Cum curat tastatura?
Raspunsuri - Pagina 2
Adela spune:
Eu am o perie speciala pentru curatat tastaura. E din fire naturale si f deasa. Am gasit-o intamplator de cumparat.
Maudi cred ca glumesti.
Eu am varsat putina apa - din greseala - pe tastaura si kaput a fost. Acum se joaca Julia foarte bine cu ea.
Adela & Julia 1 an si 4 luni
Marianar spune:
quote:
Originally posted by Adela
Acum se joaca Julia foarte bine cu ea.
Adela & Julia 1 an si 4 luni
Si eu am una defecta pe care i-am dat-o lui Vladut, dar degeaba tot mai frumoasa e a mea Nu-l pot pacali deloc cu aia
camelia-daniela spune:
Eu pun aspiratorul pe ea, cä nu am incredere sä o desfac, dupä care o sterg cu o cirpä de bumbac inmuiatä in acid isopropilic (70% - de la farmacie)...dar sä nu picure nimic pe tastaturä!
Asta foloseam de mult, cind am lucrat la centrul de calcul, pentru curätirea hardware-ului si mai curätam si capetele de citire ale benzilor magnetice, discuri etc...cu asta curät in prezent si capurile de citire de la video, CD s.a.m.d.
Si cu betisoarele de urechi este bine, dar sint cam "grase" la virf...eu imping cu virful unui pix, sau creion, cirpa umedä si merge de minune!!!...nu cirpa!!!...curätenia!!!
Intr-adevär, dacä vrei sä ai o tastaturä strälucitoare si pe deasupra si frumos mirositoare, o speli cu sampon, faci multi cläbuci, dupä care o limpezesti bine si o usuci cu fönul...
Pupici de la Cami.
Oana_B spune:
Maudi, io te cred, o faza asemanatoare a facut frati-miu cu ani in urma, am venit acasa ca o floricica de la munca si dau sa-mi iau rufele de pe sarma..rufe ciu-ciu, erau stranse si impachetate si pe sarma prins in carlige trona un printer, ametitu' a varsat o sticla de cola de 2 litri pe el si apoi l-a spalat cu apa si sapun. Am trait s-o vad si p-asta.
Oana_B
emoison spune:
quote:
Originally posted by aba
Hi,
Eu una caut deja o tastatura noua cu alfabet englez, roman si ebraic, daca exista asa ceva...
Cu bine,
Camelia.
Camelia, nu exista tastaturi "cu alfabet englez, roman si ebraic", poate eventual sa gasesti tastatura cu caractere latine si ebraice, dar limba tastaturii o stabilesti din windows (control pannel-keyboard)
Eu de exemplu am franceza si engleza pe aceeasi tastatura.
Cu bine,
Elena
parpalak spune:
quote:
Originally posted by camelia-daniela
Intr-adevär, dacä vrei sä ai o tastaturä strälucitoare si pe deasupra si frumos mirositoare, o speli cu sampon, faci multi cläbuci, dupä care o limpezesti bine si o usuci cu fönul...
Pupici de la Cami.
Si la sfirsit o lustruiesti cu ceara! :)
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
Daria spune:
Eu scot toate tastele cu surubelnita, le spal cu detergent si le sterg bine pana devin uscate. Restul sterg cu spirt. Am facut operatiune de nenumarate ori si a mers - la sfarsit este ca noua. Am experienta unei tastaturi care nu a mai functionat pentru ca am pus tastele putin umede. Poate depinde de tastatura la operatiunea cu dusul!!! Acum imi doresc o tastatura neagra - am vorbit deja cu Mosul.
sk_bruce spune:
Intrebare: Cum devirusez o discketa (virusata, ofc)?
Raspuns: Se dezinfecteaza bine cu tampon de vata inmuiat in spirt. Dupa aceea se scutura usor, pentru a se scurge surplusul de spirt. Atentie! Nu prea tare ca ii sar bitii!!!
Adicalea, sfatul meu este sa va luati alta tastatura. E cam 200.000 lei, nu mai fumati atat de mult si luati una noua in 3-4 zile de economie. Eeee.. daca e dinaia 'bengoasa' neagra, logitec, wireles... Ghinion. Sfatul meu este: tastaturi si soareci, cat mai multi si cat mai ieftini. Ca pe vapor se fac de vro catva ani incoace soareci si tastaturi bunicele...
PS. Metoda barbateasca rocks!