Oare ce se intampla cu mine?

Oare ce se intampla cu mine? | Autor: florypop

Link direct la acest mesaj

Sper sa nu va plictisesc cu problemele mele......
De vreo doua zile ma simt cam rau. Orice ma enerveaza, ma apuca somnul pe la serviciu (adorm cu capul pe birou) , si simt o durere vaga jos.
Ce credeti ca poate fi?
Flory

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Flory, da si tu ceva detalii. Esti? Ai care nu te lasa noaptea sa te odihnesti? Ce fel de durere? Ca din ce ai spus pana acum, as pune diagnosticul PMS. Adica, tre' sa-ti vina?
Yasmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Nu stiu ce sa zic. Este o stare generala de disconfort. bebe nu am care sa nu ma lase sa dorm dar sarcina s-ar putea sa fie. Am toate sansele. Ma doare foarte tare tare mijlocul si nu stiu ce sa ma fac cu somnul. Deasemenea as manca tot timpul dar cand ajung la masa imi trece pofta de mancare.Mai este destul de deranjant si faptul ca urinez destul de des...
Nu stiu ce sa mai zic ca se intampla. Nu am avut pana acum asemenea probleme cand trebuia sa imi vina deci....
Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Haha, Flory, zau ca tu descrii o frumusetze de sarcina. Nu te ambala totusi inainte sa faci un test. Se poate sa fie si o raceala pana la urma sau stres. Eu zic sa faci repede un test, daca iese negativ, mai stai vreo cateva zile sa vezi ce se intampla si daca nu iese la iveala motivul starii tale, repeta testul. Mie primul test mi-a iesit negativ, ca era prea devreme. Sa vedem ce mai zic si celelalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Flory, descri exact starea mea din primele saptamani de sarcina! Oboseala, durerile pe la burta jos sau de spinare, urinarea deasa, pofta de mancare ... fa repede un test!
Tine-ne te rog la curent! Bafta! :)

O zi minunata si copii sanatosi! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Hai, da-ne odata vestea cea mare!!!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Da DA si la mine tot cam asa a inceput repede testul

Eryka & sufletzelul din burtica---> (11 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:
Originally posted by florypop

Nu stiu ce sa zic. Este o stare generala de disconfort. bebe nu am care sa nu ma lase sa dorm dar sarcina s-ar putea sa fie. Am toate sansele. Ma doare foarte tare tare mijlocul si nu stiu ce sa ma fac cu somnul. Deasemenea as manca tot timpul dar cand ajung la masa imi trece pofta de mancare.Mai este destul de deranjant si faptul ca urinez destul de des...
Nu stiu ce sa mai zic ca se intampla. Nu am avut pana acum asemenea probleme cand trebuia sa imi vina deci....
Flory

hei .. poate vei avea Bebeu!!!
eu era sa adorm la volan in primele saptamani de sarcina!!! si ma durea si mijlocul ... si celelalte simptome ... cel mai bine sa ti faci testul barza 9dar nu mai devreme de 8 zile de la data la care ar fi trebuit sa ti vina 'musafirii' ....
succes si daca va fi sa fie bebeu ... sa ti traiasca si bucura te de fiecare moment si inainte si dupa nastere
sa ne ti la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Flory, ce vesti ai?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanna spune:

Asa este, dupa simptome pare a fi o sarcina, dar fa-ti un test si vezi;felicitari, daca este sarcina; un bebe este o raza de soare si de lumina in viata oricarei femei;
Sanatate multa si da-ne o veste buna,
Hanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Ciclul ti-a intarziat?

Mergi la inceput