Mamici de martie-aprilie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Preturi nu am ca azi m-am luat cu treaba si am uitat sa sun la aia, desi am tot zis ca o fac. Oricum, sunt locuri si locuri, pentru toate buzunarele. Ca mai mult ca sigur daca vrei sa mergi la mariott sau crown plazza la piscina o sa te coste cel putin triplu fata de floreasca de exemplu.
Sincer, n-am nici cea mai vaga idee cat ar putea sa coste, eu am zis ca o sa incerc fie la hotel parc, fie la floreasca, mai ales ca au program pana la 10 seara. La hotel parc stiu ca am fost mai de mult, si chiar mi s-a parut ok, si pretul si conditiile, dar asta se intampla de multisor, si nu mai imi aduc aminte mare lucru.

Mickyyy 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaela spune:

Dragutelor, eu eram de-a dreptul panicata ca BB-ul n-a miscat! Noroc ca m-ati mai linistit. In orice caz, marti saptamina viitoare fac 18 saptamini si daca nici atunci nu da semne de viata, fac un eco!
Fina mea s-a aratat tare jignita cind socrela ei a zis nu stiu ce de burtica ei. Nu intelegeam de ce. Acum acela care indrazneste sa-mi spuna ca nu prea se cunoaste burtica" devine un adevarat dusman al intregii mele familii. Pe mine nu ma mai incap decit vreo 2 perechi de pantaloni, cu care stau desfacuta la nasture...
Si a propos de soacre, ale voastre sint dulci?
Si mai am o intrebare e vreo mamica din Ploiesti? Din ce citesc aproape toate sinteti bucurestence...La noi la Pl. nu e nici un fel de problema cu programarile la medic si eco!!!
Va doresc numai biiiiiiine!
Mikaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Pentru Irismetal:

Burtica frumoasa, am vazut mesajul tau de la listele cu medici, pagina 21 si m-am gandit ca o sa-ti fie de folos sa iti spun urmatoarele (daca a raspuns si altcineva…):
Echografia obisnuita 2D, „vede” organele ca urmare a reflectarii ultrasunetelor de catre celulele / structurile componente, astfel incat pe ecranul echografului o sa vizualizam organul respectiv (uterul si bb. care ne intereseaza pe noi, burticile) ca „o felie” in planul undelor sonore. Hm, ca sa fiu mai explicit pentru cine nu intelege, e ca si cand ai avea o paine si la echografie vezi doar o felie taiata acolo unde dr. a pus transductorul.
In schimb, echografia 3D iti va arata nu structura „painii”, deci cum arata „felia” (cu gaurele sau nu !!!) ci painea in totalitatea ei, dar la suprafata. Deci, pentru un bb., o sa iti arate fata, obrajorii, zambetul chiar, ca si cand te-ai uita la o statuie, ca exemplu, si te-ai roti in jurul ei, dar nu vezi interiorul.
Ca o treaba de ultima ora, a aparut echografia 4D, care este tot echo3D (scuza prescurtarea), dar, din cauza unor aparate cu procesoare mai puternice, pot sa refaca imaginea exact cand dr. scaneaza cu transducerul, deci „vede cand iti zambeste, cand clipeste, samd. Daca la 3D era vorba de o statuie, la 4D este vorba de un film !
Cred ca am fost destul de clara, dar trebuie sa spun ca marea tristete este ca aceste metode 3D sau 4D nu prea aduc informatii relevante pt sanatatea lui bb, exceptand anumite malformatii.

DARAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Buna dimineata mamici, am aparut si eu mai somnoroasa ca oricand.
Darael, te voi contrazice nitzel legat de eco 3D, cum ca ea ar vedea doar la suprafata. Si iti dau un exemplu exact cu mine: cand eram insarcinata in 13 saptamani m-am dus la eco 3D, si acolo mi-a putut vedea bb-ul si mi-a dat multe amanunte "interne" despre el, fetele stiu ca le-am mai povestit, si anume creierul cu structura lui care era normal, inima si camerele inimii, ochii si structura lor, coastele si dezvoltarea oaselor, stomacul, vezica urinara si alte parti interne.. Stiu ca la varsta aceea pielea lui e transparenta, insa am primit amanunte care vad dincolo de aceasta imagine in ansamblu. Am o pagina intreaga descrisa de doctor cu amnunte aproape despre fiecare parte a corpului lui. Deci, de aceea mi-am permis sa te contrazic putintel.
pupici
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza mamici
Ma bate gandul si pe mine sa fac o ecografie 3d, desi m-am trezit la spartul targului, ca pana o sa-mi gasesc o programare, cred ca prind lejer luna decembrie......
Se mai pot face altundeva decat la faimosul dr. Pop? Si daca nu, imi dati si mie un nr. de telefon de la cabinet, sa-mi incerc norocul?!

Mickyyy 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

LA MULTI ANI! malina, sa fii sanatoasa, sa aduci pe lume un bb sanatos de care sa va bucurati!!

darael - bine-ai venit printre noi! poate ne spui mai multe despre tine...

fetelor-burticilor oare ce mai face kiara??!! (stiti ca spunea ceva de cerclaj); sa speram ca totul e bine cu ea si sa spunem un "Doamne ajuta!"

simona 22s si 2z, primele miscari ale puiutului - sapt. 19 si 5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Centrul medical Diagnosis (dr. Pop): str. Mircea Eliade, fosta cladire IPA (langa Patinoarul Floreasca), et. 1, tel. 231 67 41, 231 67 42
Cred ca mai e dr. Iosup la CM Unirea, dar poate fetele stiu mai bine

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Darael, Mikaela, bine ati venit printre noi!
Diana, multumesc pentru urare, si voua la fel, multa sanatate!
Micky, pentru eco la dr Pop suni la clinica Diagnosis: 231.67.41 sau 231.67.42; mobil: 0742-062.834 sau 0723-399.766 si ceri o programare la dr Pop. Sper sa prinzi luna decembrie, dar tare mi-e teama sa nu ajungi prin ianuarie deja! Dar poate ai noroc.
Eu acolo am fost, in alta parte nu stiu. E destul de scump, am platit 1.100.000 o ecografie, dar asta e, nu facem toata ziua copii... Am inteles ca dr Iosup, parca la centrul medical Unirea ar fi iarasi bun si ca au si ceva aparatura mai de calitate acolo. Dar de acolo nu stiu nici un nr de tel. Succes!
Multi pupici si mult soare in suflet!

Flaviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Soleil, povesteste-mi si mie cand ai fost la 3D si ce ai vazut? Eu am programare abia pe 25 nov si parca nu mai am rabdare. Mi-au spus la telefon ca daca doresc pot sa-mi aduc caseta video ca sa-mi inregistreze pe ea. Stii ceva?

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie spune:

Salutare burticutze dragute.Va scriu in viteza...
Sper ca sinteti toate bine...Eu am fost la dr.Iosup acum o saptamina cind am aflat ca o sa am o fetita...tipul parea profesionist... s-a uitat cu atentie la toate si totul e o.k.Cea mai faina hestie a fost ca am putut auzi bataile inimii puisorului.. a fost incredibil...atunci mi-a venit sa pling de bucurie..
Nr.tel.de la Centrul Medical Unirea:327.11.88/327.11.89 sau 212.05.67/212.05.68 (eco este 1.700.000lei +30.000/poza)
Succes si va pup pe toate
Amelia

Mergi la inceput