Rezultat analiza secretie

Rezultat analiza secretie | Autor: alina constantin

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor. Mi-am luat de dimineata rezultatul analizei de secretie vaginala si sunt cam nedumerita. M-am gandit ca poate ma puteti ajuta. Precizez ca sunt pacienta dr. Moisa si nu sunt graviduta. Analiza zice asa: "epitelii frecvente, leucocite rare, mucus frecvent, flora gr. II, rari bacili doderlein si rari coci gram +". Dnul. dr. mi-a spus sa iau ovule "betadine" timp de sapte zile. Din ce stiu eu, bacilii doderlein sunt cei care mentin valorile normale ale florei bacteriene, dar nu stiu ce-i cu acei coci gram+. Dr. nu a avut timp sa-mi explice mai nimic, pt. ca avea multe paciente, era o coada de toata frumusetea la usa lui (am fost la spital).
Va rog, daca aveti idee despre ce e vorba, spuneti-mi si mie.
Va multumesc,
Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Noi maine mergem la dansul la echo (si cu Adriana) - il putem intreba noi. Vrei ?

Sau il poti suna - daca va permite relatia ?

Te pup,

Andra cu burtica de 26 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

o sa-l sun oricum vineri, sa-l intreb de rezultatul de la urocultura, dar parca nu-mi vine sa-l mai sun azi si nici sa-l intrebati voi. ma gandeam ca poate cineva de pe forum are idee de cocii si bacilii aia. mercic oricum!

Mergi la inceput