cat dorm copiii vostri?
Al meu bebe de o luna si o zi!!!....) nu vrea sa faca nani!!! De exemplu azi noapte a papat la 12, si la 4 inca nu dormea. Are colici si dupa fiecare masa in loc sa faca nani urla saracu tare de tot. Si dupa ce ii trec colicii, tot nu vrea sa doarma. Si eu sunt terminata de oboseala , si nici nu ma mir ca nu am laptic suficient pt bebe. Ziua e aceeasi poveste: papa...planset ore in sir ...
Voi ati patit asa ceva?
Raspunsuri
lilib72 spune:
Buna moosy, sa-ti traiasca bebelusul si sa fie sanatos.
Este o perioada dificila si obositoare, si eu am trecut prin asta, dar asta este, trebuie sa ai rabdare si puterea necesara sa poti trece peste aceasta etapa.
Pe fetita mea o apuca plansul pe la ora 19,00 (din cauza colicilor) iti spun sincer ca ma apuca disperarea cand se apropia ora, nu plangea in fiecare seara dar si cand o apuca...adormea putin si iar se trezea urland...dar a trecut.
O sa treceti si voi aceast hop cum am trecut si noi.
Sanatate si toate cele bune.
lilib & daria
Pet spune:
Irina mea o sa faca o luna martea viitoare... Pana acum adormea in timp ce o alaptam si dormea dusa pana la urmatoarea intalnire cu lapticul. De cateva zile dupa ce se satura nu adoarme fara sa planga mai intai... si deseori reusesc sa o adorm in brate, o pun in patut dar imediat ce plec de langa ea se trezeste si incepe iar plansul. La inceput ma gandeam ca poate ii e inca foame dar refuza sanul, se potoleste si adorame numai daca ma plimb cu ea in brate prin camera... Sa aiba colici? Dar cum e chestia aia cu "daca are mama colici nu are copilul si viceversa?" Pentru ca indiferent ce mananc, de mai mult de o saptamana durerile de burtica le am eu (din fericire).
moosy spune:
Noaptea nr 2 de urlat....azi noapte a dormit bebe 2 ore, iar in 24 ore in total 6-7 ore maxim....si ghiciti ce face cand e treaz...gangureste de mama focului....si eu dorm in picioare.(azi am pus sare in cafea in loc de zahar...si eu care credeam ca asa ceva e imposibil)
ellap spune:
buna, eu am fetita de 2 luni si 2 saptamani si pot sa spun ca am avut cam aceleasi probleme .. doar ca perioadele astea de veghe si urlete erau ziua... de la 4-5 dupa amiaza pana seara pe la 10 uneori nu dormea deloc ... desi era ff obosita nu reuseam sa o adorm decat in brate leganata sau intr-un balansoar .. ce-i drept ca noaptea dormea tun ... ca si acum de altfel. De teama ca doarme prea putin ii notam orele de somn ... erau si zile cand dormea 10-11 ore ... cam la minim dupa cum scrie in carti ..in schimb in alte zile cred ca o ajungea oboseala si dormea mai mult. Pediatru mi-a zis ca are colici chiar daca nu manifesta clar (crampe,grimase ) si m-a sfatuit sa nu ii dau nimic ca nu exista tratament pentru colici (!) si sa incerc sa o calmez prin alte metode ... suzeta (nu o vrea sub nici o forma ), supt la san , leganat, plimbat in carut ...Ziua cand avea perioadele astea de agitatie ..si reuseam sa o adorm putin in brate o puneam in carut .. si daca se mai trezea o mai leganam putin pana adormea din nou. De vreo trei saptamani insa au disparut aceste crize si acum doarme si ziua ..fara prea mari lupte ...insa acum inainte sa o culc ne jucam cam 1/2 ora pana o simt eu ca e obosita si vrea sa faca nani. Ideea e ca pana la urma trece aceasta perioda si apoi sfatul meu nu il lasa sa planga ..incearca cat mai multe metode ...si trebuie sa gasesti ceva care sa il linisteasca si asa poate sa adoarma macar putin ... nu il lasa sa planga ca se oboseste si mai tare .. suge si mai putin ...