LISTA DE RUGACIUNI
Raspunsuri - Pagina 14
adimercedes spune:
Am refacut calculele cu ora si a iesit ca la mine va fi 6 dimineata! Hehehe!
Promit ca incerc ...
Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
lix spune:
hei ai ajuns in australia cat ma bucur.
propun ca data viitoare sa gasim o ora convenabila si pt tine....asa ca fa tu calculele si poate e chiar si sambata dim... vezi tu cum si in ce fel...propunene ceva pt data viitoare.
m34 spune:
Multumim Lix pentru centralizare
Am tiparit lista si o sa o adaug si eu la rugaciunile mele.
Sa stiti ca Andreea se simte mult mai bine acasa, sunt sigur ca ajutorul si gandurile bune ale celor de aici au fost de mare folos
Imi doresc si eu foarte mult o familie si copil, dar nu am indraznit sa postez aici pana acum
DARAEL spune:
Multumim pt. lista. Vreau totusi sa mai adaug ceva "de pe forum adunate":
27.Iren&Bogdanelu - pt. sanatate
28.macami
29.Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni - sa se vindece
adimercedes:
Bine ai revenit! Sa ai parte numai de bucurii si fericire in noul tau camin !
karol:
In primul rand, bine ai venit !
Despre rugaciune, pot sa-ti spun ca s-a stabilit ca in fiecare vineri, ora 22 ora Bucurestiului sa se faca o rugaciune in comun. Cine vrea, poate sa se roage si zilnic, caci s-a facut aceasta propunere si destula lume a aderat la ea.
Pentru rugaciune, fiecare se roaga asa cum stie. Vinerea in general se face o lista (de cine apuca sa o listeze) pentru a se cere un ajutor special in acel moment pentru anumite persoane care au nevoie in mod deosebit de ajutor.
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Danutza Mamaruta spune:
quote:
Dragele mele,
Va citesc de cateva luni, dar e prima data cand indraznesc si eu sa va scriu.Si asta pentru ca am MARE nevoie de ajutorul vostru. Tatal meu trebuia sa vina pe 13 iunie in Canada sa ne ajute cu fetita noastra Alexandra, dar pe 8 iunie a facut un atac cerebral vascular. Acum, dupa 6 luni de la accident, merge si isi foloseste binisor mana dreapta, dar nu poate vorbi. Este si foarte demoralizat, plange ore intregi cu poza fetitei mele in fata. Iar mama isi pierde rabdarea si puterea pe zi ce trece. Sunt singuri in Romania si se sting pe picioare de dorul Alexandrei. Deci va rog frumos puneti-i pe lista de rugaciune si pe parintii mei si pe draga mea matusoaie, care tocmai a suferit o operatie de cataracta. Mi se rupe sufletul de toti trei si ma apuca disperarea cand vad ca nu-i pot ajuta cu nimic. Nu stiu,plecam cu dorinta sa ne facem o viata mai buna si fara sa vrem le rupem inima celor ce ne-au dat viata. Deci va rog frumos, rugati-va de acum si pentru cei 3 dragi ai mei: MAMA, TATA si MATUSOAIA.
Multumesc din tot sufletul!
Danuca,
mama lu'Alexuca
aquariusrpro spune:
Stiu ca e abia luni dar am un pic de timp si am zis sa completez lista pentru vineri:
1. Sanziana si fetita ei Andreea sa se refaca dupa operatia pe rinichi
2. Victoria - ca sa aiba copii
3. Ruxij (Lia)
4. Gabi/Aurelursu - pt burtica
5. Bety- pentru un bebe
6. Andrada
7. Aleexia
8. Iubibubi/Mona – pentru copilul ei Andrei (sanatate)
9. Pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
10. Lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
11. Tango - pentru ea si ai ei
12. Lix - liniste sufleteasca si pentru Maria, fata despre care a scris, pt liniste si sanatate si sa ii dea Dumnezeu sa isi gaseasca in sfarsit drumul in viata.
13. pentru Adi - recuperarea sotului (Tutu) totala dupa operatie, si sa aibe parte de sanatate si fericire in noul ei camin australian...
14. Crinuta - sa-i trimita Doamne-Doamne bebe sanatos!
15. Lorelei_19
16. Arhistefy
17. Alina Antoaneta
18. pt. fetita Neliei (Agata) - sanatate
19. Darael & BB. ei
20. Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
21. Ana si fetita ei (sa se faca bine dupa operatia pe ochi si sa nu mai aibe nevoie de alta operatie)
22. Floare de colt
23. Aquariuspro - pentru Alexia Ruxandra cea nazdravana sa fie din nou sanatoasa
24. Papadie (Oana) si pufuletul ei drag din burtica
25. Anis - sa ii aduca Doamne Doamne un bebe!
26. Pt Karol.
28. macami
29. Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni - sa se vindece
30. Danutza Mamaruta - pentru sanatatea mamei, tatalui si matusoaiei
- Pentru toate fetele si toti baietii de pe DC, pentru toate burticile si bb lor, pentru mamici si comorile care s-au nascut…
- Pentru copilutii cu probleme…
- Pentru toti cei ce au nevoie…
- Pentru ingerasii care au adormit si ne surad din Ceruri…
O sptamana buna!
