Bebelusi de mai 2003 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Buna fetelor!

Am ramas in urma cu cititul iar despre chat nici nu am avut timp...((( Azi am avut un mare necaz!! Mi-a lovit astazi masina un ford transit...UFFFFF!!! Ma doare sufletul cind ma ginndesc ! M-a lovit in spate la o trecere de pietoni!!! Nenorocitul a intrat cu toata viteza in mine noroc ca asta mica nu a patit nimic! Dormea mititica si noroc cu centura si cu faptul ca am tinut si eu de cosulet!
Pe deasupra individul nu are nici asigurarea obligatorie ...Pile la politie in schimb are ...Nu stiu ce o sa ma fac mai ales ca tipul nu prea e dispus sa-mi plateasca paguba de 35 de milioane!!!

In legatura cu ceea ce vreti sa faceti eu sint intru totul de acord si ma bucur ca va faceti timp pentru toti bebeii de mai! Bravo Parpalak!

Francesca e bine ...Noi papam cereale , sana cu brinzica proaspata , pireuri de fructe si gustarim sucurile!

Va las ..ma duc la nani ca miine am o zi GREA!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Lumy, imi pare tare rau sa aud prin ce treci. Bine ca sinteti amindoua sanatoase si intregi! Dar nu-mi vine sa cred ca chiar in halul asta e posibil in Romania, sa circule un iresponsabil fara asigurare si sa nu platesca daunele pe care le face. Pile-pile, dar chiar asa? Nici macar nu stiu care-i legea in cazuri din astea (in Romania n-am condus). Iti tin pumnii sa se termine cu bine.

Aalina e cea care a avut initiativa, ea a inceput cu pozele, sper ca le-ati vazut la anunturi!!! Mai, avem copii mari!!! :)) Si tot stind noi pe yahoo messenger, a aparut si ideea asta cu catalogul pe forum. Sper sa ne si descurcam! :)

Intre timp m-am mai plimbat pe la "Parintii intreaba.." si-am descoperit ca Paul n-a luat niciodata suficienta vitamina D :((. Halal pediatru mai am. Niciodata nu m-a intrebat cit lapte formula maninca Paul.. Si-asa, facind socoteala cu cit maninca el si cita vitamina D are formula, am ajuns la 280-320u/zi, cind normal ar fi 500u/zi. Ca sa nu mai zic de perioada rece, cind ar trebui sa fie mai mult...

Si iar o veste nu prea buna, de cind mi-am terminat pastilele de alaptare, laptele meu a scazut vazind cu ochii. Cred ca zilele astea ramin fara de tot.. Si cit as fi vrut sa-i dau macar pina la 6 luni..

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

am pus catalogul "bb de mai" pe prima pagina. aduceti modificari si completari acolo.
daca nu va place il sterg imediat

pupici Aalina si parpalak pt. idee!

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mda...acum am realizat ca am facut catalogul de pe contul meu!!!
asa ca nu puteti sa aduceti sau sa faceti modificari in catalogul de pe prima pagina...
daca-mi dati voie, am sa-l modific pe cel de la "bbdemai2003".
promit ca in fiecare seara am sa-l actualizez pe cel de pe prima pagina pana incepem un nou capitol din bb de mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Fetele, ange si-a donat cu generozitate spatiul postarii ei si in loc de ce-a scris ea initial, a pus catalogul de mai si l-a facut si frumos si cu culori, ca sa citim mai bine si mai usor. Pe care catalog a promis ca o sa-l copieze in fiecare zi de pe pagina 6, unde putem sa scriem cu toatele, pe pagina unu. Noroc ca mai avem putin si ajungem la pagina 10, dupa care va urma subiectul 14, unde o sa facem treburile cum trebuie - sper.. :)
adita, am uitat sa te-ntreb, i-ai facut pina la urma analizele alea?

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Parpalak uite mai aici un link unde la fel zic ca daca-i dai formula nu are nevoie de supliment de vitamina D

http://www.tbdhu.com/parents/feedbaby/Supplements.htm

Va pupici
Dana si Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor asta mic s-a trezit asta noapte din ora in ora. Am resistat eroic si nu i-am dat lapte pana la 4 cand nu am mai putut si nici el nu a mai tacut. A mancat 100 ml si gata. In rest adormea cu suzeta. Io nu stiu ce sa mai zic si de unde i s-o trage. Pana acum ma plangeam ca se trezea o singura data sa manance asa ca acum mi-a aratat el.
Lumy imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. Bine ca sunteti sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Parpalak,Ange,o bebelusa de mai va multumeste.

Lumy,bine ca nu ati patit nimic,gem strazile Constantei de nebuni cu permis...

Byl,tocmai am descoperit o scumpete mica intr-un scaun mare,mare...Zice ca o cheama Ana, dar ca mai multe detalii putem obtine de la parinti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Aalina...incearaca si da-i mancare mai consistenta seara.Un iaurt ceva...branzica cu ceva...o fi de foame...sau de frig..sau de prea cald.Incearca-le pe rand...
In rest ..la mine in casa e un frig..de as putea schia....tin la bb caloriferul electri...si se invarte contoarul ca altceva..nu stiu ce sa ma mai fac.
Abea astept sa ma mut la mine ..ca acolo avem incalzire centrala.
ne vedem pe messenger la o conferinta!

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Byl spune:

Multumesc aalina, inseamna ca a ajuns totusi poza!
Informatii: 6,6kg, cu lungimea(inaltimea) nu prea suntem siguri aprox 67cm, mincam tot ce ni se da dupa prima lingurita cind ne strimbam ingrozitor! Dar in cantitati mici!
Dormim toata noaptea, dar plingem ingrozitor 3-4 minute inainte de a adormi...asa ca subsemnatul trebuie sa numere vreo 25 de elefanti pe o pinza de paianjen si sa se plimbe prin intuneric dind din brate cu odrasla
Nu avem dinti in schimb scuipam ca un vulcan furios spre disperarea mamicii care trebyuie sa ne schimbe hainele! Lucru pe care nu-l suportam si plingem si mai tare!
Apropo, ai vostri cum se comporta cind vreti sa-i imbracati?

aaa

Mergi la inceput