Mamici de ian-feb 2004(14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna Fete Frumoase,
Multumesc tuturor pt. sfaturi. Ma simt OK, nu ma mai doare gitul, la birou am inchis usile sa nu ma mai streseze fumul de tigara.
Adriana: Merg si eu la Prisma!Mi-am informat deja husbanul ca am program simbata.
Andra: si mie imi place Alexandru, sotul nu prea este de acord dar mai negociem.
Noi mergem saptamina viitoare la ECO normal sa vedem ce mai face "Dulci", care este un mic agitatel. M-am trezit devreme din cauza unui circel.
Layla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Fetelor,
Mai intru si eu in vorba dupa un pic de smotru.
Despre Prisma s-a votat. Mergem urmatoarele (pana acum!):
Andruska
Layla
Lia
Ramona
Adriana
Banuiesc ca nu avem cum sa incapem toate in Ticoletzul Liei, asa ca va merge din nou Cosmin cu noi ca sofer. Oricum vreau sa fie si el pt. ca eu nu ma prea pricep la carucioare si el tr. sa le analizeze pe indelete. Cred ca cel mai bine ne vom intalni cu masinile la Lujerului. Layla, poate vii si tu cu metroul pana la Armata Poporului, iesirea dinspre Lujerului si te preluam noi de acolo. Vorbim.

Cu constipatia si eu am avut probleme mari de tot. Acum vad ca da rezultate (cat de cat) o lingurita de miere pe stomacul gol si un pahar de apa. Cand ma scol noaptea pt. pp, pe la 3-4 iau un gat din borcanul cu miere si dimineata parca mai merge... Am cautat si eu la piata prune uscate, dar din pacate nu am gasit. O sa mai incerc.

Lia, succes maine! Te asteptam cu vesti.

Andruska uite nr. de tel de la cab. dr. Moisa Marcel: 3221983. Sa ma suni sa-mi spui daca ai reusit sa te programezi.

Pupici la burtici.
Adrianain 26 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Carcelele sunt tare pacatoase - layla - cu toate ca iau MagneB6 tot mai am din cand in cand - azi noapte m-a trezit unul si spuneam (cred ca aproape inconstient) "nu ma doare nimic, nu ma doare nimic" - si mi-a trecut.

Cine se mai inscrie ptr PRISMA - pana acum: Adriana, Andruska, Lia, Layla, Ramona - sper ca nu am uitat pe nimeni !

Ptr constipatie, incercati si KIWI. Taratele sunt iarasi f bune plus ca sunt f bogate in fibre - la 500 ml de apa fiarta puneti 1 lingura de supa plina cu tarate si acoperiti. Lasati 10 minute si zeama strecurata o puteti pune in lapte, sucuri de fructe, compot, etc. Eu asa l-am dres pe Andreiutul care saracutul de el, de la 4 luni suferea de .

Va pupacim si nu ne uitati cu coordonatele de la cab dr MOISA, plllliiiiissssss,

Ce bine ca trebuie sa intre pe forum si Ioana cu Arturicii - doar a trecut de 12.00, nu ?

Andra cu burtica de 26 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Andruska, ti-am raspuns la subiectul postat special cu Dr Moisa

Andra

Mergi la inceput

Am reusit sa ma programez - Andra si Adriana multumesc ffff mult ptr ajutor

Maine la 18.45 suntem programati - mi-a placut de asistenta de acolo (care by the way, a fost super de super) care mi-a spus: "stiti am ora libera doar la 18.45" iar eu stiu la ora 18.00 este programa dna Adriana Risnoveanu- -a bufnit-o rasul si pe mine la fel.

Abia astept sa il vad pe bb si bineinteles sa revad fam Risnoveanu.

Pupici - ne este foame ,

Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rotty spune:

Dragele mele,
Sigur voi intra in prenatal de pe 15 nov ca mi-au venit cele 2 buc. de "inlocuitori". Va dati seama cam ce volum de munca aveam si inca mai am, daca acu' o impart intre 2 oameni. De-aia ma uit in calendar si numar zilele care au mai ramas pana pe 15.
Am fost la cea de a 3a eco 3D + Doppler la dr. Iosup la CMU. Desi a fost destul de scumpa 1.700.000, mie mi se pare ca merita. Dam destui bani pe alte prostii ca sa nu-mi pun intrebari daca merita au ba. Eu am avut acum cativa ani o problema naspa de cu rinichii ce a necesitat interventie chirurgicala si fiind studenti n-am cotizat destul. Prin urmare, si serviciile prestate au fost pe masura. Stiu ca suna sadic, dar, de atunci, ne-a ajutat Dumnezeu sa castigam destul de bine si eu si sotul meu, prin urmare m-am jurat ca pentru sanatatea noastra nu exista suma prea mare, de-ar fi sa fac credit la banca pentru asta. Cred ca pentru nastere o sa si facem asta.
Robert Mircea este foarte activ dimineata si seara cand stam pe canapea si vorbim cu catzeii. Aseara a fost o faza haioasa in care se "convorbeau" impingandu-se usor unii pe altii prin burtica mea.
Problema mea este legata de tensiunea oscilanta. Am momente in care mai am putin si lesin cu tensiune 8,6 si altele in care am max. 10,7 (la mine e mult!). Chestia cu cafeaua de dimineata e esentiala pentru mine ca altfel m-ar aduna cu farasul si recunosc ca o mai "asezonez" si cu o tigara slaba si lunga.
Am trimis-o pe mama - care-i pensionara si are timp - in recunoastere la Niro - intr-adevar asa se cheama - un fel de IDM de langa Europa. Preturile sunt OK la patutzuri de la 6-800.000 cele "portabile" de rachita cu mainere la max. 4 mil. cele multifunctionale care se pliaza si se transforma si in tarc. Carucioare de la 1 mil. la 4mil. cel mai sofisticat din 3 piese, inclusiv scaun de masina. Hainute foarte multe, preturile variaza daca cumperi la bucata sau la bax (e.g. 25.000 un body la bucata 20.000 daca cumperi un bax cu 10 buc.). In concluzie cred ca merita daca ai picioare sa mergi pana acolo si rabdare sa scotocesti si sa compari preturile.
Pupicei,

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

am revenit. fetelor ce era sa mi-o fur... stateam ca o floricica la calculator pe forum cand a intrat seful meu, care de obicei nu prea vine la birou, nu stiam cum sa inchid mai repede Internetul. bine ca nu a observat ce faceam.
Adriana este ok sa ne vedem la Armata Poporului, oricum mai vb pina atunci. suntem cam aceasi echipa + Ramona -Alina.
Alina nu vine?
astept cu nerabdare sa ne revedem.
Layla-cu BB "Dulci" 29 saptamani

Mergi la inceput

Ce bine ca monitorul calculatorului meu este indreptat catre PERETE... si nu ne vede nimeni...

Alina nu vine - daca este vorba de Alina Constantin. Adriana ne iei si pe noi ? Oricum ne vedem maine si vorbim, da ?

Va pup si abia astept sa ne vedem sambata,

Album Andrei:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Ce mai faceti fetelor?

Eu am fost mai lenesa azi. Am dormit f putin azi-noapte si m-am topit de somn toata ziua dar nu am putut sa dorm.

Azi am facut eco azi: VESTE MARE: are fiecare "Arturic" mai mult de 1 KG (azi avem 26 sapt si 3 zile!). .
Sunt tare bucurasa ca nu exista (sper sa nici nu apara) diferente mari intre ei (la gemeni unul se numeste transfuzor si papa primul si celalalt transfuzat si papa ce ramane).
In urmatoarele 6 sapt trebuie sa mai "adauge" fiecare cate 1kg ca sa trecem si de limita dupa care se pot naste.
Dimineata si seara ma duc asistentele sa ascultam inimioarele Arturicilor. E tare fain sa auzi cum bat.

Aseara am povestit la curs despre nasterea naturala vs. cezariana. Interesant curs. Eu nascand prin cezariana am aflat cam tot ce ma interesa si nu stiam.

Excursionistelor, din Prisma, daca nu va deranjeaza, imi luati va rog si mie un pret/doua pt carucior dublu..?

Ioana si "Arturicii - sapt 27"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Fetelor,
Din nou am fost la plimbarica. Mi-am vizitat o prietena care trebuie sa nasca zilele astea. Este f.f.f nerabdatoare, nu mai poate sta locului si isi doreste sa nasca cat mai repede. Ea o sa faca cezariana (la cerere), la Spitalul Cantacuzino. Am discutat despre nastere si m-a cam dat peste cap ca e mai bine cu cezariana, ca nu te taie jos, ca daca nasti natural poti avea probleme pe la 40 de ani cu pp, etc. etc. Nu-s ce sa zic. Stiu ca dr. mea e adepta nasterii naturale. Parca m-a apucat frica . In fine, sper sa fie totul ok. Ce-o vrea Dumnezeu!
Despre "excursia" la Prisma vorbim si maine, sa vedem ce zice si Lia. Noi avem in masina doua locuri libere, asa ca nu e nici o problema, Andruska.
Ioana, sigur ne vom uita si pt. tine la preturi pentru carucioare. Mai, ce voinici sunt Arturicii tai!

Adriana in 26 de saptamani

Mergi la inceput