Roxana&Ruxandra
nikita spune:
Ma alatur si eu voua. Doar ca abia azi am descoperit subiectul. Am stat departe o vreme de internet , ptr. am fost operata, si iata ce bucurie cand am vazut initiativa voastra.
Mare este puterea rugaciunii.Daca veti citi in "Faptele apostolilor" din Biblie , acolo se spune la un moment dat cam asa: Ca ei ( apostolii, si primii membrii ai bisericii lui Hristos) staruiau in rugaciune si posteau unii pentru altii.
Bravo celei care a avut ideea.
Nu am citit toate mesajele, dar daca vineri a ramas stabilit la ora 22, ingenunchez alaturi de voi.
Eu zic ca sa-i aducem lui Dumnezeu si multumirile noastre pentru ceea ce avem, si apoi sa-l rugam sa ne intareasca in fata problemelor cu care ne confruntam.
DOMUNL SA NE CUPRINDA IN INDURAREA LUI!
m34 spune:
Danutza,
Imi pare tare rau de intamplarile astea nefericite
Nu stiu cum comunici cu parintii de aici, dar, daca vrei, m-am gandit ca, daca ai nevoie si ajuta, poti trimite la mine poze de acolo pe email, eu le tiparesc (la studio foto) si le trimit la parintii tai.
Sunt sigur ca se vor bucura sa aiba informatii proaspete de la voi.
Va adaug si pe voi in lista de rugaciuni pe care o sa o tiparesc.
Dumnezeu sa va ajute
verutza spune:
Dragele mele,
Ceea ce face-ti voi e absolut minunat si de aceia va trimit multa iubire. Sunt convinsa ca rugaciunea comuna este una dintre cele mai puternice. As vrea sa ma alatur si eu si va rog sa-l treceti pe lista si pe baietelul meu Dalian-Bogdan care a fost bolnavior incepand cu luna septembrie dar ceea ce aveam sa descoper a fost "cireasa de pe tort". Plangandu-se de dureri de cap, i-am facut o radiografie si nu mi-a venit sa-mi cred ochilor. Dalian are o fractura craniana, care se pare ca e mai veche dar nu de neglijat. In urma electroencefalogramei a reesit ca sunt "modificari" care nu stiu ce vrea sa insemne. Urmeaza sa faca si tomografie, dar am emotii de nedescris, gandindu-ma ce vor descoperi. Tin sa precizez ca Dalian a avut, de cand e mic tendinta de a se lovi si asta in special la cap. Dar nu a cazut niciodata atat de rau incat sa se aleaga cu o astfel de fisura.
Va rog rugati-va pt el, ca aceasta problema sa nu-l afeceze pe viitor!
Va multumesc din suflet si sa ne ajute Domnul!
aquariusrpro spune:
Lista completata:
1. Sanziana si fetita ei Andreea sa se refaca dupa operatia pe rinichi
2. Victoria - ca sa aiba copii
3. Ruxij (Lia)
4. Gabi/Aurelursu - pt burtica
5. Bety- pentru un bebe
6. Andrada
7. Aleexia
8. Iubibubi/Mona – pentru copilul ei Andrei (sanatate)
9. Pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
10. Lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
11. Tango - pentru ea si ai ei
12. Lix - liniste sufleteasca si pentru Maria, fata despre care a scris, pt liniste si sanatate si sa ii dea Dumnezeu sa isi gaseasca in sfarsit drumul in viata.
13. pentru Adi - recuperarea sotului (Tutu) totala dupa operatie, si sa aibe parte de sanatate si fericire in noul ei camin australian...
14. Crinuta - sa-i trimita Doamne-Doamne bebe sanatos!
15. Lorelei_19
16. Arhistefy
17. Alina Antoaneta
18. pt. fetita Neliei (Agata) - sanatate
19. Darael & BB. ei
20. Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
21. Ana si fetita ei (sa se faca bine dupa operatia pe ochi si sa nu mai aibe nevoie de alta operatie)
22. Floare de colt
23. Aquariuspro - pentru Ruxandra cea nazdravana sa fie din nou sanatoasa
24. Papadie (Oana) si pufuletul ei drag din burtica
25. Anis - sa ii aduca Doamne Doamne un bebe!
26. Pt Karol.
28. macami
29. Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni - sa se vindece
30. Danutza Mamaruta - pentru sanatatea mamei, tatalui si matusoaiei
31. Nikita
32. Verutza - pentru sanatatea fiului ei Dalian - Bogdan
- Pentru toate fetele si toti baietii de pe DC, pentru toate burticile si bb lor, pentru mamici si comorile care s-au nascut…
- Pentru copilutii cu probleme…
- Pentru toate fetele care se straduiesc sa aiba un bebe, sa le trimita Doamne-Doamen bebele dorit!
- Pentru toti cei ce au nevoie…
- Pentru ingerasii care au adormit si ne surad din Ceruri…
O sptamana buna!
Roxana&Ruxandra