Fetitei mele de 3 sapt iau aparut pe fata niste punctulete rosii (ca niste cosuri dar fara secretie) in urma aplicarii unei creme speciale pt bebe. Ati patit asa ceva cu bebicii? Daca da cu ce i-ati dat? Eu o sterg cu ser fiziologic, dar nu-i trec bubitele. Merci mamici.
Eu nu am patit niciodata asa ceva cu copii.
Da, poate fi o reactie la crema de bb. Nu o mai folosi. Daca alptezi s-ar putea sa fie si o reactie la vre-un aliment.
Pentru siguranta intreaba doctorul copilului.
Multa sanatate,
Camelia.
madlene, poate e dermatita atopica, citeste si mesajele de la "eczema la bebei"
http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13015
si poate gasesti ceva simptome asemanatoare. ar fi bine sa intrebi si medicul, poate iti da ceva medicatie acum, la debutul bolii.
sa-ti traiasca fetita si sa scapati repede de probleme
www.sara.haihui.ro
si fetita mea a avut asa ceva.Moasa mi-a zis ca e normal.Mi-a zis si cum se numesc dar nu mai tin minte.Fara cremedoar o spalam pe fata cu ceai de musetel.Cu timpul au trecut.
Eu am dat-o pe fata cu pudra Saprosan. E buna, dar am impresia ca trec si fara, de la sine. Poate fi de la lapte. Dianei i-au aparut si diparut pana pe la 3 luni.
Denisa si Diana (5 luni jumate)
Denisa
Si eu am patit asa.De atunci am sters-o pe fata doar cu ser fiziologic.Nu te speria ,trece!
Dar a facut o reactie acum la 4 luni:pete rosii care ii ieseau si dupa jumatate de ora ii dispareau.Dr mi-a dat sa-i dau sirop calciu si Romergan si i-au trecut.
CORINA SI bb SARA
si noi am avut la 3 saptamini o multime de bubite, care s-au extins si pe git, urechi si pe miini, pieptut.o multime!. moasa ne-a zis ca sint de la hormonii mei care trec prin laptele matern, si nu ne-a dat nici o crema. in schimb, unei prietene de-a noastre, cu aceeasi simptomatolaogie , alt doctor i-a prescris ceva crema.
noua ne-o disparut in citeva saptamini.foarte multi copii fac asta.
va dorim sanatate!