Fiica mea

Fiica mea | Autor: albinutza

Link direct la acest mesaj

Fetita mea Raluca, 4,7 ani, e foarte mamoasa, uneori am impresia ca ma dragaleste ea pe mine mai mult si intr-o seara cind presta dragalasenii asupra mea si dupa multe iubita, draguta, frumoasa mea, nu mai stia cum sa ma alinte, si zice cu mult patos si afectiune:
- mami niciodata n-am avut o mamica asa draguta ca tine !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Ce dragalas! Si fetita mea de 4 ani si 5 luni imi cinta uneori un cintecel, ceva de genul "eu nu iubesc alta mami, doar pe mami a mea...", e tare haioasa si induiosatoare. Sa ne traiasca fetitele scumpici si iubitoare!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Cele mai frumoase momente sint atunci cind copii iti fac declaratii de dragoste!!!Ralucai de la Mihnea si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

si nici mami o fetita asa de scumpica! Adorabila!

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sylvie spune:

Cam asa mi s-a intamplat si mie, tot intr-o seara Cand Irinuca ma dragalea si pupa de mama focului, se opreste, se uita la mine si-mi zice: "ce bine-mi pare ca TU esti mamica mea si nu alta...nu cred sa existe pe lume mamica mai caraghioasa ca a mea!" Mi-a explicat apoi ca ea crede ca bebelusii sunt repartizati la o mamica sau alta de catre Doamne-Doamne, iar complimentul "caraghioasa" e felul ei de a aprecia jocurile si poznele pe care le facem impreuna.

Cu drag,

Silvia si Irina (4 ani)

Mergi la inceput