Un citat pe zi
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina spune:
"Un om prin lume trece...
El nu e musulman
Nici infidel nu este.
Nu crede-n legi si zei
Nu neaga, nu afirma.
Dar simti sub pasii sai
Ca nimenea nu este mai trist si mai uman."
Omar Khayyam
alina_antoaneta spune:
"Nu un ciocan a facut pietrele atat de perfecte, ci apa cu dulceata sa, cu dansul si sunetul sau."
Rabindranath Tagore
verutza spune:
Din invataturile Maicii Tereza
- Omul este irational, egoist. Nu are importanta, iubeste-l!
- Daca faci bine, vor spune ca ai interese ascunse. Nu-i asculta! Du binele la bun sfarsit!
- Binele pe care il faci va fi maine uitat. Nu are importanta, implineste-l!
- Onestitatea si sinceritatea te fac vulnerabil. Mergi mai departe, fii deschis si cinstit!
- Ceea ce ai construit ani in sir poate fi distrus intr-o clipa. Nu te opri! Zideste mai departe!
- Daca ii ajuti pe oameni, se vor ridica impotriva ta. Nu baga de seama, ajuta-i!
petruta spune:
"Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli". - Oscar Wilde "O viata petrecuta facand greseli nu este doar mai onorabila, dar si mai folositoare decat o viata petrecuta fara sa faci nimic". - George Bernard Show "Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu". - Albert Camus Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Leah spune:
Cînd vrei un lucru, întregul univers conspiră pentru ca tu să îți împlinești dorința.
Cel care își dorește să ducă Lupta cea Dreaptă a vieții , trebuie să privească lumea ca pe o aventură, iar țelul său ca pe o comoară care așteaptă să fie descoperită.
Lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze și să își asume riscul de a trăi propriile vise.
Iubirea își găsește pacea doar cînd moare. O iubire vie este o iubire conflictuală.
Sentimentele trebuie să fie întotdeauna în libertate. Nu trebuie să judecăm o iubire viitoare în baza suferinței trecute.
Cel mai bun războinic este acela care reușește să transforme un inamic într-un prieten.
Un războinic al luminii știe că e liber să aleagă ce își dorește. Deciziile sale sînt luate cu curaj, detașare și, uneori cu o anumită doză de nebunie.
Fericirea este o binecuvîntare, de obicei, pentru că este o cucerire.
Lucrurile simple sînt cele mai extraordinare și nunai un înțelept reușește să le vadă.
(Paulo Coelho)
Leah
ale spune:
"Trecutul este un mare nimic care se hraneste cu prezentul nostru."
Ieromonah Savatie Bastovoi
Craciun Fericit!
&Totu&mama
Imi_incep_viatza spune:
"Nunca te é dado um desejo sem também te ser dado o poder de o realizares.Contudo poderás ter de lutar por isso." - Richard Bach - "Ilusőes"
Si acum intr-o traducere relativa:
Niciodata nu-ti este data o dorinta(un vis, un ideal) fara a nu-ti fi data si posibilitatea de a ti-o indeplini (dorinta, visul, idealul).Cu toate acestea insa, va trebui sa lupti pentru ea.
Imi pare rau....insa inca mai invat portugheza.
Imi_incep_viatza spune:
Cum inca mai citesc cartea...
"O mundo é o teu caderno de exercicios, as páginas onde fazes as tuas contas.Năo é a realidade, embora lá possas exprimir a realidade se quieseres.És também livre de escrever coisas sem sentido ou mentiras ou de rasgar as paginas."
Acum in traducerea mea:
"Lumea este caietul tau de exrcitii, paginile in care-ti faci calculele.Nu este realitatea, cu toata ca acolo poti sa exprimi realitatea daca asta vrei.Esti liber de asemeni sa scrii lucruri fara sens sau minciuni sau sa rupi paginile."
Richard Bach - "Iluzii"
Imi_incep_viatza spune:
Am sfarsit cartea lui Richard Bach, implicit acesta va fi si ultimul citat din cartea lui pe care il voi mentiona, asa, pentru ca mi-a atras atentia macar ca idee :
"Năo recuses possiveis futuros antes de teres a certeza de que năo tens nada a aprender com eles."
Nu refuza un viitor posibil inainte de a nu avea certitudinea ca nu poti invata nimic din el.