Cand pot zbura cu un bebelus?
Raspunsuri - Pagina 2
Lumy spune:
Salutare!
Am zburat cu o bebica de sase saptamini! Zbor Montreal-Praga de sapte ore , cinci ore stat in aeroport, doua ore Praga-Bucuresti, trei ore cu masina Bucuresti -Constanta! A fost foarte cumintica, a dormit , a mincat! In avion a supt atit la decolare cit si la aterizare!
Nu iti mai face atitea griji!!!
Bafta!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
otau spune:
Eu am zburat cu avionul,dar cu bb in burtica. A fost un zbor luuuuung Seul-Amsterdam Amsterdam-Bucuresti. A fost OK. La vremea respectiva vorbisem cu doctorul, pentru ca ar fi trebuit sa fac acelasi drum si cu bb afara din burtica. Din fericire nu a mai fost cazul. Mi s-a spus ca daca pediatrul este de acord e OK la orice varsta. Depinde da companiile aeriene daca iti dau voie sau nu. Dar asta afli atunci cand iti cumperi biletul. Eu am vazut un bb care nu cred ca avea inca o luna (era mic, mic de tot) si zbura bine mersi de la Zurich la Paris cu Swissair.
Asa ca nu cred sa fie vreo problema.
Zbor placut si aterizare usoara.
PS. Mie imi e mai frica la decolare decat la aterizare.
vikinga spune:
Multumesc de raspunsuri fetele, sympa sarcina usoara in continuare si o nastere si mai usoara si un bebe sanatos iti doresc din tot sufletul
sympa spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Multumesc de raspunsuri fetele, sympa sarcina usoara in continuare si o nastere si mai usoara si un bebe sanatos iti doresc din tot sufletul
Multumesc.Si tie Vikinga..iti doresc o nastere usoara, fara probleme si sa auzim de bine cat mai devreme.
simonab spune:
Se pare ca bebelusii cu cat sunt mai mici suporta mai bine avionul, adica dorm tot timpul. Cel putin din experienta mea care am zburat cu fata cand avea 2.5 luni si a dormit (i-am bagat suzeta la decolare/aterizare in gurita si ea atunci cred ca au fost singurele momente cand a stat cu suzeta), apoi am zburat cu ea pe la 7.5 luni si a fost cam nastamparata pina a adormit, apoi la 10 luni (taaare neastamparata) si intr-un final la aproape 1 an cand a mers pe culoarul avionului tot timpul zborului, inclusiv la aterizare spre disperarea stewardezei ....
Dar intreaba si pediatrul si vezi ce sfaturi o sa=ti dea (asta in functie de copil)
iren spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Multumesc tare mult pt raspunsuri, imi sunt de mare ajutor sa-mi fac o idee de ce m-ar putea astepta.
Chiar daca am calatorit cu avionul destul de des tot cam mai am emotii destul de maaari... mai ales la aterizare si ma gandesc sa nu transmit emotiile mele le bb. Dar zic eu ca atunci cand am sa fiu mamica am sa fiu mai viteaza
Adriana asa e, si aerul conditionat poate fi o problema.
Sa stii ca intr-adevar,cind o sa ai bebeu in brate,in avion,o sa uiti complet ca ti-e teama sa zbori,cred ca e din cauza ca toata atentia e la el si nu te mai gindesti ca ti-e teama tie.Mie asa mi se intimpla,si eu aveam o spaima cumplita,orideciteori trebuia sa zbor,dar acum sint cu atentia la bebeu.
Iren&Bogdanelu
Ann Marie spune:
Noi am zburat cand bb avea o luna si a fost foarte bine, a dormit tot timpul, s-a trezit numai sa pape. Dupa aceea am mai zburat de cateva ori, ultima oara chiar acum o luna( cand bb avea cam 10 luni jumate), si am observat ca lui chiar ii place in avion, plange, e nervoasa prin aeroport(mai ales ca ultima data tocmai o chinuiau si 2 dntisori care incercau sa sparga gingia), iar cand ajunge in avion tace si adoarme(de obicei exact la decolare) si asa o tine tot drumul, exceptie cand ii e foame sau sete.
Nastere usoara si bb sanatos!
Roxy(mama) si Annie(bb)
vasce spune:
Lumy, vroiam sa te intreb tu cu ce companie ai zburat din Montreal si daca ai avut nevoie de acceptul unui pediatru.
Noi am vrea sa zburam cu bebelusul pe la 6 saptamani.
Merci, Ceci