Week-end linistit si sa ne auzim cu toate de bine,v-am
Fabya 6/7 saptamanii
Fabya
rain spune:
Fabya, m-ai amuzat cu ceapa, eu ii dau tare cu praz , dar nu e o pofta sau un moft.
Sa stai cuminte, ca sa fie bebe bine, mai ales ca ai si confirmarea analizelor. Si sa-ti traiasca fetita cea mare.
nicole - 5 saptamani