Un citat pe zi
Raspunsuri - Pagina 14
rachel owen spune:
Din pomul fericirii, petalele nu cad intotdeauna unde trebuie, mai sunt batute de vant. Si asa profita norocosii!
alinamoro spune:
"Minunile se petrec instantaneu;nu poti sa le chemi,ele vin cand vor,de regula in cele mai neasteptate momente si la cei care se asteapta cel mai putin..." (Katherine A.Porter)
alina
alba spune:
Multi sunt destul de vicleni ca sa surada imparatului, dar putini sunt destul de intelepti ca sa surada cersetorului.
&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)
Andrada spune:
Intr-o lume in care opinia publica este ingradita in raspunsul la sondaje intre da, nu si fara opinie, Antoine nu voia sa bifeze nici o rubrica. A fi pentru sau impotriva era pentru el o insuportabila limitare a unor intrebari complexe. In plus avea o usoara timiditate la care tinea ca la un vestigiu al copilariei. Avea impresia ca o fiinta omeneasca este atit de vasta si de bogata, incit nu exista vanitate mai mare pe lumea asta decit sa fii prea sigur pe tine fata de altii, fata de necunoscut si de incertitudinile pe care le reprezinta fiecare. La un moment dat, ii fusese teama sa nu-si piarda stropul de timiditate si sa intre in tagma celor care te dispretuiesc daca nu-i domini; dar, cu o vointa indirjita, a izbutit sa o pastreze ca pe o oaza a personalitatii lui. Chiar daca incasase rani multe si adinci, asta nu-i inasprise cu nimic caracterul; isi pastra intacta sensibilitatea foarte mare, care, asemeni unui fenixian trup de matase, renastea mai pura ca niciodata de cite ori era sifonata si lovita. In fine, daca, in mod rezonabil, credea in el insusi, se straduia sa nu se creada prea destept, sa nu accepte prea usor ceea ce gindea, caci stia cit de mult le place vorbelor mintilor noastre sa ne fie pe plac si sa ne incurajeze pacalindu-ne.
Martin Page "M-am hotarit sa devin prost"
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Anina_n spune:
"Femeia inteleapta zideste casa, iar cea nebuna o darama !" - Solomon
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
Anina_n spune:
"Oamenii nu sunt nici buni, nici rai- ci, asa cum sunt."- N. Iorga
alinamoro spune:
"Sunt un singur om,dar sunt cineva;nu pot sa fac totul,dar pot sa fac ceva;si pentru ca nu pot sa fac totul,nu voi pregeta sa fac acel ceva care imi sta in putinta." (Edward E.Hale)
alina
alinamoro spune:
"Bogatiile extraordinare ale experientelor umane si-ar pierde farmecul daca n-ar exista anumite obstacole ce trebuie trecute.Momentul in care atingi culmea dealului nu s-ar bucura de maretie daca n-ar fi nevoit sa traversezi mai multe vai intunecate."( Helen Keller )
alina
Anina_n spune:
"Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in pozitia de a le face."- C.Brancusi
Paste fericit !
Laura _Oprescu spune:
Astazi cant despre mine;
Si-n ceea ce zic despre mine va puteti increde,
Pentru ca fiecare atom al meu este si al vostru.
Imi chem sufletul sa stam la taifas,
Alene hoinaresc dupa pofta inimii, ma aplec
sa observ sulita ierbii vara.
Limba,fiecare strop de sange, toate-s plamadite
din solul,din aerul acesta;
Nascut aici,din parinti de pe aceste meleaguri,
iar parintii parintilor mei de asemenea,
Eu. la ani treizeci si sapte, snatos,voinic incep,
Sperand sa nu ma opresc pana la moarte.
Dar eu totusi voi fi pentru voi sanatate,
Si sangele vostru-l voi face mai pur si mai tare.
La intaia-ncercare de n-ati izbutit sa m-ajungeti,
nu pierdeti nadejdea,
Daca nu ma gasiti intr-un loc, cautati-ma
intr-altul,
Eu undeva m-am oprit si v-astept.
Walt Whitman