Pt. Dl. Dr. Stanescu

Pt. Dl. Dr. Stanescu | Autor: Diana1968

Link direct la acest mesaj

Multumesc mult pt. raspuns. Dar acum vin cu o alta intrebare, daca mai aveti timp. Luna aceasta (octombrie) am avut o scurere de sane, mai rosu ca de obicei, in ziua a 22-a a ciclului.Ce inseamna asta? atat. In a 28-a zi am avut menstruatiamea obisnuita, poate putin mai putin. Acum am inceput sa fac tratamentul cu Prenil (4zile), nu inainte de a-mi mai face un test de sarcina care a iesit neativ, si Pureon in a 10-a zi a ciclului. Dl. dr. Ancar mi-a zis ca la ce ora imi fac Pureonul dimineata, la aceasi ora o sa am ovulatia seara. Asta inseamna ca eu trebuie sa am contact sexual in a 9 -a zi ? Dupa aceea este bine sa nu mai am contact ca sa nu deraanjez? Va multumesc si ma scuzati de insistenyta.

diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Diana cred ai inversat borcanele. Se fac mai intai injectiile cu puregon si in ultima zi faci pregnylul el declanseaza ovulatia. Daca esti pacienta profesorului Ancar cu siguranta asa ti-a dat intai puregon si o singura fiola de pregnyl. Si eu am facut acest gen de stimulare 3 luni fiind tot pacienta lui.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romeostanescu spune:

Draga Diana,
In mod cert ai incurcat medicamentele.Injectia cu Pregnyl in ziua a 10, dimineata ora 9, se face numai dupa monitorizarea ovulatiei, fie prin ecografie foliculara, fie prin dozare LH. Daca aceste valori permit, contactul sexual (sau inseminarea artificiala) se face dupa 36 ore, adica in ziua a 11-a ora 21. Dupa aceea poti avea oricate contacte sexuale doresti.
Mult succes,
Dr. Romeo Stanescu

Mergi la inceput