Primul nostru copil pe care l-am nascut, a fost in martie anul acesta. O scumpete de fetita. Eu aprox. 37 de ani, iar sotul meu aprox 51 de ani.
Dar de mine ce spuneti?
Am nascut la 35 de ani, iar sotul meu avea 39. Cred ca cele de 20 -28 de ani va ingroziti, nu? Dar totul a decurs foarte bine, iar copilul acum are un an si o luna, e foarte sanatos, nu am avut absolut nici o problema cu el, frumusel si inteligent! (Ca toti copii din din generatiile tinere, dealtfel!)
Asa ca daca esti putin mai inaintata in varsta decat media( pentru a face un copil), lasa la o parte prejudecatile de acest gen, si da-i bataie. Asteptam sa ne spui si noua problema ta si cum ai rezolvat-O. Pupici!
Eu inca nu am nascut mai am 2 luni dar varsta mea este 22 de ani in aprilie viitor iar tati 32 de ani in decembrie.
Eu am 26 de ani iar sotul meu are 30. Sunt insarcinata cu primul nostru bb si mi se pare ca inca suntem prea tineri pentru asta. Dar daca s-a intamplat,asta e! Ei, nu a fost chiar o intamplare doar ca nu ma asteptam asa de repede!!!!!!
Cristinica lu' mamica a venit pe lume in 2001 cand si mami si tati aveau 23 de ani!
Cristina&
Cristina
33,5 ani - eu
31 ani - el
si as mai vrea un bb...dar sotul meu e cam speriat!
Pupici
Denisa si copilul Alecu
Primul BB l-am nascut la 33 de ani, iar al doilea care acum are aproape 7 luni, l-am facut la aproape 36 de ani pe care i-am implinit azi.