Mamici de iulie-august 2004

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Dragele mele,credeti cumva ca ne vom intalni si la Municipal? Caci vad ca toate aveti dr. acolo si cred ca si eu in curand ,pe dr. BADEA -ce ziceti de el ?Noi avem DNP pe 18 iulie socotit de la UM.Dar sa vedem ce spune si nenea dr.Unde se face ecografia aia morfologica ,la MEDICOVER se face? Dar cred ca este bine pe la 2-3 luni caci acum nu vede mare lucru.Hai ca v-am ametit de atatea intrebari !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ana, draga mea, eu sper ca plangi de bucurie, ca ai primit un asa cadou frumos de la Doamne Doamne, toate femeile isi doresc sa fie mame, chiar daca unele nu vor sa recunoasca asta, e cel mai frumos dar al nostru si cea mai mare realizare.
Asa ca fruntea sus si zambeste !
Orice ar fi, daca iti e mai bine sa vorbesti cu noi, sa-ti descarci sufletul, noi sintem aici si te ascultam.
Si eu sint o plangacioasa, dar plang de bucurie, asa trebuie sa faci si tu. Promiti?

Piti, ar fi sa ne intilnim toate la municipal, sa mergem o armata de in acelasi timp acolo.
Va pup si ma bucur ca merge acum site-ul, cred ca am devenit dependenta de el si de dimineata am tot incercat sa intru.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anas34 spune:

Dragele mele,

Dupa incurajarile voastre azi sunt ceva mai bine, am plins doar un pic de dimineata cind mi-am cumparat un corn si in secunda urmatoare l-am scapat pe jos, asa de tare imi tremurau miinile! Azi mi-am luat dupa-amiaza libera si ma duc SA MA CULC!

Ideea cu intilnirea la Municipal e geniala! Am auzit numai de bine de Dr. Badea, dar de altii nu stiu nimic. Eu m-am inscris pe aici, si vom povesti dupa! Apropo' e vreo modalitate pe site sa ne vedem fetzele? Ca daca nu vom incepe sa ne confundam ... ;-)

Va pup si pe miine,

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Fetelor, am facut testul si e negativ. Imi pare rau, dar sper sa va prind din urma perioada viitoare.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083

Mergi la inceput

Imi pare tare rau Bobita, dar nu-i nici o problema, ne prinzi din urma, poate nu e iulie-august 2004, in schimb poate sa fie septembrie 2004.

Ana, noi te incurajam cat de mult putem, dar trebuie sa te incurajezi si singura, am obervat ca toate problemele se rezolva de la sine, daca ne agitam, daca ne suparam, nu rezolvam nimic, numai timpul le rezolva si de obicei e bine, asa ca daca tu esti optimista, sigur va iesi bine totul.
Te pup.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Draga Bobita,
Imi pare nespus de rau pentru testul negativ. Vor veni si zilele fericite si pentru tine, te asigur. La mine a venit cand poate ma asteptam mai putin. Iti doresc mult succes si sa ne ajungi luna viitoare.
Ana, fii fericita alaturi de bebicul din burticica.

Ce noutati aveti?
Eu nu prea am chef de nici o mancare. Fac mofturi si mutre desi mi-e o foamne......., dar nu stiu ce mi-ar conveni.

Va pup,
Marcela 5-6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briseis spune:

Trebuia de ieri sa ma inscriu si eu aici pentru ca ieri dimineata am aflat ca sunt voi avea un bebe, insa emotiile au fost asa de mari incat am amanat. Din momentul in care a aparut "liniuta roz" am inceput si eu sa vad roz.
Deocamdata ma doare un picut spatele. Dar suport.
Sper sa ne intalnim in fiecare zi aici pe forum.
Va pup

Mergi la inceput

Bine ai venit Briseis si felicitari!
O sa-ti placa aici si o sa ne bucuram impreuna de burticile noastre.
Marcelle, noutati nu prea mai am, doar ca sint obosita, voi puteti sa dormiti bine? Eu ma chinui mult pana adorm, si daca ma trezesc la 3 dimineata sa merg la baie, ceea ce se intimpla in fiecare noapte, dupa aceea nu mai pot sa adorm pana suna ceasul si trebuie sa plec la serviciu.
Iar cand merg pe jos, dupa 10-15 minute scot limba de un cot, imediat obosesc, iar eu inainte sa fiu alergam si toata ziua daca trebuia si nu eram asa de obosita. La voi se resimte oboseala?
In rest, nici o problema, mananc normal, nu-mi displace nimic, nu ma deranjeaza nici un miros, sint o norocoasa daca asa voi fi toata sarcina.
Pupici !

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Ma intreb ...Mitzura si Butterfly, pe unde sinteti?
Nu ati mai dat nici un semn de viata !
Va asteptam aici la taclale.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna la viitoarele mamicutze
Nu am mai intrat sa va las nici un mesaj decit am citit mesajele voastre,am asteptat sa am mai multe noutati.Prima mea noutate este ca mia cresut HCG bine,ca saptämana trecuta (vineri) eram tare suparata nu i-mi mai intra nimic in voie.Dar martzi am aflat rezultat la cele 2 teste de singe(HCG) ca a bun.
Azi am avut termen la medic si am fost mult mai linistita in urma rezultatului,dar pe bebe tot nu la vazut nici saptamäna trecuta si nici azi,tot azi mia mai luat din nou test de singe si mäine voi stii din nou daca continua sa creasa la fel;dar pina in prezent e bine,burtica mea creste,locul si lichidul sunt ca pentru saptamana a 6 asa cum am calculat si eu, dar sa ascuns acolo bine ca se joaca cu noi de vati-ascunselea
Oricum eu stiu atit timp cit analiza (HCG) creste atunci si creste si se dezvolta normal
Medicul meu a zis ca este prea mic si nu se vizibil desi mia facut de 2 ori intravaginal dar tot degeaba,desi el a cresut ca este o sarcina oprita din evolutuie ,dar nu este sa dovedit asta clar pina in momentul de fatzä.
In fine eu azi am 5 säptämanii si 5 zile ,voi ce zicetzi e prea devreme sa se vada meu.Eu stiu ca fetele se formeaza mai greu asta auzisem si eu cind eram mai mica pe la femei,voi ce stitzi???
Voi ce facetzi cum o mai ducetzi ce minactii??? pe vostru la-tzi vazut la ecografie???? scrietzi si voi daca si la voi se joaca de vatzi-ascunselea cu nea[bibe
In rest totul e ok am sa va mai scriu maine dupa ce aflu rezultatl de la GCH daca e totul inordine.
Stitzi eu am fost foarte speriata saptamana trecuta ca am mai pierdut o sarcina anul asta in martie(2003) ca nu a evoluat bine,pierdeam singe si HCG nu urca mai mult scadea si nu a fost normal si a trebuie sa-mi faca chirotaj,nu am avut alta cale.Si in urma cu 8 ani find internata in spital la municipal mi sa declansat nasterea in luna 6-a si nu am gasit la 23 nopatea nici o asistenta sa mi se dea ceva si dimineatza cind am suna pe doctoritza mea era prea tirziu si sa dus meu.In total am avut 3 pierderi pina anul asta dar acum sper din tot sufletul sa am sansa sa am aceste altfel simt ca mor.
in fine hai ca v-am povestit destul de multe mai povesti si voi ceva despre voi.

Fabya 5 saptamaini si 5 zile
va pup paaaaaaa si astept de la voi noutazi

Fabya

Mergi la inceput