Mamici de iulie-august 2004

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Pentru BurlacuP, viitoare mamica, BINE AI VENIT!!!
Sint sigura ca o sa-ti placa aici, chiar daca acum la inceput sintem putine, cu timpul ne vor creste randurile, ca doar cand au fost conceputi bebeii de iulie-august 2004, afara era frig si ploaie, vreme de stat in casa si ...facut copii.
Irinel, multumesc de ajutor, data UM este 19 octombrie, daca poti sa ma ajuti, ar fi foarte bine. Eu iti doresc sa fie gemeni, mai ales daca asta va doriti si voi.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor nu stiu ce se intampla dar tare greu trec dintr-o pagina in alta astazi pe site, iar de postat nici atat nu reusesc ca nu se incarca pagina. Sper sa se remedieze problemele cat mai repede ca am ajuns dependenta de site-ul asta.
Rain UM la tine e 19 octombrie, deci 19.10
La numarul zilelor se adauga 7: 19+7=26
De la luna se scad 3 9este ca si cum ai numara 3 inapoi, ceea ce e logic ca anul are 12 luni si te intereseaza cand vor trece 9, in loc sa numeri 9 inainte, scazi 3 inapoi si e acelasi lucru, Hai ca iar va bag in ceata.
Asadar din luna 10 (adica octombrie) scazi 3=7. Luna a 7-a e iulie.
Deci data probabila a nasterii e la tine 26 iulie (2004, bineinteles).
Eu asa am calculat-o ca am gasit pe undeva pe aici pe site si doctorul mi-a dat exact aceeasi data deci calculul a fost corect.
Sotul vrea gemeni, mie mi-e cam teama, ce-o da Dumnezeu, ma multumesc si cu unul, e ok si doi, cumva o scot eu la capat :0)

Pupici

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 11 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Multumesc Irinel, mie imi iesea 24 iulie, eram pe aproape se pare.
Cel mai frumos ar fi sa mai stea bebita in burtica pana pe 29 iulie, atunci pe 29 e nascut nepotelul meu, Alexandru, care are 4 ani si e cel mai scump copil din lume, asta pana anul viitor cand apare rivalul, l-am intrebat daca vrea sa am si eu un bebe si mi-a zis "nu sint eu bebe al tau? de ce mai vrei unul?", cred ca nu-i convine deloc ca nu va mai primi el toate atentiile si toti pupicii. Dar e istet foc si va intelege situatia.
Te cred si eu ca iti e putin teama daca vei avea doi puiuti, dar nu vei fi singura, asa ca nu-ti face griji, sanatosi sa fiti si asta e cel mai bine.

Eu credeam ca numai la mine e problema cu site-ul, se misca foarte greu, sper sa nu dureze prea mult problema.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Salut ,mamicilor !Ce mai fac sambureii vostri ?Tin sa ma inscriu si eu alaturi de voi caci si eu am un bebe samburel si cred ca am cam 5 saptamani daca nu gresesc -data probabila ar fi pe 18 iulie 2004.Voi cand v-ati dus la control ? Sa mai astept sau sa o iau din loc?

Mergi la inceput

Bine ai venit PITI !
Samburelul tau are 5 saptamani de la UM sau de la conceptie?
Eu inca nu am ajuns la doctor, cred ca saptamana viitoare mergem, sintem prea mici si nici nu cred ca ne vede la ecograf, oricum luam acid folic, mancam fructe, legume si eu ma simt ok, doar mici dureri de burtica in partea dreapta din cand in cand, dar am inteles ca asa simt toate mamacile la inceput.
Te pup.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanie spune:

buna dimineata burticute! si bun venit noilor mamici...incepem sa ne inmultim pe zi ce trece

Nicole si eu am mici intepaturi in partea dreapta, dar daca ai auzit ca este normal, ma mai linistesti.
La mine, dupa calculatorul de aici de pe site, DNP este 24 iulie, ceea ce m-ar bucura f. mult, vreau un leut!

va astept online!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Bine ai venit Piti, si Burlacu P
Piti, eu am fost la doctor deoarece aveam pete pe chilot portocalii si dureri de burta si un HCG cam micut.Altfel nu ma duceam inca decat pe la 8 saptamani. Daca nu as fi avut probleme nu m-as fi dus.
De cand iau utrogestanul petele nu au aparut, iar durerile sunt cam surde. Mi-a dat si acid folic si viatmine, dar atentie mi-a spus o ginecoloaga din Franta la care eu am fost si ma voi duce luna viitoare sa nu iau complex de vitamine care includ si vitamina A, deoarece vitamina A nu trebuie luata in primul trimestru de sarcina.

Deci Piti, faci cum vrei, daca te simti bine mai poti amana vizita la medic deoarece si asa nu vede aproape nimic, doar sacuul gestational.

Mitzura unde esti?????

Irinel , multumim de date. Dupa calculele tale DPN la mine este 13 iulie, dupa site-ul de dat de anas34 este 19 iulie, iar dupa site-ul de la forum este 14 iulie. Important e sa fie sanatos, cand o fi e bine venit oricand.

Fetelor, voi cum statio cu greturile?
Dar cu mirosurile ?
Eu am greturi, dar de vomat vomez mai rar. De doua ori pana acum . VOI?????
Aveti reactii la miroisuri???> Caci eu nu prea am......

Voi in rest ce senzatii aveti?????
Eu nu prea am chef sa mananc nimic, adica nu am pofrta de nimic. Dar mananc aproape orice , ca mi-e foame si mi-e sete in continuu..

Astept HCg-ul fetelor care si l-au facut si vestile bune despre voi.

Va pup,
Marcela

Mergi la inceput

Ce bine ca mai dati un semn de viata, eram cam singurica pe aici.
Vreau sa va spun ca eu nu simt nimic, doar un pic de tot ma dor sanii, imi e cam somn, dar nu foarte tare, in rest nici urma de greata, vomat sau alte neplaceri. Ma gandesc ca poate sintem prea mici ca sa ne dam in spectacol, am inteles de la alte mamici ca pot incepe greturile chiar cu luna a doua, deci nu-i timpul trecut.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Merci Nicole, voiam sa vad voi cum va simtiti?
Speram sa ne simtim bine tot timpul.
Va pup,
marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata la burtici!
Pe mine ma ingrijoreaza ca nu am simptome. In saptamana in care trebuia sa vina menstruatia au fost dureri de burta, au fost apoi in partea dreapta. Au fost durerile de sani si foame ingrozitoare saptamana trecuta dar acum nu simt nimic.
Pe mine asta ma ingrijoreaza...e normal sa nu simti nimic?!...Mi-a trecut si foamea, mi-au trecut si durerile de sani, mai sunt un pic, dar putin de tot...
Maine ma duc la nenea doctorul, sa speram sa o sa fie bine.
O zi excelenta si sanatate maxima,
Monica 6 saptamani

Mergi la inceput